NOU DE LA NIVEA

Vrei să știi povestea din spatele noilor noastre produse, modul lor de folosire și procesul prin care au fost dezvoltate? Aici vei găsi informații despre cercetările noastre, poți citi interviuri cu experții NIVEA și poți vedea răspunsuri la întrebările frecvente despre produsele noastre.
Filtrează
Sortează

Fii la curent cu noutățile NIVEA

Vrei să descoperi ceva nou și diferit? Verifică secțiunea noastră de noutăți. Acolo vei găsi mereu ultimele produse lansate, sfaturi prețioase și informații noi. Misiunea noastră permanentă este să te ajutăm să decizi care sunt cele mai bune produse de îngrijire pentru tine. Așa că fie că îți dorești să afli tips & tricks pentru un păr sănătos și puternic sau cauți modalități prin care să-ți ajuți tenul să fie luminos și catifelat, noi suntem alături de tine pentru a reuși să îți creezi un ritual de îngrijire rapid, confortabil și care să dea rezultate eficiente. Și pentru că grija se dă mai departe, fii la curent cu tot portofoliul nostru de produse - așa vei ști mereu și ce li se potrivește celor dragi.

 

Noi sfaturi de îngrijire, mereu la îndemână pentru tine

Când vine vorba de ultimele sfaturi și produse de îngrijire, poți conta pe noi. Articolele noastre de expertiză, dar și tutorialele sunt special create pentru a te ajuta să obții mereu cele mai bune rezultate. În plus, este foarte ușor să găsești ce ai nevoie pe site. Tot ce trebuie să faci este să aplici filtrele pe care le dorești - le accesezi din zona superioară a paginii - iar apoi să sortezi totul pe baza unui subiect, tip de produs sau alte caracteristici. Indiferent ce alegi, vei găsi mereu produse de bună calitate, pentru că noi, cei de la NIVEA, folosim doar ingrediente superioare și formule inovatoare pentru îngrijire. În plus, îți oferim și sfaturi de expertiză, ghiduri pas cu pas și informații de ajutor pentru ca tu să iei mereu cea mai bună decizie legată de produsele de îngrijire pe care le folosești.

 

Încercăm din greu să facem totul simplu pentru tine

Prioritatea noastră, a celor de la NIVEA, este să avem grijă de fanii și consumatorii noștri. Tocmai de aceea, credem că îți va face plăcere să descoperi toate articolele și informațiile despre produsele noastre de îngrijire. Le-am creat în așa fel încât să se adreseze tuturor nevoilor tale - de la îngrijirea părului și a pielii până la protecție solară sau alte metode care te ajută să îți evidențiezi frumusețea naturală. În plus, pe lângă articole de îngrijire și produse - te ajutăm, de asemenea, să afli care este tipul tău de piele sau păr, tocmai pentru a alege mereu tot ce ți se potrivește. Așa că... descoperă tot ce ți-am pregătit!