NIVEA Q10 POWER: ACUM CU MAI MULTĂ CREATINĂ

Rezultate vizibile după 4 săptămâni.
O piele mai fermă după 2 săptămâni

Inovație

O imagine nouă. Formulă nouă. O putere nouă

CARE ESTE PUTEREA TA INTERIOARĂ?
GAMA Q10 POWER

Descoperă gama NIVEA Anti-rid Q10 POWER - cea mai bună gamă Q10 de până acum. Datorită noii sale formule, punem la dispoziție femeilor din toată lumea cea mai bună cremă anti-rid cu coezima Q10 de la NIVEA. Întreaga gamă a fost special concepută să reducă și să prevină semnele îmbătrânirii dar și să aibă grijă de tipul tău de piele. Pentru ca tu să arăți la fel de puternică precum te simți. 

Combinația activă de coezima Q10 și de 10X mai multă creatină* stimulează producția naturală de colagen** din piele. Rezultatul: riduri vizibil reduse în doar 4 săptămâni și o piele mai fermă în doar 2 săptămâni. 

* În comparație cu vechea formulă 

**Testat în vitro

NOU de la NIVEA - Fiolele Q10 POWER pentru tratament antirid intensiv

Descoperă forța ta interioară cu noua formulă îmbunătățită a gamei Q10 POWER antirid și fiolele pentru terapie intensivă! 

Fiolele de tratament intensiv anti rid NIVEA Q10 Power conțin cea mai mare concentrație de creatină din gama Q10 Power. Combinația dintre coenzima Q10 de înaltă performanță și potențiatorul de colagen contribuie la o piele intens hidratată, netedă și mult mai fermă, cu un aspect vizibil întinerit!

Pentru rezultate optime, utilizează fiolele de tratament Q10 POWER în combinație cu celelalte produse din gama Q10 POWER.


Ingrediente

Gama nivea Q10 POWER. Descoperă ce se găsește în interior

Cercetătorii Beiersdorf au fost primii care au explorat efectele și beneficiile coenzimei Q10 asupra pielii. Folosind ingrediente inspirate din natură, am creat o gamă de produse pentru reducerea ridurilor cu performanță dovedită, care scoate în evidență frumusețea naturală a pielii - pentru a te ajuta să-ți descoperi frumusețea interioară.

COENZIMA Q10

INGREDIENTUL ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE PROPRIU PIELII
Q10 este o coenzimă care se găsește în mod natural în celulele corpului. Ea este vitală pentru producerea energiei necesare ce susține funcțiile de bază ale pielii precum refacerea și regenerarea. Pielea noastră este stratul exterior al corpului care este constant expus factorilor externi, inclusiv stresului oxidant cauzat de razele UV ale soarelui. Procesele interne pot cauza și ele eliberarea de radicali liberi, fapt care deteriorează și mai mult pielea. CoQ10 sau coenzima Q10 este produsă de corp ca anti-oxidant pentru a combate stresul oxidant și pentru a menține pielea sănătoasă. 

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, nivelul de coenzimă Q10 din piele începe să scadă. Pentru că este un anti-oxidant vital și este crucial pentru procesul de producție a energiei, o reducere a nivelului de Q10 predispune pielea la stres și contribuie la o deteriorare mai accentuată a acesteia, pielea devenind astfel mai sensibilă la apariția ridurilor și a liniilor fine. 

De aceea, este atât de important să îți ajuți pielea să își păstreze nivelul natural de Q10. Este dovedit clinic că formula noastră NIVEA Q10 POWER determină refacerea nivelului de coezimă Q10 și reduce ridurile. 

*Studiul menționat a fost efectuat în vitro și sub supraveghere științifică. Acest studiu respectă “Ghidul Comisiei Regulatorii (UE) Nr. 655/2013” care enunță criteriile pentru justificarea afirmațiilor folosite în relație cu produse cosmetice care stipulează că: “testat clinic se referă la faptul că produsul a fost testat pe oameni, sub supravegherea unui personal medical calificat sau al oricărui alt personal științific specializat, conform unui protocol clinic sau într-un mediu medical specializat”. Aceste studii nu au avut loc într-o clinică/spital sub supraveghere medicală.

CREATINA

DEPOZITUL DE ENERGIE AL PIELII 
Creatina este un acid organic nitrogen, care conține 3 amino acizi: L-arginina, glicina și L-metionină. Ea este produsă în ficat, rinichi și pancreas și ajută la furnizarea energiei necesare celulelor din tot corpul. 
Pentru că se găsește în mod natural în piele, creatina se comportă ca un depozit de energie și are rol în furnizarea energiei și funcționarea optimă a celulelor. Ea poate fi reîncărcată pentru a furniza energie la nevoie și pentru a îmbunătăți nivelul energetic al celulelor. 

Creatina ajută și la regenerarea și refacerea celulelor pielii. Producerea de colagen în piele este un proces complex, însă fără suficientă energie celulară necesară sintetizării, rezervele de colagen se vor epuiza. Această secare a rezervelor determină o reducere a elasticității pielii și apariția unor riduri nedorite. Studiile NIVEA au arătat că tratarea celulelor cu concentrații diferite de creatină duce la o creștere a producției de colagen, în strânsă legătură cu doza utilizată.  Din acest motiv, noua formulă NIVEA Q10 POWER conține de 10X mai multă creatină* și este dovedită clinic** că adaugă mai multă creatină pielii. 

*În comparație cu formula precedentă 
**Studiul menționat a fost facut în vitro și sub supraveghere științifică. Acest studiu respectă “Ghidul Comisiei Regulatorii (UE) Nr. 655/2013” care enunță criteriile pentru justificarea afirmațiilor folosite în relație cu produse cosmetice care stipulează că: “testat clinic se referă la faptul că produsul a fost testat pe oameni, sub supravegherea unui personal medical calificat sau al oricărui alt personal științific specializat, conform unui protocol clinic sau într-un mediu medical specializat”. Aceste studii nu au avut loc într-o clinică/spital sub supraveghere medicală.

FILTRE UV

PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII PROVOCATE DE RAZELE SOLARE 
Lumina ultravioletă (UV) este radiația soarelui care este invizibilă ochiului uman. Lumina UV poate penetra în profunzime și poate deteriora pielea. 
Pielea feței este foarte delicată și prea multă expunere la soare o usucă. Lumina UVB pătrunde în straturile exterioare ale pielii și provoacă arsuri ale pielii. Razele UVA, care reprezintă 95% din lumina UV ce ajunge la suprafața Pământului, străpung straturile profunde ale pielii și ajută la formarea radicalilor liberi, contribuind la accelerarea procesului de îmbătrânire. Până la 80% din semnele vizibile ale îmbătrânirii tenului sunt rezultatul direct al expunerii pielii la razele UV. 

Protecția solară protejează pielea împotriva efectelor razelor UV, cu ajutorul filtrelor UVA și UVB care absorb și reflectă lumina nocivă UV. Atunci când aplici pe față crema ta de zi, filtrul UV formează o barieră subțire și protectoare pe suprafața pielii, care absoarbe radiația dăunătoare UV, înainte să pătrundă și să deterioreze pielea.


Interviu cu un expert

"NIVEA Q10 POWER ESTE CEA MAI EFICIENTĂ FORMULĂ Q10 pe care am avut-o vreodată!"

Cu douăzeci de ani în urmă, Beiersdorf a utilizat pentru prima dată coenzima Q10 în produsele NIVEA de îngrijire a pielii, revoluționând îngrijirea anti-îmbătrânire. Printr-o cercetare meticuloasă a nevoilor pielii și o dezvoltare continuă a metodelor de laborator, formulele NIVEA Q10 sunt mai moderne ca niciodată - așa cum demonstrează și seria NIVEA Q10 Power.
Interviu cu Jessica Schäfer, Departamentul de Cercetare și Dezvoltare, Beiersdorf Hamburg.

Ce este atât de special în noua serie NIVEA Q10 Power?

Efectul de netezire asupra pielii al cremei NIVEA Q10 anti-rid a fost deja dovedit de mai multe ori. Consumatoarele noastre iubesc formula sa de răsfăț, care este deosebit de delicată cu pielea. Cu toate acestea, unele consumatoare doresc un efect și mai intens. Soluția noastră: o armă extra-puternică împotriva ridurilor. Crema NIVEA Q10 Power adaugă rezistență pielii prin completarea stocurilor sale naturale de energie - creatina și coenzima Q10 - ajutând pielea să compenseze deficitele legate de vârstă.

 

În formula noii game NIVEA Q10 Power creatina a fost utilizată în doze mai mari decât în toate formulele anterioare de îngrijire NIVEA Q10. Ce este atât de special în ceea ce privește acest ingredient, creatina?

Creatina este o componentă naturală a corpului uman și este importantă pentru aprovizionarea sa cu energie. Experimentele efectuate asupra celulelor pielii au arătat că creatina poate stimula formarea de noi fibre de colagen*. Colagenul este o componentă structurală importantă a pielii, care este responsabilă pentru rezistența la tracțiune. Pierderea cantității de colagen poate duce la apariția semnelor de îmbătrânire, cum ar fi scăderea fermității contururilor. În plus, o dată cu înaintarea în vârstă, scade conținutul de creatină în organism și în piele. Datorită concentrației ridicate de creatină, noua gamă NIVEA Q10 Power ajută la echilibrarea acesteia. Rezultatul după doar patru săptămâni de utilizare: o reducere vizibilă a ridurilor și o piele considerabil mai fermă.

În plus față de creatină, formulele noi conțin și Q10. Ce rol joacă această coenzimă?

Coenzima Q10 este, de asemenea, produsă în mod natural de către corpul uman. Aceasta joacă un rol important în producerea de energie în celule și este în același timp un antioxidant puternic care poate neutraliza radicalii liberi. Radicalii liberi pot deteriora celulele pielii și pot provoca îmbătrânirea prematură a acesteia. Ca și în cazul creatinei, nivelul de Q10 din piele scade odată cu vârsta. Combinația eficientă dintre ingredientele active din NIVEA Q10 Power susține pielea în procesele sale naturale, ajutând-o să contracareze deficitele legate de vârstă. Rezultatul: o piele vizibil mai fină și mai fermă.

Care este recomandarea dvs. pentru cea mai bună rutină de îngrijire a pielii?

Primul pas ar trebui să fie curățarea temeinică a pielii. Acesta va pregăti perfect pielea pentru îngrijire. Ca etapă următoare, se pot folosi perlele sau fiolele nutritive pentru terapie intensivă. Acestea conțin substanțe active extrem de concentrate, care pot penetra foarte bine pielea. De aceea ar trebui să le folosiți împreună cu creme adecvate în timpul zilei sau pentru îngrijirea pe timpul nopții. Ritualul de zi și de noapte trebuie să fie personalizat în funcție de tipul de piele.

* testat in vitro