promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!

CUMPĂRĂ ORICE PRODUS DE ÎNGRIJIRE A CORPULUI DE LA NIVEA ȘI CÂȘTIGĂ!

Indiferent care este produsul tău preferat de îngrijire a corpului de la NIVEA, el îți poate aduce ca premiu un voucher Fashion Days în valoare de 500 RON sau un voucher cadou în valoare de 2500 RON, pe care să-l folosești ca abonament la salonul tău preferat. Campania se desfășoară între 6.07.2020 – 31.08.2020 și poți consulta Regulamentul aici.

Atenție: pentru ca înscrierea ta în concurs să fie validă, este esențial să păstrezi bonul care dovedește achiziția.

body-souffle

carrefour-ncp

LASĂ-TE INSPIRAT CU NIVEA ȘI CÂȘTIGĂ PREMII!

Cumpără din Carrefour oricare 2 produse NIVEA, înscrie bonul prin SMS la 1889 și poți câștiga instant produse NIVEA sau kituri formate din produse și accesorii tematice.

În plus, dacă înscrii bonul pe site, în formularul de mai jos, poți câștiga prin tragere la sorți premiul cel mare: 1 voucher de 2000 lei pentru a-ti dezvolta pasiunea cu un expert din domeniu.

Campania se desfășoară între 25.06 – 22.07 și poți citi Regulamentele Campaniei aici si aici.

Campanii încheiate