promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!

 

 

Demachierea poate fi distractivă! Cumpără orice produs de curățare sau demachiere NIVEA și primești CADOU 1x mască șervețel la alegere! Alege apa micelară preferată sau gelul de curățare potrivit tenului tău și pregătește-ți pielea pentru mai multă îngrijire cu NIVEA!

 

Celebrăm prietenia printr-un filtru de TikTok care îți poate aduce premii speciale: șepci The Cabin pentru tine și prietenul tău și creme NIVEA Soft în ediție limitată. Tot ce trebuie să faci este să folosești filtrul, să postezi clipul public și intri automat în tragerea la sorți. Alătură-te prietenului tău cel mai bun și încercați filtrul distractiv împreună!

Regulamentul campaniei aici.

 

Câștigă premii de neuitat și descoperă Aventura verii cu NIVEA!

Bucură-te de clipe pline de prospețime în această vară cu NIVEA! Achiziționează oricare două deodorante NIVEA și ai șansa să câștigi premii extraordinare!

Înscrie bonul fiscal prin SMS la numărul 1703 și poți fi marele câștigător al unui weekend magic în Amfiteatrul Transilvania.

În plus, poți avea șansa să te bucuri de muzica preferată cu căștile JBL sau să explorezi natura cu o bicicletă Mountain Bike.

Perioada campaniei este 25 iulie - 31 august, așa că nu pierde ocazia să îți îmbogățești vara cu premii pe măsură!

Regulamentul complet de participare poate fi accesat aici.

 

VOUCHER DE 1000 EUR, VALIZA SAMSONITE SAU KIT CU PRODUSE NIVEA PENTRU VACANȚĂ

Dacă ești pregătit/ă să ai o vară colorată, unică și imprevizibilă, înscrie-te în extragerea pentru 1 din 3 vouchere de vacanță în valoare de 1000 euro, 1 din 5 valize SAMSONITE sau 1 din 100 kit-uri cu produse NIVEA pentru vacanță! Este ușor și plăcut – PASUL 1: Cumpără 2 produse NIVEA din orice magazin din țară, dintre care cel puțin unul să fie NIVEA SUN. PASUL 2: Fă o poză a bonului fiscal. PASUL 3: Încarcă poza în formularul de înscriere. Și gata – acum participi la extragerea la sorți! 🎁

Campania se desfășoară în perioada 03 iulie – 15 august 2023, iar regulamentul complet de participare poate fi citit aici.

 Încearcă noul filtru NIVEA SUN FUN!

 

Postează clipul pe TikTok și poți câștiga premii speciale!

Perioada campaniei este: 16.06 - 18.07.2023.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 NIVEA MEN CREME ÎȚI ÎNGRIJEȘTE PIELEA ȘI ÎȚI ADUCE ȘI PREMII!

 

Cumperi minimum 2x produse NIVEA MEN, înscrie bonul fiscal prin SMS la 1703 și poți câștiga 1x consolă Playstation 5, 3x căști JBL, 50x kit-uri NIVEA MEN.

Campania se desfășoară între 12 iunie – 15 iulie 2023 și poți consulta regulamentul aici.

 

PROMOŢII INSTORE

VARA ACEASTA NIVEA TE PREMIAZĂ PE LOC!

Cumpără un produs NIVEA SUN din Kaufland, Carrefour sau Auchan și primești pe loc un produs NIVEA cadou.

Kaufland

Promoție valabilă în perioada 05 - 20 august, în limita stocului disponibil. Premiul se ridică de la promoter, din magazinele participante, în zilele de sâmbătă și duminică. Pentru mai multe informații, poți consulta regulamentul aici.

Carrefour

Promoție valabilă în perioada 28 iulie – 06 august, în limita stocului disponibil. Premiul se ridică de la promoter, din magazinele participante, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Pentru mai multe informații, poți consulta regulamentul aici.

Auchan

Promoție valabilă în perioada 29 iulie – 06 august, în limita stocului disponibil. Premiul se ridică de la promoter, din magazinele participante, în zilele de sâmbătă și duminică. Pentru mai multe informații, poți consulta regulamentul aici

 

Campanii încheiate