Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Coafuri de primăvară pentru păr lung şi scurt

Coafuri de primăvară pentru părul lung şi scurt

Fii în trend cu cele mai tari coafuri de primăvară

Întâmpină primăvara cu aceste coafuri şi tunsori la modă. Află cum să ai un păr minunat cu ajutorul tutorialelor pentru împletit şi a produselor te pun în valoare.

Coafuri de primăvară pentru păr lung

Vrei să îţi revitalizezi look-ul fără să pierzi din lungimea părului? Adu-l la viaţă cu aceste coafuri de primăvară pentru păr lung.

Coafuri de primăvară pentru păr scurt

După trecerea iernii, părul tău poate rămâne uscat şi lipsit de viaţă. Descoperă sfaturile noastre pentru a reda vitalitatea, textura şi volumul părului scurt.

Tunsoare pixie

tunsoare pixie blond

Tunsoarea pixie este perfectă dacă vrei să oferi părului tău un plus de volum. Dacă ai şuviţe blonde, dă-le strălucire şi supleţe cu spuma de coafat NIVEA Blonde Care.

Bob retro

Bob retro

Nimic nu este mai sofisticat ca bobul retro. Înfăşoară-ţi părul pe bigudiuri pe timpul nopţii astfel încât tot ce trebuie să faci dimineaţa este să pulverizezi puţin spray fixativ NIVEA Diamond Volume Care şi eşti gata de plecare.

Bob drept

bob drept brunetă

Un look mereu în trend. Reinventează-te cu această coafură pentru păr scurt, care merge perfect cu un tricou. Aplică spuma de coafat NIVEA Ultra Strong înainte de coafare pentru a-ţi proteja părul de căldură.

Bob ondulat

bob ondulat blond

Descoperă stilul Carrie Bradshaw printr-o coafură pentru părul scurt. Aplică balsamul NIVEA Hairmilk pentru fir gros pe părul umed pentru a îmblânzi firele rebele.