Coafuri retro pentru păr de lungime medie şi lung

Cunoști fetele din marina americană din anii 50 care prin look-ul vintage pinup au fermecat întreaga lume? Ai visat mereu să arăți la fel de sexy ca Marilyn Monroe? Visul tău va deveni acum realitate! Coafurile de epocă sunt în prezent la modă!

COAFURILE ANILOR '50 LA MODĂ ÎN STIL VINTAGE

Divele elegante de la Hollywood și pin-up din anii '50 au reușit să arate în același timp sexy, dulce și sofisticat. Marilyn Monroe, Grace Kelly și Audrey Hepburn au purtat quiff, bucle și updos voluminoase pentru păr mediu sau lung cu grație și stil. Purtate pentru prima dată de aceste vedete, coafurile au devenit a doua zi un must-have al tuturor femeilor. Divele acelor vremuri întruchipau feminitate, frumusețe și strălucire.
 
Vrei să te simți transportată înapoi în timp și să fii atracția următoarei petreceri? Încearcă coafuri de epocă! Există o gamă largă de coafuri din anii '50 pentru părul lung și mediu. Coafatul necesită anumite aptitudini la început, dar poate fi învățat repede. Deci, nu-ți fă griji – o poți face! Mai ales populara Victory Roll care provine dintr-o buclă înșurubată de păr necesită timp şi tact.
 

Vei descoperi cu noi cele mai bune stiluri de epocă pentru plăcerea ta! Tot ce ai nevoie este un ondulator, agrafe de păr, o perie şi un pieptene și un fixativ precum Spray Fixativ NIVEA Extra Strong care asigură o fixare de 24 de ore datorită conţinutului de vitamine şi keratină. Pentru volum suplimentar, poți aplica imediat după spălare Spuma NIVEA Extra Strong. Acesta oferă părului mai mult volum și strălucire.

VICTORIE ROLLS UȘOR DE FĂCUT

Înainte de a începe cu coafatul ia în considerare elementele de bază ale coafurilor de epocă pentru ca mai târziu să-ți fie mai ușor să le replici. Prin urmare, vei învăța aici

rapid și ușor, cum să creezi într-o clipă coafura sexy Victory Rolls.

IATĂ CUM:

  • Împarte părul în două, fie cu cărare pe mijloc, fie pe o parte.
  • Acum, ia jumătatea dreaptă și răsucește spre interior. Ține întotdeauna bine cu degetele!
  • Când bucla este rotită până spre baza părului rotește cu 90 de grade înapoi și introdu șuvițele în buclă.
  • Fixează cu un ac de păr.

VOILÀ! Cu puțin exercițiu vei obține aspectul adorabil al Victory Rolls repede!
Victory Rolls

COAFURI VINTAGE PENTRU PĂR LUNG

BUCLE RETRO SEDUCĂTOARE

IATĂ CUM:

1. Începe prin a pulverixa fixativ uniform peste tot – pe părul semi-uscat. Astfel, coafura va dura mai mult. Perie părul ușor cu un pieptene. Mai ales buclele vor dura mai mult timp, în cazul în care părul a fost pulverizat cu fixativ înainte.

2. Acum, ia patru șuvițe mari de sus și răsucește-le în forma Victory Rolls. Fixează-le individual cu un ac de păr.

3. Repetă procedeul cu părul din părțile laterale și inferioară.

4. Acum, așteptă ca părul să se usuce complet. Scoate acele și slăbește buclele cu degetele.
Trage-le cel mai bine către față - vor arăta deosebit de dulce!

5. Tapează părul din față și fă o coadă de cal. Fixează cu fixativ. Acum periază dinspre interior spre exterior. Fixeză partea din față cu un ac de păr.

6. Acum poți peria părul rămas. Sfatul nostru: periază întotdeauna din interior spre exterior astfel încât buclele să nu fie distruse.

7. Fixează cu mult fixativ, cum ar fi Spray Fixativ Ultra Strong NIVEA cu vitamine de îngrijire și sistem de protecție cu keratină.

8. Poți îmbunătăți coafura cu accesorii, cum ar fi o floare de păr sau o bandană pentru un aspect vintage "I can do it!" Dacă îți place mai mult stilul Navy, ai posibilitatea să porți o bentiță bleumarin.

COADĂ DE CAL RIDICATĂ

Stilurile retro pentru păr lung nu sunt întotdeauna complicate. În cazul în care trebuie să pleci repede, îți recomandăm coada de cal cu Victory Rolls.
Urmează instrucțiunile și fă două bucle mari Victory Rolls - una pe partea stângă, una pe dreapta!
Leagă părul rămas în partea de sus din spate a capului într-o coadă de cal mare.
Fixează coafura cu fixativ. NIVEA Diamond Gloss Care Spray Fixativ lasă părul strălucitor și frumos, nu îl usucă și va fi ușor de pieptănat!

Produse de styling pentru coafuri vintage din anii 50

COAFURI DIN ANII '50 PENTRU PĂR DE LUNGIME MEDIE

Elvis Quiff
ELVIS QUIFF

Pentru această coafură tapează întreaga parte superioară și cu o perie rotește până se formează un quiff.

Mai rămâne doar să-l fixezi cu agrafe și fixativ. Părul lateral poate arăta oricum, drept, cu bucle, este la latidudinea ta.

Acest aspect este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi și oferă ținută și senzualitate. Încearcă coafurile de epocă!


QUIFF CU COADĂ DE CAL ȘI GĂLUȘCĂ

Dacă ai breton, poți utiliza secțiunea frontală pentru a o bucla și fixa. Agrafele de păr trebuie să fie invizibile, coafura trebuie să fie curată. Firele de păr rămase sunt pur și simplu legate la spate cu o eșarfă într-o gălușcă. Nu uita să consolidezi coafura cu mult fixativ!

Această coafură a fost purtată atât în anii '40, cât și în anii '50. Rockabilly întâlnește Glamour Chic!

CURLY UPDO

Pentru o seară de dans sau o cină elegantă această coafura este potrivită: Aspectul reprezintă farmecul vechi de la Hollywood, și poate fi ușor făcută acasă!

Iată cum:

Folosește spumă de păr pentru ca noua ta coafură să-și păstreze forma întreaga seară.
Spuma NIVEA Volume Care dă volum părului și ține până la 24 de ore, fără să fie lipicios.
Împletește 4-6 șuvițe împreună și fixează-le cu agrafe de păr. Apoi tapează părul de la coroană într-un quiff mare.
Fixează cu Spray Fixativ NIVEA Volume Care pentru volum suplimentar. Această coafură arată deosebit de funky, mai ales dacă ai părul creț! Prin această coafură, părul primește acel glamour de epocă pe care îl merită!
retro dutt

RETRO DUTT

Acest updo de epocă este perfect pentru birou, dar și pentru petreceri elegante.

Tapează ușor întregul păr cu un pieptene și fixează-l la spate într-un coc. Trage câteva șuvițe individuale în față pentru a oferi un aspect retro! La final, fixează coafura de epocă cu un fixativ care oferă mult volum, precum Spray Fixativ NIVEA Diamond Volume Care. Acest fixativ este adecvat în special pentru părul fin, care are pretenții speciale de styling.