PROTECȚIE EFICIENTĂ ȘI… TE SIMȚI FRESH!

DESCOPERĂ GAMA DE DEODORANTE FRESH DE LA NIVEA

DEODORANTELE FRESH DE LA NIVEA

Indiferent de personalitatea ta sau de provocările zilnice, deodorantele NIVEA din gama fresh se pliază perfect pe stilul fiecărei femei și îți asigură protecția eficientă și susținerea de care ai nevoie în orice moment din zi. În plus, gama fresh de deodorante NIVEA te ajută să obții acea stare de bine care te motivează să realizezi tot ceea ce îți dorești. 

Ești o fire sportivă și dinamică? Menține-te revigorată în fiecare zi cu deodorantul NIVEA Dry Fresh. Îți oferă protecție de durată iar parfumul său fresh și modern îți va creea acea stare de prospețime și revigorare, care te va motiva înainte de orice zi aglomerată.

Ai o viață activă, iar agenda ta este mereu încărcată atât pe plan personal cât și profesional? Încearcă deodorantul Fresh Natural și te vei simți mai fresh și cu mai multă energie, pregătită pentru orice provocare. El îți asigură cea mai eficientă și delicată protecție NIVEA, pentru ca tu să bifezi cu succes toate activitățile pe care ți le propui în fiecare zi.

Ești la curent cu cele mai noi tendințe vestimentare? Ai o viață socială activă și vrei să ții pasul cu noutățile din modă? Primul pas pentru a îndeplini tot ce-ți propui este să te simți bine, iar hainele tale să arate mereu impecabil, indiferent de activitatea pe care o desfășori. Deodorantul NIVEA Black & White Invisible Fresh are grijă de hainele tale și îți oferă protecția eficientă de care ai nevoie pe parcursul unei zile solicitante. 

Vara aceasta alege să fii fresh!

deo fesh

Anca Surdu, Landiana și Andreea Ibacka și-au ales deja deodorantele NIVEA preferate! Urmărește clipul video, descoperă care este deodorantul care i se potrivește fiecăreia și alege să fii și tu fresh în orice moment!


Gama de deodorante fresh de la NIVEA

PROTECȚIE EFICIENTĂ ȘI… TE SIMȚI FRESH!

Inspirate de complexitatea stilurilor feminine, deodorantele NIVEA cu accente fresh sunt cele mai potrivite opțiuni pentru provocările care te așteaptă în această vară. Cu un design feminin și modern, gama de deodorante fresh îți oferă protecție imediată în fiecare zi și prospețimea de care ai nevoie, chiar și în zilele cele mai călduroase. Pentru că această gamă de deodorante NIVEA îți oferă mai multe opțiuni, o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine stilului tău. Fie că îți dorești protecție de durată, o formulă care are grijă de pielea ta sensibilă, protecție împotriva petelor de pe haine sau un parfum feminin, cu deodorantele NIVEA din gama fresh găsești întotdeauna îngrijirea care te reprezintă. Ele îți asigură protecție eficientă 48h și o senzație de prospețime care durează.
Gama DEO Fresh

BLACK & WHITE INVISIBLE FRESH

DEODORANTUL NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE FRESH

Deodorantul spray NIVEA Black& White Invisible Fresh are grijă atât de pielea ta cât și de hainele tale preferate. Care sunt atuurile lui? Protecție invizibilă 48H și o senzație de prospețime care durează întreaga zi. În plus, previne apariția petelor albe sau galbene pe hainele pe care le iubești, indiferent de culoarea lor.

Deodorantul NIVEA Black & White Invisible Fresh este disponibil și sub formă de roll on.

DRY FRESH

DEODORANTUL NIVEA DRY FRESH

Deodorantul spray NIVEA Dry Fresh este opțiunea ideală pentru femeile cu un stil de viață dinamic, plin de provocări și care își doresc o protecție antiperspirantă eficientă, pe care să se poată baza.

Formula specială îți oferă atât protecție 48H împotriva transpirației și mirosului neplăcut, cât și o senzație de piele uscată pentru întreaga zi. Are un parfum proaspăt, care creează o stare generală de bine.

Deodorantul NIVEA Dry Fresh este disponibil și sub formă de roll on.

DEODORANTUL FRESH NATURAL

DEODORANTUL NIVEA FRESH NATURAL

Ești feminină și naturală iar ritmul tău de viață este unul deosebit de activ? Deodorantul spray NIVEA Fresh Natural este alegerea potrivită pentru stilul tău. Îți oferă 48h protecție eficientă și îngrijire delicată pentru pielea ta, indiferent de activitățile desfășurate zi de zi. Formula eficientă fără aluminiu conține extracte oceanice, pentru o senzație de prospețime naturală care durează întreaga zi.

Deodorantul NIVEA Fresh Natural este disponibil și sub formă de roll on.

FRESH COMFORT

DEODORANTUL NIVEA FRESH COMFORT

Dacă îți dorești prospețime naturală întreaga zi dar și îngrijire delicată pentru pielea ta, folosește deodorantul spray NIVEA Fresh Comfort. Formula eficientă cu extract de bumbac și parfum discret te reîmprospătează imediat și îți oferă 48h protecție eficientă împotriva transpirației.

Deodorantul NIVEA Fresh Comfort este disponibil și sub formă de roll on.

FRESH FRUTY

DEODORANTUL NIVEA FRESH FRUTY

Dacă îți plac aromele fructate și-ți dorești o protecție eficientă împotriva transpirației 48H, deodorantul NIVEA Fresh Fruty este alegerea cea mai potrivită pentru tine.

Formula inovatoare fără aluminiu îmbină protecția eficientă cu îngrijirea delicată pentru zona sensibilă a subrațului și conferă o senzație de prospețime și revigorare care durează întreaga zi. În plus, parfumul său răcoritor cu accente fructate te va încânta pe tot parcursul zilei.


CITEȘTE ARTICOLELE

Tipuri de deodorant

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE DEODORANTE

Deodorant sau antisperspirant? Care sunt avantajele fiecăruia? Ce se potrivește cel mai bine stilului meu? Toate aceste precum și răspunsul la alte întrebări frecvente legate de deodorante le găsești aici.

Transpirația - cauze și soluții

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE TRANSPIRAȚIE

Transpirația este un proces normal și vital pentru sănătatea noastră. Însă și protecția pielii tale și starea generală de bine este importantă. Ce ar trebui să faci ca să te simți în continuare bine în pielea ta?