promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!

CÂȘTIGĂ VOUCHERE
ÎNSCRIE-TE ÎN CAMPANIE CU AJUTORUL CHATBOTULUI DIN DREAPTA!

Surprinde femeile importante din viața ta, iar noi te surprindem cu un voucher Fashion Days în valoare de 50 de RON instant!

Tot ce trebuie să faci este să cumperi produse NIVEA sau seturi cadou NIVEA in valoare de minimum 29 de RON și să înscrii bonul fiscal în campanie folosind chatbotul de alături! Acesta îți va cere informații despre magazinul în care te-ai înscris, o poză a bonului de cumpărături, dar și numele tău complet, numărul de telefon și adresa de email. În plus, te va anunța instant dacă ai câștigat un premiu zilnic, adică un voucher Fashion Days.

Campania se desfășoară între 24.02.2021 – 10.03.2021 și poți consulta Regulamentul aici.

CÂȘTIGĂ ȚINUTE FASHION

Oferă un cadou cu cea mai delicată îngrijire NIVEA și poți câștiga una dintre ținutele Fashion Days, care te va pune în valoare! Cumpără produse NIVEA sau seturi cadou NIVEA de minimum 29 RON din magazinele Carrefour, înscrie bonul fiscal folosind chatbotul de pe pagina noastră ( din partea dreaptă ), iar după tragerea la sorți vei afla dacă ai câștigat premiul cel mare: o ținută Fashion Days în valoare de 350 lei.

Campania se desfășoară între 24.02.2021 – 10.03.2021 și poți consulta Regulamentul aici.

Promoţii instore

 

 

Cumpără din magazinele dm  produse NIVEA pentru îngrijirea tenului în valoare de 45 ron, iar la casa de marcat, dupa răzuirea scratchcadrd-ului poți câștiga garantat produse NIVEA, bentițe de satin sau cupoane de reduceri. 

Campania se desfășoară între 24.02 – 16.03 și poți citi Regulamentele Campaniei aici.

Campanii încheiate