NOILE ULEIURI DE CURĂȚARE DE LA NIVEA

UN MOD INOVATOR DE CURĂȚARE A TENULUI

CURĂȚAREA TENULUI, MAI UȘOARĂ CA NICIODATĂ

FĂRĂ DISCHETE, FĂRĂ EFORT, PENTRU UN TEN FIN ȘI MĂTĂSOS ÎN FIECARE ZI!

Noua gamă de uleiuri de curățare de la NIVEA redefinește rutina de curățare a tenului și o transformă într-un ritual de răsfăț.

Formula inovatoare combină eficacitatea uleiului natural cu delicatețea laptelui și se transformă din ulei în lapte. Tot ce trebuie să faci e să aplici apă și să masezi ușor.

Îndepărtează rapid impuritățile adunate de-a lungul zilei și excesul de sebum, lăsând tenul perfect curat, catifelat și mătăsos – indiferent de tipul acestuia.

Așadar, ești gata pentru o curățare a tenului mai plăcută și mai ușoară?


Ulei natural din semințe de struguri sau ulei natural de cocos?

Uleiurile de curățare NIVEA vin în două variante: una pentru tenul sensibil și una pentru tenul normal. Indiferent pe care ai alege-o, este important să știi că ambele sunt delicate cu pielea ta și au compatibilitatea la nivelul pielii testată dermatologic.

Dacă ai tenul sensibil, uleiul de curățare cu extract natural din semințe de struguri este special creat pentru tine. Formula sa este bogată în agenți de hidratare și antioxidanți puternici. Astfel, tenul devine intens hidratat și perfect curat. În plus, capătă un aspect sănătos, mai multă finețe și strălucire.

 

Dacă ai tenul normal, alege uleiul de curățare cu extract natural de cocos! Formula conține ingrediente naturale valoroase pentru hidratare, cum ar fi acizii grași nesaturați. Astfel, pe lângă faptul că oferă o curățare eficientă, uleiul reușește să îmbunătățească aspectul tenului, lăsându-l perfect hidratat și catifelat.


3, 2, 1... ADIO IMPURITĂȚI! BUN VENIT, TEN CURAT ȘI FRUMOS!

MOD DE UTILIZARE

1PASUL 1

Apasă o dată sau de două ori pe pompiță și aplică uleiul pe ten în timp ce ții ochii închiși.

2PASUL 2

Adaugă-ți apă în palme, iar apoi masează tenul. Vei observa că textura uleiului se va transforma în lapte.

3PASUL 3

În final, clătește și ești gata! Ai un ten perfect curat, fin și mătăsos!

CÂND SE POATE APLICA

1SEARA

Dupa o zi lungă, e timpul pentru puțină relaxare! Demachiază-te și bucură-te de un moment doar pentru tine! Lasă uleiul de curățare NIVEA să șteargă toate impuritățile de pe tenul tău și sărbătorește finalul unei zile pline de provocări.

2DIMINEAȚA

Începe-ți ziua într-un mod plăcut cu uleiul de curățare NIVEA și mentine-ți tenul mereu fresh! Și bucură-te pe parcursul zilei de senzația extraordinară a tenului perfect curat și mătăsos.

3MOMENTUL TĂU DE RĂSFĂȚ

Este momentul tău special pentru relaxare și reenergizare. Timp pe care îl poți transforma în rutina ta zilnică NIVEA pentru curățarea tenului și a ochilor. Îngrijește-ți tenul cu uleiurile prețioase de care are nevoie și oferă-i hidratarea potrivită.

PLAY ȘI INSPIRĂ-TE!

Cu ajutoarele potrivite, poți transforma orice experiență într-una extraordinară. Starea de luni cu starea de vineri, o provocare într-o oportunitate, o încurcătură într-o amintire amuzantă. Practic, totul ține de o schimbare de perspectivă. Ceea ce se aplică și când vine vorba de îngrijirea tenului: de ce să fie complicat, când poate fi atât de simplu?


ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DESPRE NOILE ULEIURI DE CURĂȚARE DE LA NIVEA

Interviu cu Luis Carbajal - Departamentul de Cercetare și Dezvoltare Beiersdorf.

Pentru cine este potrivit uleiul de curățare NIVEA?

Am dezvoltat uleiurile de curățare NIVEA pentru femeile care își doresc o curățare în profunzime a tenului, dar delicată în același timp. Astfel, formulele cu uleiuri naturale sunt special create pentru a îndepărta eficient impuritățile, dar și pentru a lăsa tenul mătăsos și hidratat.

  • Uleiul de curățare și hidratare conține ulei natural de cocos și asigură o curățare perfectă pentru tenul normal.
  • Uleiul de curățare pentru ten sensibil conține ulei natural extras din seminte de struguri și a fost dezvoltat special pentru tenul sensibil, cu tendință de uscare.

Cum se aplică corect noul ulei de curățare?

Se aplică pe palmele uscate puțin ulei și se masează ușor pe tenul uscat. Se închid ochii pentru a putea îndepărta urmele de murdărie. Apoi, se adaugă puțină apă pentru a transforma textura uleiului într-o compoziție similară laptelui. La final, se curăță ușor cu multă apă.

 

Ce este uleiul de curățare și cum acționează el?

Noul ulei de curățare îndepărtează delicat și eficient. În plus, hidratează tenul și îi oferă un aspect natural.

 

Care este efectul acestei texturi inovatoare similare laptelui?

Noul ulei de curățare de la NIVEA conține o formulă ce încorporează o tehnologie inovatoare: în contact cu apa, textura uleioasă se transformă într-una lăptoasă. Acest lucru permite curățarea tenului într-un mod delicat, dar foarte eficient. Partea bună: nu ai nevoie nici măcar de dischete demachiante pentru aplicarea uleiului sau pentru a beneficia de o curățare optimă. E suficient să îl aplici pe ten prin mișcări circulare, să adaugi puțină apă și apoi să clătești.

 

Ce diferențiază uleiurile de curățare de un gel de curățare?

Chiar dacă ambele sunt produse de curățare care folosesc apa, sunt diferite ca aplicare și ca senzație pe ten după folosire. Am dezvoltat aceste uleiuri noi de curățare astfel încât să poată fi aplicate fără probleme pe ten și în zona ochilor.

Compoziția delicată a uleiului de curățare NIVEA este esențială pentru îndepărtarea eficientă a tuturor impurităților. În plus lasă pielea mătăsoasă și catifelată și menține nivelul optim de hidratare al tenului.

SCHIMBĂ RUTINA

Noile uleiuri de curățare îți oferă o altfel de curățare a tenului. Ceva diferit, care te surprinde plăcut și îți dă o stare de bine. La fel poți face și cu întâmplările din viața de zi cu zi. Alege să faci schimbări mici, care te vor încărca cu energie pozitivă. Iată câteva exemple!

 

MERGI PE JOS PE DRUMUL SPRE BIROU

Transformă plimbarea de luni spre birou într-un moment fericit și începe săptămâna într-un mod plăcut. Fii optimistă și gândește-te la toate lucrurile bune care ți se pot întâmpla.

 

CITEȘTE SAU EXPLOREAZĂ

Ce carte citești săptămâna asta? Gândește-te la fiecare cuvânt pe care îl citești și caută sensurile lui în viata reală din jurul tău.

CREEAZĂ-ȚI OPORTUNITĂȚI

Nu fii doar un simplu observator, arată-ți calitățile! Poți alege un alt traseu în drumul tău spre birou, niciodată nu știi ce oportunități te așteaptă după fiecare colț de stradă.

 

RUTINĂ SAU RITUAL

Alege să faci din curățarea tenului mai mult decât o rutină. De exemplu, încearcă să percepi acest moment ca unul în care nu scapi doar de impuritățile de pe ten, ci și de toate grijile de peste zi. Simte-te complet răsfățată și gata de noi provocări!