promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!

De Crăciun, dăruiește grija ta și îngrijirea NIVEA!

Cumpără oricare 2 seturi cadou de Crăciun NIVEA, înscrie bonul în site și poți câștiga premii în fiecare zi! Fiecare bon înscris pe nivea.ro aduce o șansă în plus să câștigi premiile de sărbătoare:

  • 50 X VOUCHERE SPLEND’OR 500 RON
  • 100 X VOUCHERE H&M 300 RON
  • ȘI ZILNIC: CUTII NIVEA SURPRIZĂ

Vezi regulamentul campaniei aici.

Perioada campaniei: 21.11 - 24.12.2022.

LASĂ REVIEW PRODUSULUI FAVORIT

La NIVEA îți ascultăm părerea și o premiem! Intră pe nivea.ro, lasă un review produsului tău preferat și ai șansa să câștigi unul din cele 5 kit-uri Logitech super utile sau unul din cele 15 kit-uri cu produse NIVEA, ca pielea ta să se bucure de și mai multă îngrijire!

Premiul tău poate fi la un click distanță!

Campania se desfășoară între 22.11 – 04.12.2022 și poți citi Regulamentul aici.

CAMPANIA S-A ÎNCHEIAT!

Revenim curând cu lista de câștigători.

Câștigă o experiență full-fotbal la cel mai râvnit eveniment sportiv al anului 2023 și o mulțime de alte premii zilnice cu NIVEA MEN DEEP. Trebuie doar să cumperi oricare două produse NIVEA MEN, să înscrii bonul în site și să-ți alegi un loc pe stadionul virtual. Poți câștiga zilnic unul dintre cele 100 kit-uri NIVEA MEN sau unul dintre cele 30 de vouchere cadou la Decathlon în valoare de 300 lei. Premiul cel mare este bineînțeles experiența Campionatului.

Campania se desfășoară între 3.10 – 15.11.2022 și poți citi Regulamentul aici.

CAMPANIA S-A ÎNCHEIAT!

Verifică lista câștigătorilor aici.

 

O părere sinceră îți aduce premii! Dacă ai încercat orice produs NIVEA de îngrijire și curățare a tenului, spune-ne cum ți s-a părut printr-o recenzie pe site-ul nostru. Îți punem la dispoziție 15 KIT-URI cu produse NIVEA sau 3 APPLE WATCH-URI, cu care să îți programezi smart rutina de îngrijire și nu numai. Participă și bucură-te de NIVEA!

Postează recenzia ta aici.

Perioada campaniei este: 22.09 – 09.10.2022.

Regulamentul este disponibil aici.

 

Campania s-a terminat

Verifică lista câștigătorilor aici.

 

Dacă îngrijirea supremă ar fi unul dintre produsele NIVEA, care ar fi? Lasă o recenzie pe site pentru produsul NIVEA care te-a cucerit și poți câștiga premii grijulii.

Perioada campaniei: 31.08 - 15.09.2022 iar regulamentul este disponibil aici.

 

Campanii încheiate