Fixativ care nu usucă părul

Noua gamă inovatoare NIVEA Care & Hold oferă fixare de durată, fortifică și îngrijește părul în funcție de structura firului de păr.

Regenerează părul uscat și deteriorat

De multe ori ne facem griji că părul va fi uscat după ce îl coafăm. Tocmai de aceea NIVEA a lansat o gamă specială, care oferă fiecărui tip de fir de păr îngrijirea de care are nevoie, fără să-l încarce.

Coafat fără nicio grijă!

Cu gama NIVEA Care & Hold nu trebuie să îți faci griji pentru deteriorarea părului. Formula ușoară cu Panthenol și Eucerit® are grijă de părul tău și îi oferă fixare de durată și un aspect natural. Părul rămâne frumos și suplu, cu volum natural.

Problema coafatului des

Coafatul înseamnă că ne putem schimba foarte des look-ul - ziua la birou putem purta un coc atent finisat, iar seara putem adopta bucle lejere. Însă pentru ca aceste coafuri să reziste trebuie să folosim produse de styling, care pot usca și încărca părul.

Noua gamă NIVEA Care & Hold regenerează și oferă fixare de durată pentru fiecare fir de păr. Gama include un fixativ, o spumă și un gel-cremă.


Styling și îngrijire în funcție de structura firului de păr

Fixare timp de 24 de ore și un păr regenerat, fără senzație de încărcare

O formulă care regenerează fiecare fir de păr

Gama NIVEA Care & Hold are o formulă special creată pentru îngrijirea în profunzime a fiecărui fir de păr. Pe lângă fixare timp de 24 de ore care nu usucă părul, produsele din gamă fortifică firul de păr din interior și îl regenerează în profunzime, învăluind fiecare șuviță.

În plus, formula complexul Eucerit® patentat de NIVEA “sigilează” suprafața firului de păr pentru a-l proteja de influențe externe și pentru a-i da un plus de strălucire.

Un păr regenerat și suplu

NIVEA îți oferă acum regenerare chiar prin produsele de styling, cu o formulă ce îngrijește în profunzime fibrele interioare ale firelor, fără a încărca părul.

6 beneficii ale gamei NIVEA Care & Hold

  • Fixare pentru 24 de ore
  • Regenerează și fortifică firul de păr din interior
  • Nu usucă părul, ci îl lasă suplu și strălucitor
  • Formulă nelipicioasă
  • Oferă volum natural și suplețe
  • Învăluie fiecare suviță de păr și o protejează de agenții externi

Mai multe despre produsele noastre

Produsele pentru coafare sunt diverse tocmai pentru că preferințele fiecăruia sunt diferite: în timp ce o persoană preferă un gel de păr, altă persoană folosește un fixativ. Tocmai de aceea, gama NIVEA Care & Hold are produse special create pentru fiecare preferință. Spuma de coafat NIVEA Care & Hold are o textură ușoară, care oferă fixare de durată fără să încarce părul.

În acest fel, părul arată și se simte natural. Spuma poate fi folosită alături de Gelul cremă NIVEA Care & Hold, care oferă fixare pentru acele coafuri lejere, care au tendința să se lase. Și pentru că are o textură ușoară, părul rămâne strălucitor și cu un aspect natural.

Fixativul NIVEA Care & Hold nu lipește firele de păr și finisează fiecare coafură cu un plus de strălucire, fără să usuce. Când sunt folosite împreună, produsele din gama NIVEA Care & Hold oferă atât fixare, volum natural și strălucire, cât și grijă pentru fiecare fir de păr.

Parfumul inconfundabil NIVEA

Cu un aspect inspirat din designul albastru clasic NIVEA, gama Care & Hold reinterpretează și parfumul unic al îngrijirii NIVEA, asociat de generații întregi cu îngrijirea, iubirea și protecția.