ingredients

INGREDIENTE & FORMULE NIVEA

Ingrediente și formule de îngrijire a pielii din surse sustenabile

Vrem ca pielea ta să se simtă fericită și sănătoasă. Ea este cea care te conectează direct la natură, tocmai de aceea ne-am asigurat că tipurile noastre de produse o ajută să fie îngrijită într-un mediu sănătos. 

Descoperă cum NIVEA dezvoltă îngrijirea sustenabilă a pielii, utilizând ingrediente de origine naturală și materii prime biodegradabile, ce provin din surse responsabile. 

 

INGREDINTE ORGANICE & DERIVATE NATURAL

Aprovizionarea cu ingrediente de origine naturală este un pas important, departe de economia bazată pe resurse fosile. NIVEA își propune să crească  cantitatea de ingrediente derivate în mod natural pe care le folosește în formule,  în timp ce evaluează cu atenție modul de acțiune a acestora precum și impactul asupra mediului, din grijă pentru natură.

Descoperă produsele de îngrijire a pielii NIVEA care conțin până la 99% ingrediente derivate natural.

 

CONCEPTUL DE BIODEGRADABIL

Atunci când dezvoltăm formulele noastre de îngrijire a pielii, ne concentrăm pe materiale și ingrediente cu proprietăți ecologice , aceasta fiind una dintre prioritățile noastre. Din grijă pentru planetă, utilizăm ingrediente biodegradabile, astfel ne asigurăm că materialele pe care le folosim pot reveni în natură fără a afecta mediul.

Citește aici mai multe despre proiectele și angajamentele NIVEA de a dezvolta produse de îngrijire a pielii cu formule biodegradabile.

 

COSMETICE VEGANE

Din ce în ce mai mulți oameni din întreaga lume adoptă un stil de viață vegan, deoarece produsele de origine animală nu reflectă valorile lor de trai în armonie cu animalele. La NIVEA, suntem bucuroși să îți oferim o gamă de produse vegane pentru îngrijirea pielii care nu conțin ingrediente de origine animală.

Află mai multe despre produsele cosmetice vegane și descoperă gama noastră vegană pentru îngrijirea pielii.

 

ANGAJAMENTUL NOSTRU PENTRU ZERO MICROPLASTICE

Microplasticele sunt o sursă de poluare atât a solului, cât și mediului marin de pe întreaga planetă. În calitate de marcă de top pentru îngrijirea pielii, am luat măsuri din timp pentru a nu mai folosi microplastice în produsele noastre de curățare și promitem să le eliminăm din toate produsele noastre din întreaga lume până la sfârșitul anului 2021.

Citește mai multe despre angajamentele noastre față de îngrijirea pielii 100% fără microplastice.


ULEIUL DIN SEMINȚELE DE PALMIER OBȚINUT ÎN MOD SUSTENABIL

Datorită proprietăților sale unice, uleiul de palmier nucleu (obținut din semințele fructului) este un ingredient des folosit în formulele de îngrijire a pielii. Problema principală este că adesea sunt distruse suprafețe întinse de pădure tropicală pentru a face loc plantațiilor de palmier. La NIVEA, suntem convinși că uleiul de palmier (nucleu) trebuie obținut în mod sustenabil, pentru a proteja pădurile tropicale de defrișări.

Descoperă cum promovăm aprovizionarea sustenabilă cu ulei de palmier (nucleu).

 

SIGURANȚĂ PENTRU PIELE ȘI TRANSPARENȚĂ

La NIVEA, ne străduim să dezvoltăm produse care să dea siguranță pielii tale, să fie concepute cu grijă pentru natură, dar și așteptările în privința efectelor de îngrijire să fie atinse.
Suntem transparenți când vine vorba de formulele noastre și încurajăm cumpărarea produselor de îngrijire din surse sustenabile, tocmai de aceea oferim informațiile în mod simplu, dar detaliat, despre cele aproape 600 de ingrediente pe care le folosim. 

Află mai multe și explorează secțiunea de ingrediente NIVEA.

 

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

Vrem să fim 100% transparenți și să răspundem la toate întrebările tale despre sustenabilitate la NIVEA. Dacă nu ai putut găsi toate răspunsurile pe care le-ai căutat pe acest site web sau cauți informații mai detaliate, te rugăm să vizitezi site-ul web de sustenabilitate al companiei-mamă a NIVEA, Beiersdorf.