VOLUM

Dacă părul tău este scurt și subțire, există câteva trucuri simple pe care le poți încerca pentru un păr cu volum care se aranjează așa cum îți dorești.

Folosește puterea keratinei și a extractului de bambus pentru a-ți întări structura firului de păr și pentru a obține vizibil mai mult volum. 

Spală-ți părul cu capul în jos folosind șampon pentru păr cu volum, precum șamponul Volume Care, cu formulă ușoară care fortifică părul din interior. Aplică apoi un balsam pentru păr, care îi va oferi părului tău elasticitate și volum, pentru rezultate cât mai bune. Usucă-ți părul cu prosopul, de asemenea cu capul în jos, cu mișcări circulare ușoare, pentru a nu-ți agresa părul. Poți aplica spumă de păr pentru un efect de păr cu volum ușor de pieptănat care îți menține elasticitatea pe întreaga durată a zilei. La sfârșit, aplică fixativ pentru păr pentru ca coafura ta să îți păstreze forma, fără să îți usuce părul.

Astfel te bucuri de volum de durată care să susțină orice coafuri pentru părul scurt îți dorești să încerci. Experimentează cu diverse coafuri și stiluri!


BOB-UL SCURT

 

 

 

Bob-ul este una dintre cele mai renumite și populare tunsori pentru părul scurt, fiind extrem de versatil și încadrând frumos trăsăturile chipului. Poți transforma bob-ul în nenumărate coafuri pentru părul scurt. Dacă îți dorești coafuri simple sau poate coafuri retro pentru o seară specială, află cum îți poți coafa ușor părul scurt tuns bob!


COAFURI

Părul scurt este jucăuș și ușor de aranjat. Tunsorile scurte îți permit să te joci cu diferite stiluri și să descoperi look-uri noi. Iată două tutoriale de coafuri care te vor ajuta să obții stiluri elegante și feminine.

COAFURA TAPATĂ:

 1. Strânge-ți părul sus și fixează-l cu o agrafă de păr.
 2. Adună șuvițele laterale ale părului în spatele urechilor.
 3. Aplică un gel de styling pe partea de sus a părului, precum gelul cremă pentru păr Care & Hold.
 4. Leagă cele doău șuvițe de păr din stânga și dreapta împreună în partea din spate a capului cu un elastic pentru păr.
 5. Răsucește vârfurile înspre rădăcină și fixează-le cu ajutorul agrafelor de păr.
 6. Pulverizează-ți coafura cu fixativ pentru păr.
 7. Tapează coroana părului pentru mai mult volum.
 8. După tapare, fixează șuvițele de la spate cu o agrafă.
 9. Folosește din nou fixativul pentru păr pentru a domoli firele rebele.

Voilà! 

Fie că mergi la birou sau la o petrecere de seară, cu această coafură pentru părul scurt cu siguranță te vei face remarcată!

UN LOOK RETRO ELEGANT:

 1. Aplică spumă pentru păr la vârfuri.
 2. Usucă-ți părul cu uscătorul și cu o perie rotundă.
 3. Fă-ți bucle lejere cu ondulatorul de păr și prinde-le cu o agrafă.
 4. Pulverizează fixativ de păr pe bucla prinsă și desfă părul după câteva secunde. 
 5. Aplică puțin fixativ pe peria de păr.
 6. Periază-ți pătul cu grijă. Voilà – coafura ta este gata!

ÎNGRIJIREA PĂRULUI

 

Îngrijirea părului scurt este simplă, iar coafarea îți permite să te joci și să încerci diferite stiluri. Folosește produse adecvate tipului tău de păr, fie că ai un păr uscat, păr gras sau normal. Pentru coafare poți încerca gama de spray-uri modelatoare de la NIVEA. Descoperă primer-ul, spuma de păr și spray-ul de fixare pentru volum, pentru păr drept și pentru păr creț. Acestea îți protejează părul, îl hrănesc în profunzime și îi permit să modelezi, să te răzgândești și să remodelezi până ajungi la look-ul dorit.

Iar pentru un look fresh instant și un scalp revigorat atunci când ește pe fugă, poți încerca șamponul fără clătire de la NIVEA. Șampoanele uscate îi oferă părului tău îngrijire delicată de lungă durată, cu o formulă ușoară.

În cazul în care coafura ta iese aşa cum nu te aşteptai, poţi încerca un şampon fără clătire, fiind foarte simplu să îţi rearanjezi părul din nou aşa cum îţi doreşti.