promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!

CAMPANIA S-A TERMINAT

Lista câștigătorilor este disponibilă aici.

 

Câte zâmbete încap într-o zi de vară?

Cel puțin 50! Intră aici și lasă-ne un review despre produsele tale preferate din gama NIVEA SUN și poți câștiga un Kit de Plajă CADOU. E atât de simplu.

Perioada campaniei este: 28.06 - 10.07.2022.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.  

 

Campania s-a terminat

Lista finală a câștigătorilor aici.

 

Sigur ai un produs NIVEA MEN preferat. Dacă ne spui și părerea ta despre acesta, te premiem cu un Kit NIVEA MEN. Lasă un review în site și kitul poate fi al tău.

*produsele participante sunt produsele NIVEA Men

 Perioada: 21.06 - 3.07.2022, iar regulamentul este disponibil aici.

 

 

 

Cumpără produse NIVEA pentru îngrijirea corpului, înscrie bonul prin SMS la 1788 sau prin Whatsapp la 0740.271.111 și poți câștiga 1 vacanță în Santorini, 3 Samsung Galaxy S20 fan edition sau unul din cele 30 kit-uri NIVEA.

Perioada campaniei este 15 iunie - 15 august 2022, iar regulamentul poate fi consultat aici.

 

 

 

Cumpără produse NIVEA SUN în perioada 1 iunie - 31 august 2022 și poți câștiga pe loc o minge gonflabilă, un prosop de plaja, o geanta de plajă, o găletușă de nisip cu jucării sau un gel de duș NIVEA.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

 

 

Cumpără produse NIVEA SUN în perioada 15 mai - 31 august 2022 și poți câștiga pe loc o minge gonflabilă, un prosop de plajă, o geanta de plajă, o găletușă de nisip cu jucării, un zmeu pentru copiii cu suprafață de colorat și creioane sau o pernă de plajă gonflabilă.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

PROMOȚII INSTORE

 

Cumpără produse NIVEA SUN din magazinele dm și poți câștiga premii pentru tine și cei mici. Produsele NIVEA SUN pentru adulți îți aduc garantat un șampon uscat NIVEA, iar produsele NIVEA SUN pentru copii îți aduc garantat un gel de duș NIVEA pentru copii.

Perioada campaniei este: 14.07 - 1.08.2022 iar regulamentul poate fi consultat aici si aici.

 
 

 

Vino în magazinele Carrefour, cumpără minim 1 produs NIVEA SUN și poți câștiga instant: o geantă tip troller, un joc Darts de plajă, o geantă de plajă NIVEA, jucării de plajă sau produse NIVEA.

Perioada campaniei este: 16.06-03.08.2022, iar regulamentul campaniei este disponibil aici si aici.

 

 

Cumpără din magazinele dm 1 produs NIVEA SUN și primești instant o geantă de plaja, o pernă de plajă, un prosop de plajă sau un cupon de reducere de 10 ron.

Campania se desfășoară în perioada: 1.06 - 12.07.2022, iar regulamentul este disponibil aici.

Campanii încheiate