Coafuri de primăvară pentru părul lung şi scurt

Întâmpină primăvara cu aceste coafuri şi tunsori la modă. Află cum să ai un păr minunat cu ajutorul tutorialelor pentru împletit şi a produselor te pun în valoare.

Coafuri de primăvară pentru păr lung

Vrei să îţi revitalizezi look-ul fără să pierzi din lungimea părului? Adu-l la viaţă cu aceste coafuri de primăvară pentru păr lung.

Cele mai frumoase coafuri de primăvară pentru părul lung

Bucle lungi

Acest look relaxat este foarte versatil, oferind părului lung volum şi supleţe. Împleteşte-ţi părul peste noapte pentru a obţine bucle naturale, fără prea mult efort. Pentru a le menţine în formă, aplică spray-ul fixativ NIVEA Extra Strong Hold.

Cele mai frumoase coafuri de primăvară pentru părul lung

Împletituri

Împletiturile sunt o variantă bună în zilele în care părul este rebel. Dacă nu ai avut timp să îl speli, încearcă o coroniţă împletită. Tot ce trebuie să faci este să îţi împarţi părul în două secţiuni, să le împleteşti, să le treci în jurul capului şi să le fixezi cu ajutorul agrafelor.

Cele mai frumoase coafuri de primăvară pentru părul lung

Coadă de peşte

Coada de peşte este o împletitură modernă pentru părul lung. Pentru a obţine acest look e nevoie să îţi împarţi părul în două secţiuni. Trece o şuviţă din prima secțiune în a doua și apoi o şuviţă din a doua secțiune în prima. Continuă să faci acest lucru până jos.

Cele mai frumoase coafuri de primăvară pentru părul lung

Cocuri

Cocurile sunt una dintre cele mai versatile coafuri de primăvară pentru părul lung. Un coc strâns este perfect pentru birou, în timp ce un coc lejer, din care ies câteva fire de păr care îţi acoperă faţa, îţi oferă un look relaxat.

Cele mai frumoase coafuri de primăvară pentru părul lung

Bucle mari

Oferă-i părului tău volum şi un look de primăvară cu bucle mari, naturale. Aplică spuma de coafat NIVEA Extra Strong pe părul umed pentru un plus de strălucire. Modelează-ţi buclele cu foehn-ul şi ondulatorul pentru un look natural.


Coafuri de primăvară pentru păr scurt

După trecerea iernii, părul tău poate rămâne uscat şi lipsit de viaţă. Descoperă sfaturile noastre pentru a reda vitalitatea, textura şi volumul părului scurt.

Tunsoare pixie

Tunsoarea pixie este perfectă dacă vrei să oferi părului tău un plus de volum. Dacă ai şuviţe blonde, dă-le strălucire şi supleţe cu spuma de coafat NIVEA Blonde Care.

Bob retro

Nimic nu este mai sofisticat ca bobul retro. Înfăşoară-ţi părul pe bigudiuri pe timpul nopţii astfel încât tot ce trebuie să faci dimineaţa este să pulverizezi puţin spray fixativ NIVEA Diamond Volume Care şi eşti gata de plecare.

Bob drept

Un look mereu în trend. Reinventează-te cu această coafură pentru păr scurt, care merge perfect cu un tricou. Aplică spuma de coafat NIVEA Ultra Strong înainte de coafare pentru a-ţi proteja părul de căldură.

Bob ondulat

Descoperă stilul Carrie Bradshaw printr-o coafură pentru părul scurt. Aplică balsamul NIVEA Hairmilk pentru fir gros pe părul umed pentru a îmblânzi firele rebele.

Revigorează-ţi părul după iarnă cu aceste produse pentru coafuri fresh