#GesturiDeGrija

#ShareTheCare

FIECARE GEST DE GRIJĂ CONTEAZĂ

Grija are puterea de a aduce speranță într-o lume incertă. E impresionant modul în care oameni de pretutindeni au avut și continuă să aibă grijă unii de alții. Vrem la rândul nostru să inspirăm #GesturiDeGrija în aceste momente dificile. De-a lungul următoarelor săptămâni, vom împărtăși cu voi mici sau mari dovezi de grijă ale unor oameni extraordinari, din toate colțurile lumii. Pentru că fiecare gest este important. Folosește și tu hashtag-ul #GesturiDeGrija și haide să-i inspirăm și pe ceilalți!


NIVEA dăruiește grijă

Suntem aici să ajutăm în orice fel putem în această perioada dificilă. Iată cateva #GesturiDeGrija ale echipei NIVEA.
#GesturiDeGrija

Beiersdorf, program global de asistență în valoare de 50 de milioane de euro

Beiersdorf AG a anunțat astăzi un program imediat de finanțare internațională în valoare de 50 de milioane de euro pentru a sprijini comunitățile în lupta lor împotriva pandemiei COVID-19. Compania va face echipă cu organizații internaționale, precum și cu autoritățile locale.

#GesturiDeGrija

Beiersdorf furnizează 500 de tone de dezinfectant în Europa

Beiersdorf crește producția de dezinfectanți de calitate medicală în rețeaua sa europeană de producție pentru a sprijini împotriva pandemiei cu coronavirus. Într-o primă etapă, Beiersdorf AG va oferi în acest moment 500 de tone de dezinfectanți.