promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!
xmas

 

Tu cumperi cadouri pentru cei dragi, iar noi te premiem cu premii pentru tine! Cumpără orice pachet cadou de îngrijire a tenului de la NIVEA din magazinele Carrefour, înscrie poza bonului pe WhatsApp la  0744.198.888 și poți câștiga ajutoarele pentru un ten frumos: unul dintre cele 40 de aparate de curățare facială Xiaomi!

În plus, dacă vei cumpăra oricare două seturi cadou de la NIVEA și înscrii poza bonului pe WhatsApp, poți câștiga un voucher Carrefour în valoare de 300 RON sau unul dintre cele 100 de kituri de produse NIVEA!

Perioada campaniei: 25 noiembrie- 24 decembrie 2020. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Oferă-le celor dragi cea mai delicată îngrijire NIVEA și bucură-te de premii pentru tine! Alege două seturi cadou NIVEA, achiziționează-le din magazinele Auchan și poți câștiga garantat un produs NIVEA pentru îngrijire sau dacă înscrii poza bonului pe WhatsApp la 0742.590.000, ai șansa să câștigi unul dintre cele 30 de vouchere Decathlon, fiecare în valoare de 500 RON.

Perioada campaniei: 25 noiembrie- 24 decembrie 2020. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

xmas

xmas

 

Cumpărăturile NIVEA din magazine dm drogerie markt îți aduc premii de poveste! Pe de o parte, dacă vei cumpăra oricare pachet cadou de îngrijire a tenului de la NIVEA, vei câștiga pe loc o mascara sau un ruj din colecția dm, la casa de marcat.

Pe de cealaltă parte, oricare două seturi cadou cumpărate, îți pot aduce prin tragere la sorți unul dintre cele 5 vouchere Fashion Days în valoare de 400 RON! Tot ce trebuie să faci este să înscrii poza bonului pe WhatsApp la 0743.397.777.

Perioada campaniei: 25 noiembrie- 24 decembrie 2020. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

 

Alege cadourile pentru cei dragi din Kaufland și poți câștiga un cadou și pentru tine!

Cumpără oricare două seturi cadou NIVEA din magazinele Kaufland, achiziționează-le și înscrie poza bonului pe WhatsApp la numărul 0740.271.111! Poți câștiga unul dintre cele 30 de Espressoare de cafea sau unul dintre cele 100 de kituri de produse cu cea mai delicată îngrijire de la NIVEA!

Perioada campaniei: 25 noiembrie- 24 decembrie 2020. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

xmas

promo

 

Câștigă o pungă de cadou NIVEA sau un produs de îngrijire!

Cumpără oricare două produse NIVEA din magazinele Cora și primești pe loc o pungă cadou, pentru a le oferi celor dragi. În plus, dacă achiziționezi oricare set cadou NIVEA, te premiem pe loc cu încă un produs NIVEA! Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu Biroul Relații cu Clienții din magazin.

Perioada campaniei: 25 noiembrie- 24 decembrie 2020. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Promoţii instore

Campanii încheiate