promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!


CÂȘTIGĂ PREMII CU NIVEA MEN FRESH KICK

Campania s-a încheiat.

Revenim cu lista câștigătorilor.

PROMOȚII INSTORE

SĂRBĂTORIM #BESTCAREFOREVER CU PREMII COOL!

Cumpără produse NIVEA de minimum 25 lei, trimite bonul prin WhatsApp la numărul 0740 271 111 și poți câștiga prin tragere la sorți super premii! 

  • 3 ținute The Outfit în valoare de 1000 de lei
  • 21 de borsete
  • 21 de kituri NIVEA (fiecare kit conține 3 deodorante de 150ML și 3 geluri de duș de 250ML din ediția limitată Holiday Dream)

Campania se desfășoară între 14.10 – 02.11.2021 și poți consulta Regulamentul aici.

 

CÂȘTIGĂ PREMII PENTRU TINE ÎN AUCHAN

Cumpără produse NIVEA de minim 25 ron, prezintă bonul fiscal la standul promo NIVEA și poți câștiga pe loc unul dintre premiile: geantă troller de călătorie, pahar din sticlă pentru călătorii, sacoșă textilă cu mesaj, unealtă funcțională sau un produs NIVEA.

Perioada campaniei: 6.10 – 26.10.2021, iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

CÂȘTIGĂ PREMII PENTRU TINE ÎN MAGAZINELE DM

Cumpără din magazinele dm 1 produs de curățare/demachiere NIVEA  sau 2 măști șervețel NIVEA și primești cadou la casa de marcat un produs de make-up trend IT UP.

Perioada campaniei: 2 - 21.09.2021

Campanii încheiate

SFATURI INTERESANTE PENTRU TINE