AFLĂ TOTUL DESPRE ȘAMPONUL USCAT NIVEA

Disponibil în mai multe variante potrivite fiecărei nuanțe de păr, noul Șampon Uscat NIVEA oferă părului prospețime și vitalitate fără a lăsa urme și fără a irita scalpul.

Ce este șamponul uscat și când se folosește?

Ești în criză de timp? Șamponul uscat este soluția perfectă pentru revigorarea rapidă a părului!

Cât de des îți poți spăla părul?

Nimic nu se compară cu senzația părului proaspăt-spălat! Spălându-l des, părul tău va fi privat de uleiurile sale naturale și își va pierde elasticitatea și strălucirea. Ca să ai un păr sănătos, este recomandat să îl speli de maximum trei ori pe săptămână.

De ce să folosești șampon uscat? Pentru că reîmprospătează aspectul părului în câteva secunde!

La fel ca noi, și părul are zile proaste, când este tern, fără strălucire și fără volum. Partea bună este că îl poți revigora rapid! Șamponul uscat îl reîmprospătează și îi oferă un parfum plăcut, iar tu te bucuri de un interval mai mare între spălări, fără să faci compromisuri în ceea ce privește aspectul lui.

5 întrebări frecvente despre șamponul uscat

1. Ce efect are șamponul uscat asupra părului?
Șamponul uscat absoarbe uleiurile în exces, oferindu-i, în același timp, părului tău un parfum proaspăt și plăcut.

2. Când a apărut șamponul uscat?
În secolul al 15-lea, se pare că asiaticii ar fi folosit pulbere de argilă pentru a-și reîmprospăta părul. Însă prima variantă de șampon uscat disponibilă în comerț datează din 1940.

3. Când trebuie să folosec șamponul uscat?

Oricând simți că părul tău are nevoie de o reîmprospătare. Nu există reguli pentru când ar trebui aplicat șamponul uscat – o poți face înainte de o seară în oraș, după o sesiune de aerobic, sau când ieși la camping.

4. Cât șampon uscat ar trebui să folosesc?
Când vrei să afli cât șampon uscat ar trebui să aplici pe păr, ia-o încetișor. Ai putea fi tentată să aplici un strat gros, dar cum afli cât șampon uscat e suficient? Nu exagera – poți întotdeauna aplica mai mult pe parcurs, înlăturarea lui ți-ar putea pune probleme. 

5. Ce conține șamponul uscat?
Șampoane uscate NIVEA conțin un amestesc de amidon din orez natural, care poate absorbi ulei de până la 60% din cantitatea lui, alături de un parfum unic, formulat pentru fiecare nuanță de păr. 

5 greșeli de utilizare a șamponului uscat

1. Utilizarea în exces.
Șamponul uscat trebuie aplicat doar la rădăcină. Aplicat în cantități mari pe toată suprafața părului, șamponul uscat îl poate usca excesiv, oferindu-i un aspect tern.

2. Pulverizarea prea apropiată de scalp.
Pentru o aplicare uniformă, fără decolorarea părului, se recomandă pulverizarea produsului la o distanță de aproximativ 30 centimetri de scalp.

3. Să uiți să-ți masezi scalpul până la absorbția produsului.
Masează șamponul la rădăcină cu ajutorul degetelor astfel încât să absoarbă uleiurile în exces dându-i formă și volum părului tău.

4. Utilizarea șamponului greșit pentru nuanța părului tău.
Eficiența produsului depinde și de alegerea nuanței potrivite părului tău. Tocmai de aceea, Șamponul Uscat NIVEA FRESH REVIVE este disponibil în trei variante speciale pentru fiecare culoare a părului: blond, șaten, brunet.

5. Timpul pentru acționare
Șamponul uscat are nevoie de timp pentru a-ți revigora părul și scalpul – așteaptă cel puțin un minut înainte să-ți aranjezi părul cu peria.


Șamponul Uscat NIVEA: Dezlănțuie forța îngrijirii delicate

Curăță delicat, reîmprospătează și păstrează culoarea naturală a părului tău - toate aceste avantaje într-o singură sticlă, potrivită pentru a fi luată oriunde.

Șamponul uscat cu o formulă delicată care nu lasă urme

Șamponul uscat este cel mai potrivit pentru a-i reda rapid părului tău prospețimea, însă uneori poate lăsa urme care-ți irită scalpul. Noua gamă de șampon uscat NIVEA FRESH REVIVE combate această problemă în 3 moduri:

 1. Curăță delicat, fără să irite scalpului
 2. Parfumul plăcut NIVEA îți reîmprospătează părul pe toată durata zilei
 3. Intensifică nuanța părului tău fără a lăsa urme de produs.

Cu parfumuri diferite pentru fiecare nuanță de păr, șamponul uscat NIVEA este soluția practică pentru redarea prospețimii și strălucirii părului. În plus, părul va arăta mai bine - pentru că va avea mai mult volum și va deveni mai maleabil - îl poți coafa rapid într-un stil natural, care să te pună în valoare.

Beneficiile Șamponului Uscat NIVEA FRESH REVIVE

 • Prelungește perioada dintre spălări
 • Absoarbe sebumul fără a-ți încărca scalpul
 • Oferă volum părului
 • Se adaptează fiecărei nuanțe de păr, oferindu-i intensitate și strălucire naturală
 • Reîmprospătează părul pentru întreaga zi

Cum aplici corect șamponul uscat?

 1. Pulverizează produsul la rădăcini de la o distanță de aproximativ 30 cm.
 2. Secționează părul, astfel încât șamponul uscat să fie distribuit uniform.
 3. Masează șamponul la rădăcină cu ajutorul degetelor.
 4. Sfat: pentru un plus de volum, lasă-ți capul în jos înainte de a masa produsul.
 5. Oferă-i timp pentru a acționa: în aproximativ un minut va absorbi sebumul și impuritățile.
 6. Aranjează-ți părul cu peria pentru un look fresh și plin de volum.
   

Personalizat pentru fiecare nuanță de păr

Îngrijire specială pentru fiecare tip de păr, cu 0% urme! Gama de Șampoane Uscate de la NIVEA este formată din 3 sortimente cu formule speciale pentru părul blond, șaten și brunet, astfel încât să intensifice fiecare culoare și să ți se potrivească perfect!