REALIZĂRILE NOASTRE ÎN CAZUL AMBALAJULUI DURABIL

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

DESIGN DE AMBALAJ SUSTENABIL

Ne propunem circularitatea și utilizarea responsabilă a materialelor de ambalare pentru a preveni poluarea și a reduce amprenta noastră de carbon. Abordarea noastră este pe cât de simplă, pe atât de provocatoare: reducem plasticul ori de câte ori este posibil, reciclăm plasticul cât putem, îl înlocuim atunci când are sens și îi încurajăm pe clienții noștri să refolosească ambalajele.

Află despre realizările și obiectivele noastre pentru ambalaje durabile cu mai puțin plastic sau plastic reciclat și material pe bază de lemn din surse controlabile și trasabile.

 

ANGAJAMENTELE NOASTRE PRIVIND PLASTICUL

Cum rezolvăm problema plasticului la nivel  global - este o întrebare pe care întreaga omenire și-o pune.  Am stabilit obiective ambițioase pentru a reduce plasticul realizat din materii prime pe bază de fosile și pentru a crește cantitatea de material reciclat din ambalajele noastre, precum și pentru a asigura reciclabilitatea și reutilizarea lor.

 

Citește ce am realizat până acum și ce ne propunem să facem pentru a preveni poluarea cu plastic.


AMBALAJ SUSTENABIL PE BAZĂ DE HÂRTIE

O modalitate de reducere a plasticului în ambalaje este înlocuirea acestuia cu material pe bază de lemn, cum ar fi hârtia și cartonul. În timp ce ne străduim să tratăm natura cu respect, ne asigurăm că materialul natural pe care îl folosim este obținut în mod durabil pentru a proteja pădurile de defrișări.

 

Citește mai multe despre angajamentele noastre față de ambalarea durabilă a hârtiei.

 

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

Vrem să fim 100% transparenți și să răspundem la toate întrebările tale despre sustenabilitate la NIVEA. Dacă nu ai putut găsi toate răspunsurile pe care le căutai pe acest site web sau cauți informații mai detaliate, te rugăm să vizitați site-ul web de sustenabilitate al companiei-mamă a NIVEA,  Beiersdorf.