promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!
fresh-blends

SIMTE PROSPEȚIMEA FRESH BLENDS ȘI CÂȘTIGĂ PREMII!

Gelurile de duș NIVEA Fresh Blends îți pot aduce o trotinetă electrică sau un Nutribullet! Tot ce trebuie să faci este să cumperi gelul tău de duș preferat Fresh Blends din magazine și să înscrii numărul bonului fiscal alături de datele tale pe site.

Perioada campaniei: 15.09 – 15.10.2020. Poţi consulta regulamentul aici.

Promoţii instore

 

 

 

Cumpără oricare două produse de curățare sau măști șervetel NIVEA, din magazinele Carrefour, înscrie poza bonului pe WhatsApp la 0740.271.111 și poți câștiga unul din cele 39 de vouchere pentru produse profesionale de make-up în valoare de 200 ron sau premiul cel mare, o sesiune „Go for glamour” – make-up tips cu un profesionist. 

Campania se desfășoară în perioada 20.08 – 20.09. 2020 și poți consulta Regulamentul aici.

promo-nivea

promo-nivea

Cumpără orice tratament intensive de la NIVEA, din magazinele Carrefour, înscrie poza bonului fiscal pe WhatsApp la 0744.198.888 și poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 10 perii de masaj facial Philips sau premiul cel mare un voucher la Mobexpert în valoare de 3000 ron. 

Campania se desfășoară în perioada 10.09 – 16.09. 2020 iar Regulamentul îl poți consulta aici.

Atentie! - produsele participante in campanie sunt: NIVEA Cellular Tratament Intesiv cu acid hialuronic, NIVEA Cellular Elasticity tratament impotriva petelor pigmentare, NIVEA Cellular Elasticity tratament ulei elixir, NIVEA Cellular Essence, NIVEA Cellular Tratament perle cu acid hialuronic.

 

 

 

Cumpără oricare două produse de curățare sau măști șervetel NIVEA, din magazinele dm, înscrie poza bonului pe WhatApp la 0742.590.000 și poți câștiga unul din cele 50 de vouchere pentru produse profesionale de make-up în valoare de 200 ron sau premiul cel mare, o sesiune „Go for glamour” – make-up tips cu un profesionist. 

Campania se desfășoară în perioada 3.09 – 15.09. 2020 iar Regulamentul îl poți consulta aici.

promo-nivea

promo-nivea


Cumpără orice tratament intensiv NIVEA, din magazinele dm, înscrie poza bonului fiscal pe WhatsApp la 0755.148.181 și poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 10 perii de masaj facial Philips sau premiul cel mare un voucher la Mobexpert în valoare de 3000 ron. 

Campania se desfășoară în perioada 16.09 – 6.10. 2020 iar Regulamentul îl poți consulta aici.

Atentie! produsele participante in campanie sunt: NIVEA Cellular Tratament Intesiv cu acid hialuronic, NIVEA Cellular Elasticity tratament impotriva petelor pigmentare, NIVEA Cellular Elasticity tratament ulei elixir, NIVEA Cellular Essence, NIVEA Cellular Tratament perle cu acid hialuronic.

Campanii încheiate