promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!

CÂȘTIGĂ PREMII INSPIRATE DE FRUMUSEȚEA NATURII!

Cumpără oricare două produse NIVEA pentru îngrijirea și/sau curățarea tenului, dintre care unul să fie din gama NIVEA Naturally Good din magazinele dm și primești garantat unul dintre premiile campaniei!

În plus, daca înscrii codul bonului în formularul de mai jos alături de datele tale, intri în tragerea la sorți pentru marele premiu: un weekend în natură! Premiul constă într-un voucher de 2200 RON valabil 6 luni de la data emiterii, pentru două nopți de cazare cu mic dejun și cină la Pensiunea Atra Valea Doftanei.

Campania se desfășoară între 22.07 – 11.08. 2020 și poți consulta Regulamentul aici.

naturally-good

nivea-sun

NIVEA SUN TE TRIMITE ÎN VACANȚĂ!

Ca să te bucuri de soare oriunde îți dorești, îți oferim șansa să câștigi o excursie de o săptămână cu autorulota, alături de cei dragi ție! Ca să te înscrii în campanie, tot ce trebuie să faci este să cumperi minim un produs NIVEA SUN, potrivit pentru pielea ta, și să înscrii codul bonului alături de datele tale personale în formularul de mai jos.

Extragerile se fac săptămânal, iar campania se desfășoară între 15 iulie – 15 august 2020. Poți consulta Regulamentul Campaniei aici.

CÂȘTIGĂ PREMII INSPIRATE DE FRUMUSEȚEA NATURII!

Cumpără orice cremă din gama NIVEA Naturally Good și un produs de îngrijire sau curățare pentru ten de la NIVEA din magazinele Carrefour, înscrie bonul pe site în perioada 30.07 – 5.08.2020 și poți câștiga prin tragere la sorți 1 weekend de relaxare în valoare de 2200 RON valabil 6 luni de la data emiterii, pentru două nopți de cazare cu mic dejun și cină la Pensiunea Atra Valea Doftanei.

Campania se desfășoară între 30.07 – 5.08. 2020 și poți consulta Regulamentul aici.

nautrally-good

body-souffle

CUMPĂRĂ ORICE PRODUS DE ÎNGRIJIRE A CORPULUI DE LA NIVEA ȘI CÂȘTIGĂ!

Indiferent care este produsul tău preferat de îngrijire a corpului de la NIVEA, el îți poate aduce ca premiu un voucher Fashion Days în valoare de 500 RON sau un voucher cadou în valoare de 2500 RON, pe care să-l folosești ca abonament la salonul tău preferat. Campania se desfășoară între 6.07.2020 – 31.08.2020 și poți consulta Regulamentul aici.

Atenție: pentru ca înscrierea ta în concurs să fie validă, este esențial să păstrezi bonul care dovedește achiziția.

LASĂ-TE INSPIRAT CU NIVEA ȘI CÂȘTIGĂ PREMII!

Cumpără din Carrefour oricare 2 produse NIVEA, înscrie bonul prin SMS la 1889 și poți câștiga instant produse NIVEA sau kituri formate din produse și accesorii tematice.

În plus, dacă înscrii bonul pe site, în formularul de mai jos, poți câștiga prin tragere la sorți premiul cel mare: 1 voucher de 2000 lei pentru a-ti dezvolta pasiunea cu un expert din domeniu.

Campania se desfășoară între 25.06 – 22.07 și poți citi Regulamentele Campaniei aici si aici.

carrefour-ncp

Campanii încheiate