promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!


CÂȘTIGĂ PREMII CU NIVEA MEN FRESH KICK

Zilnic, sub fiecare loc din stadion te aşteaptă premii Fresh pentru o vară activă.

Înscrie bonul pe site, alege sectorul din stadion, secțiunea în care îți dorești să stai, locul, iar premiul asezat sub scaun poate fi al tau!

Poți câștiga Televizoare SMART Samsung, boxe portabile Hartman, mingi Adidas EURO 2020 sau vouchere Dechatlon în valoare de 20 ron.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

BUCURĂ-TE DE SOARE ȘI CÂȘTIGĂ PREMII PENTRU O VARĂ CU CELE MAI TARI EXPERIENȚE!

Vara chiar are motive să fie considerată cea mai frumoasă perioadă a anului: zile mai lungi, însorite, ieșiri cu prietenii, vacanțe, revederi cu cei dragi și multă distracție!

Știm cât de mult îți dorești să te bucuri de fiecare zi cu soare, așa că ți-am pregătit o surpriză: cumpără oricare două produse NIVEA din Carrefour, înscrie-te pe site folosind formularul și poți câștiga zilnic kituri de vacanță, scaune de plajă și seturi de camping!

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Promoţii instoreCÂȘTIGĂ PREMII CU NIVEA SUN ÎN MAGAZINELE DM

Cumpără orice produs NIVEA SUN și câștigi pe loc 1 deodorant spray NIVEA Summer – disponibil în ediție limitată. În plus dacă cumperi 2 produse NIVEA SUN primești cadou o geantă de plajă NIVEA pentru a te bucura de vacanta!

Perioada campaniei: 9-29 iunie 2021 iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

 CÂȘTIGĂ PREMII CU NIVEA SUN ÎN MAGAZINELE AUCHAN

Cumpără orice produs NIVEA SUN din magazinele Auchan și câștigi pe instant premii NIVEA: seturi mini de călătorie, genți de plajă, pahare de sticlă de călătorie, zmeu de colorat și creioane pentru copii sau un prosop de plajă.

Perioada campaniei: 10-13 iunie și 17-20 iunie 2021 iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

 


RECICLEAZĂ ÎN MAGAZINELE DM ȘI PRIMEȘTI RECOMPENSE!

Când termini un produs cosmetic, este esențial să îl reciclezi, pentru a ajuta mediul înconjurător. Noi îți facem misiunea asta mai ușoară: adu recipientul unui produs cosmetic în magazinele dm, cumpără un produs NIVEA parcipant la promoție, iar pe lângă faptul că reciclăm ambalajul, te recompensăm cu premii: poți câștiga un semn de carte plantabil, o sacoșă din bumbac sau un voucher de discount dm!

Perioada campaniei: 9 – 29 iunie 2021.

Vezi regulamentul aici.

 

CUMPĂRĂ PRODUSE NIVEA PENTRU ÎNGRIJIREA CORPULUI ȘI POȚI CÂȘTIGA!

Cumpără orice produs NIVEA de îngrijirea corpului în gramaj de cel puțin 200ml din orice magazin, înscrie-te în campanie și poți câștiga premii pentru tine.

Tot ce trebuie să faci este să: cumperi cel puțin un produs de îngrijirea corpului, înscrie bonul fiscal prin SMS la 1788 sau prin WHATSAPP la 0740.271.111 și poți câștiga unul din cele 3 seturi pentru îngrijirea părului DYSON, unul dintre cele 26 smartwatch Xiaomi sau una din cele 10 perechi de căști wireless.

Campania de desfășoară între 15.06 – 15.08 2021, iar Regulamentul poate fi consultat aici.

 

SIMTE HIDRATAREA PE PIELEA TA ȘI CÂȘTIGĂ PREMII ÎN KAUFLAND

Cumpără un produs de îngrijirea corpului NIVEA, înscrie bonul fiscal prin SMS la 1792 sau prin WHATSAPP la 0740.271.111 și poți câștiga unul dintre cele 37 Aparate de curățare facială XIAOMI sau unul dintre cele 50 vouchere Fashion Days în valoare de 50RON.

Campania se desfășoară în perioada 9-15.06.2021 iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

 


CÂȘTIGĂ PREMII PENTRU TINE ÎN AUCHAN

Cumpără un produs de îngrijirea corpului NIVEA și poți câștiga pe loc unul dintre premiile: NIVEA lip care, Kit sport sau benzi clasice Fitness. 

Perioada campaniei: 10.06 – 13.06.2021 și 17.06-20.06.2021 iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

 


SIMTE HIDRATAREA PE PIELEA TA ȘI CÂȘTIGĂ PREMII ÎN CARREFOUR

Cumpără un produs de îngrijirea corpului NIVEA, și poți câștiga instant unul dintre cele 60 kit-uri de makeup, una din cele 750 sacoși likeyourself sau unul din cele 640 mini kit-uri NIVEA.

Campania se desfășoară în perioada 17-30.06.2021 iar regulamentul campaniei este disponibil aici.

Campanii încheiate