Condiții de utilizare

Având în vedere numărul mare de oportunități și riscuri pe care le oferă Internetul, te rugăm să citești următoarele condiții generale de utilizare a website-ului nostru, pe care le prezentăm pentru tine și siguranța ta. Mulțumim pentru înțelegere!

1. Date cu caracter personal

Te rugăm să iei în considerare condițiile legale prezente în Politica de Confidențialitate cu privire la confidențialitatea datelor.

2. Content

Tot conţinutul site-ului www.nivea.ro, inclusiv textele, imaginile, elementele grafice, fișierele audio şi video, în măsura în care nu se stipulează contrariul (în această privință, vezi nota cu privire la hyperlink-uri din Secțiunea 3), sunt proprietatea Beiersdorf România şi nu pot fi reproduse, modificate, transmise, refolosite, însuşite, utilizate, sau folosite în mod public sau cu scopuri comerciale, fără a se obţine în prealabil acordul scris al Beiersdorf România.

Folosirea neautorizată a mărcilor înregistrate sau siglelor Beiersdorf România este strict interzisă.

Te rugăm să reţii faptul că încălcarea drepturilor de autor sau a altor drepturi de protecţie a proprietății intelectuale poate cauza intentarea unor acţiuni civile sau penale.

3. Disclaimer și excluderi 

Acest site este adresat folosirii de către rezidenții țării pe care ai selectat-o pe www.nivea.com și în conformitate cu legile locale. Materialele de pe acest site, incluzând produsele, serviciile și informațiile, pot fi nepotrivite sau pot să nu fie disponibile pentru altă locație în afara acestei jurisdicții. Te rugăm să vizitezi www.nivea.com și să selectezi locația ta pentru a putea fi direcționat către cel mai apropiat site.

Informaţiile de pe acest site au fost culese şi verificate cu cea mai mare atenţie. Totuşi, nu ne asumăm nici o răspundere pentru actualitatea, acurateţea, completitudinea şi/sau calitatea acestora.

Acest site conţine linkuri către site-urile altor furnizori. Beiersdorf România nu oferă nicio garanţie şi nu poartă nici o răspundere pentru orice conţinut ilegal sau alte încălcări ale legii care se regăsesc pe site-urile furnizorilor externi. Cu toate acestea, Beiersdorf România va elimina imediat orice link sau conținut în cazul în care acesta va încălca legile în vigoare.

Acest site este o sursă generală de informaţii şi nu poate substitui sfatul medicului sau al unui specialist. Privitor la acest aspect, te rugăm să consulti un medic sau un specialist. Beiersdorf România nu poartă nicio răspundere pentru acţiuni efectuate în baza informaţiilor conţinute de acest site.

Utilizarea acestui site şi descărcarea datelor conţinute sunt acţiuni pe care le poți face pe propria răspundere. Beiersdorf România nu poartă nicio răspundere pentru nicio pagubă, mai ales pentru prejudicii aduse fişierelor de date, şi nici hardware-ului sau software-ului utilizatorului, cauzate de astfel de acţiuni. Nu ne facem responsabili pentru intenții malițioase sau neglijență gravă.

4. Recenzii

Utilizatorii înregistrați au posibilitatea de a evalua produse, mecanici și alte aspecte. În cazul în care un utilizator oferă o recenzie, acesta acordă Beiersdorf România dreptul de a utiliza recenzia oriunde și pentru o perioadă nelimitată de timp. Beiersdorf poate publica și distribui în mod nelimitat recenziile, adică în toate formele de utilizare și mijloacele media, online și offline. În plus, Beiersdorf are dreptul de a scurta recenzia. În cazul în care utilizatorul își comunică numele, Beiersdorf are dreptul, dar nu este obligat, să specifice numele utilizatorului la publicarea recenziei.

După trimiterea recenziei și/sau a unui comentariu, utilizatorul garantează de asemenea că nu a oferit cu bună știință o recenzie inexactă și nici că a oferit o recenzie a) care încalcă legea locală a drepturilor de autor sau orice alte drepturi ale unor terțe părți; (b) care încalcă prevederile legale sau hotărârile oficiale; (c) care este defăimătoare, insultatoare sau discriminatoare pentru un individ sau o companie; (d) pentru care acesta a primit o plată sau un alt semn de apreciere de la o terță parte; (e) care conține informații cu privire la alte website-uri, adrese, adrese de email, numere de telefon sau informații de contact; sau (f) care conține viruși informatici, viermi sau alte programe potențial dăunătoare pentru calculator sau fișiere. Beiersdorf România își rezervă dreptul de a șterge sau de a nu publica pe website orice recenzie cu un conținut ilegal, în special, recenziile discriminatorii, recenziile care promovează violența, recenziile pornografice sau rasiste sau recenziile care conțin mesaje în lanț, mesaje bulk sau alte forme de spamuri .


5. Consecințe legale

Beiersdorf își rezervă dreptul de a bloca accesul utilizatorului la zona de conectare în cazul în care acesta încalcă acești termeni și condiții de utilizare și/sau orice alte dispoziții legale în materie. Într-un astfel de caz, utilizarea acestei zone nu mai este permisă și, în consecință, orice utilizare ulterioară este considerată ilegală. Beiersdorf își rezervă dreptul de a urmări utilizarea neautorizată și orice încălcare a drepturilor, în special, încălcarea drepturilor personale, a mărcilor comerciale, a design-ului sau a modelelor, drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală, în conformitate cu legislația penală sau civilă în materie.


6. Dispoziții de închidere

Nevaliditatea sau nulitatea prevederilor individuale conținute în respectivii termeni și condiții de utilizare nu afectează valabilitatea termenilor și condițiilor de utilizare rămase.

În cazul în care vrei să ne anunți cu privire la orice încălcări ale drepturilor referitoare la website-ul nostru, nu ezita să ne contactezi.

Beiersdorf România SRL

Calea Şerban Vodă 133, corp C, et 2, cod 040205

Bucureşti, sector 4,

T: +40 21 3170000

F: +40 21 3172323

E: office.romania@beiersdorf.com

Din cauza inovațiilor tehnice și modificărilor legislative, termenii și condițiile de utilizare sunt revizuite periodic. De fiecare dată când folosești website-ul nostru, îți recomandăm să verifici data de actualizare a termenilor și condițiilor. Cea mai recentă actualizare a avut loc în luna Aprilie 2016.