NOILE DEODORANTE NIVEA MEN DEEP

PARFUM MASCULIN, PROSPEȚIME DE DURATĂ

Nou de la NIVEA MEN

DEODORANTELE NIVEA MEN DEEP

Bărbații cu un stil de viață activ și cărora le place să fie mereu pregătiți de noi experiențe, au nevoie de tot ajutorul pentru a rămâne fresh de dimineață până seara.
NIVEA MEN a lansat deodorantele DEEP cu parfumuri intens masculine și protecție eficientă 48h împotriva transpirației, tocmai pentru ca, indiferent câte lucruri faci într-o zi, să rămâi la fel de fresh și să fii mereu pregătit pentru noi provocări.

Parfum masculin

FRESH SAU SEDUCĂTOR?

Descoperă parfumurile inconfundabile ale noilor deodorante DEEP!
Indiferent ce parfum alegi, ai aceeași prospețime și protecție eficientă!
NIVEA MEN DEEP Espresso

Deodorantul NIVEA MEN DEEP Espresso

Noul deodorant spray NIVEA MEN DEEP Espresso îți asigură o protecție eficientă 48H împotriva transpirației  și o senzație de prospețime care durează. 

Formula sa specială cu carbon acționează puternic împotriva bacteriilor și are un parfum modern, masculin și senzual, Espresso. Aroma inconfundabilă de espresso ristretto împreună cu notele de condimente și ciocolată amară alcătuiesc un parfum profund masculin, care te va însoți întreaga zi.

Pentru o experiență senzorială completă, paleta de arome speciale ale noului deodorant NIVEA MEN DEEP Espresso este îmbogățită cu accente de lavandă și lemn verde.

Deodorantul NIVEA MEN DEEP Amazonia

Deodorantul spray NIVEA MEN Deep Amazonia protejează pielea împotriva transpirației și bacteriilor, fără să lase urme negre pe haine.

Menține acea senzație de fresh ca după duș întreaga zi! Formula eficientă cu carbon acționează puternic împotriva impurităților și este îmbogățită cu un parfum răcoritor, modern și masculin, Amazonia. Notele sale vibrante de citrice, ghimbir și plante aromatice te vor duce instant cu gândul la pădurile amazoniene și la o senzație intensă de prospețime.

Pentru ca tu să fii pregătit pentru orice provocare pe tot parcursul zilei.

NIVEA MEN DEEP Amazonia

Deodorantele DEEP

Indiferent dacă ești un bărbat care apreciază eleganța sau ești un bărbat care iubește provocările, cu noile deodorante NIVEA MEN DEEP obții aceeași prospețime și protecție eficientă cu care te-ai obișnuit și două noi parfumuri intens masculine!