promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!


CÂȘTIGĂ PREMII CU NIVEA MEN FRESH KICK

Campania s-a încheiat.

Revenim cu lista câștigătorilor.

Promoţii instoreCÂȘTIGĂ PREMII CU NIVEA SUN ÎN MAGAZINELE DM

Cumpără orice produs NIVEA SUN și câștigi pe loc o pălărie de plajă sau un prosop de plajă.  În plus dacă înscrii poza bonului prin WhatsApp la 0759166993 alături de cuponul răzuibil poți câștiga un voucher Fashion Days în valoare de 50 lei.

Perioada campaniei: 30.06-18.08 2021 iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

 CÂȘTIGĂ PREMII CU NIVEA SUN ÎN MAGAZINELE AUCHAN

Cumpără orice produs NIVEA SUN din magazinele Auchan și câștigi pe instant premii NIVEA: seturi mini de călătorie, genți de plajă, pahare de sticlă de călătorie, zmeu de colorat și creioane pentru copii sau un prosop de plajă.

Perioada campaniei: 16 iulie - 15 august 2021 iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

 

Cumpără din magazinele Carrefour produse din gama NIVEA Hydra Skin în valoare de 50 lei și primești direct pe bonul tău fiscal un voucher de 20 lei pentru achiziții NIVEA din magazinele Carrefour.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Perioada campaniei: 29 iulie - 4 august 2021.


ALEGE-ȚI PRODUSELE PREFERATE NIVEA DIN AUCHAN ȘI CONTRIBUI LA CURĂȚAREA RÂURILOR

Când ne gândim la natură, inevitabil gândul se duce întâi de toate la râurile pe care le avem în natură. Așa că ți-am pregătit o modalitate simplă prin care poți ajuta la curățarea lor!

Cumpără cel puțin un produs NIVEA din magazinele Auchan, iar noi vom ajută la ecologizarea Văii Argeșului.

Perioada campaniei: 14-27 iulie 2021.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

CUMPĂRĂ PRODUSE NIVEA PENTRU ÎNGRIJIREA CORPULUI ȘI POȚI CÂȘTIGA!

Cumpără orice produs NIVEA de îngrijirea corpului în gramaj de cel puțin 200ml din orice magazin, înscrie-te în campanie și poți câștiga premii pentru tine.

Tot ce trebuie să faci este să: cumperi cel puțin un produs de îngrijirea corpului, înscrie bonul fiscal prin SMS la 1788 sau prin WHATSAPP la 0740.271.111 și poți câștiga unul din cele 3 seturi pentru îngrijirea părului DYSON, unul dintre cele 26 smartwatch Xiaomi sau una din cele 10 perechi de căști wireless.

Campania de desfășoară între 15.06 – 15.08 2021, iar Regulamentul poate fi consultat aici.

 

Campanii încheiate