Rutina de îngrijire a tenului

Rutina de îngrijire a tenului

Filtrează
Sortează
Sortează
 
Ai grijă de tenul tău 

Tenul tău are un rol foarte important în organism - de exemplu, reglează temperatura corpului și echilibrul apei, ține microbii la distanță și joacă un rol în metabolismul tău. Însă, este permanent expus factorilor interni și externi. De aceea, e important să ai grijă de el. Iar când știi care sunt factorii principali de stres care îi pot cauza efecte neplăcute, îl poți proteja și îngriji adecvat, astfel încât să previi consecințele.


Secretele unui ten frumos: odihna și mișcarea

Ai cearcăne la ochi după o noapte în care ai dormit puțin? Odihna suficientă este extrem de importantă pentru un ten strălucitor, fiindcă pielea se regenerează pe timpul nopții. Timpul de odihnă ideal diferă de la o persoană la alta, dar în medie e de 7-8 ore. Dacă nu ai dormit destul, folosește produse de îngrijire a ochilor pentru a reduce semnele oboselii, cum ar fi cearcănele. Apoi, asigură-te că reiei un ciclu de somn regulat în zilele ulterioare. Poți, de asemenea, contribui la aspectul frumos al tenului cu suficientă mișcare - sporturile de anduranță în lumină naturală stimulează circulația sângelui.


Sfaturi de îngrijire pentru un ten frumos

Care e secretul unui ten frumos? Pentru un ten luminos și cu aspect sănătos nu te poți baza doar pe factorii ereditari și pe stilul de viață - îngrijirea potrivită e, de asemenea, esențială. Curăță tenul dimineața și seara cu un gel de curățare delicat pentru a înlătura excesul de sebum, impuritățile și celulele moarte. Alege un produs hidratant ușor cu factor de protecție solară pentru zi și aplică o cremă de noapte cu o putere de hidratare și regenerare mai mare înainte de culcare. 
Extra îngrijire pentru ochi deschiși la culoare: Pielea din jurul ochilor este foarte subțire și e suprasolicitată când te freci la ochi sau strângi din ei. Dacă urmezi un program special de îngrijire a ochilor, poți preveni ridurile cauzate de deshidratare și pe cele de expresie. 
Nu în ultimul rând, oferă-ți un tratament de înfrumusețare pentru un ten frumos: Folosește un scrub pentru a înlătura celulele moarte și pentru a stimula circulația sângelui. Vei avea un ten cu aspect sănătos și frumos.