promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!

 

 

Cumpără produse NIVEA SUN în perioada 1 iunie - 31 august 2022 și poți câștiga pe loc o minge gonflabilă, un prosop de plaja, o geanta de plajă, o găletușă de nisip cu jucării sau un gel de duș NIVEA.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

 

 

Cumpără produse NIVEA SUN în perioada 15 mai - 31 august 2022 și poți câștiga pe loc o minge gonflabilă, un prosop de plajă, o geanta de plajă, o găletușă de nisip cu jucării, un zmeu pentru copiii cu suprafață de colorat și creioane sau o pernă de plajă gonflabilă.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

PROMOȚII INSTORE

ALEGE PROTECȚIA SOLARĂ DE ÎNCREDERE

Vino în magazinele dm, cumpără produse NIVEA SUN pentru protecția solară și primești cadou o masca șervețel NIVEA.

Perioada campaniei 15.05 - 31.05.2022.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.

DĂRUIEȘTE GRIJĂ

Vino în magazinele Cora Hypermarket participante, cumpără produse NIVEA în valoare de 39 RON și primești cadou un voucher de cumpărături în valoare de 10 RON.

Perioada campaniei 11.05 - 31.05.2022.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.  

CÂȘTIGĂ PREMII ȘI MULTUMEȘTE PIELII TALE!

Cumpără din orice magazin un produs pentru îngrijirea corpului NIVEA, înscrie bonul fiscal prin SMS la 1788 sau prin Whatsapp la 0740.271.111 și poți câștiga 3 x Aparate de coafat Dyson Airwrap sau 50 x kit-uri NIVEA sau 30 x vouchere în valoare de 100 RON la ZARA HOME.

Perioada campaniei: 10.03-30.04.2022

Regulamentul este disponibil aici.

 

Campanii încheiate