promo

DESCOPERĂ PROMOŢIILE NIVEA ŞI BUCURĂ-TE DE PREMII SURPRINZĂTOARE

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!

Pete pigmentare cauzate de soare, înaintarea în vârstă sau rămase în urma acneei? Acum nu mai sunt o problemă!

Formula unică NIVEA LUMINOUS630®, bazată pe 10 ani de cercetare, reduce și previne apariția tuturor tipurilor de pete pigmentare, cu primele rezultate vizibile în doar 2 săptămâni!

Convinge-te și tu acum și încercă produsele NIVEA LUMINOUS630 acum cu avantaje suplimentare, EXCLUSIV în magazinele dm.

În perioada 13 decembrie 2023 - 23 ianuarie 2024, cumpără orice produs din gama Luminous și primești CADOU la casa de marcat un CUPON DE 50% REDUCERE pentru achiziții viitoare de produse NIVEA pentru îngrijire și curățare ten*. 

Regulamentul complet al campaniei îl găsești aici.

*Cuponul poate fi folosit pana la 31.01.2024. Nu se pot folosi mai multe cupoane de reducere pe acelasi bon fiscal.

Când e vorba de îngrijirea tenului, alege expertiza NIVEA CELLULAR, cu ingrediente eficiente, de ultimă generație, formule inovatoare și rezultate rapide, vizibile în doar 1 săptămână și demonstrate de studii! 

NIVEA CELLULAR Expert Filler: cu ACID HIALURONIC si ACID FOLIC, redă pielii volumul, umple ridurile din interior și hidratează în profunzime. 
NIVEA CELLULAR Expert Lift: formula cu BAKUCHIOL PUR redefinește contururile și are efect de lifting pe față, gât și decolteu. 

În perioada 29 noiembrie 2023 – 9 ianuarie 2024, cumpără produse NIVEA CELLULAR pentru îngrijire ten de minimum 60 lei  din magazineledm și primești cadou la casa de marcat un CUPON DE 50% REDUCERE la achiziții viitoare de produse NIVEA*.

Regulamentul complet al campaniei îl găsești aici.

 

*Cuponul cadou poate fi folosit până la 31.01.2024. Cuponul cadou se poate folosi pentru achizitii viitoare de produse NIVEA și NIVEA MEN de minimum 100 de lei pe același bon fiscal. Nu se pot folosi mai multe cupoane de reducere pe același bon fiscal.

 

Coenzima Q10 este unul dintre cele mai importante ingrediente active în îngrijirea anti-rid, cu rolul de a îmbunătăți aportul de energie al celulelor și a întări stratul protector al pielii.

Și ca să te convingi de beneficiile Coenzimei Q10, îți oferim acum, EXCLUSIV  în dm, ocazia UNICĂ de a încerca produsele NIVEA Q10, cu un avantaj suplimentar!

În perioada 15 noiembrie – 12 decembrie, cumpără produse NIVEA Q10 pentru îngrijire ten de minimum 50 lei și primești cadou la casa de marcat un CUPON CADOU DE 50% REDUCERE la achiziții viitoare de produse NIVEA. Regulamentul complet al campaniei îl găsești aici.

*Cuponul cadou poate fi folosit până la 31.12. Cuponul cadou se poate folosi pentru achiziții viitoare de produse NIVEA și NIVEA MEN de minimum 100 de lei pe același bon fiscal. Nu se pot folosi mai multe cupoane de reducere pe același bon fiscal.

 

Campanii încheiate