BUCLE VOLUMINOASE ȘI FRUMOASE

Descoperă aici cum să îngrijeşti buclele frumoase și să-ţi faci coafuri buclate jucăuşe şi cu volum!

SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI BUCLAT

PĂRUL CREŢ ARE NEVOIE DE O MULȚIME DE HIDRATARE

Fie natural sau permanent, părul creţ are nevoie de o mulțime de îngrijire. Femeile cu părul creţ natural se plâng de multe ori de tendința părului de a se usca. Acest lucru se întâmplă pentru că buclele nu se aşează direct pe scalp şi în consecinţă, beneficiază de mai puţin sebum. În plus, instrumentele de styling, cum ar fi ondulatorul şi placa de păr afectează puternic părul.

Prin urmare, buclele trebuie hrănite constant cu produse de hidratare, șampoane și balsamuri. Gama NIVEA Diamond Volume Care a fost special concepută pentru părul creţ. Keratina lichidă și ingredientele selectate - cu particule fine de diamant – oferă hidratare, îngrijire și volum fără a îngreuna părul.

Buclele uscate și fragile trebuie curățate și întreținute cu grijă. Aplică, de asemenea, o dată sau de de două ori pe săptămână un balsam pentru păr uscat.

MASCĂ CU ULEI DE MĂSLINE, UŞOR DE FĂCUT ACASĂ

Cea mai bună soluţie este o mască de păr cu ulei de semințe de măsline sau de struguri. Amestecă 2 linguri ulei de măsline cu 2 linguri de ulei de ricin, o linguriţă de miere şi un gălbenuș de ou. Uleiul de măsline trebuie încălzit ușor înainte. Aplică masca şi masează ușor. Lasă să acţioneze timp de 30 minute și spală părul cu șampon. Sfatul nostru: pentru părul deschis la culoare, îți recomandăm ulei de seminţe de struguri, deoarece uleiul de măsline poate colora ușor părul.


BUCLE LATINO PENTRU PETRECERE

BUCLE VOLUMINOASE PENTRU FEMEILE CU PĂRUL DREPT

După îngrijirea părului, urmează coafatul buclelor. Cu tehnica potrivită vei obține coafuri senzuale şi seducătoare cu bucle care îţi mângâie faţa aşa cum o ramă mângâie pictura. Cine nu ar dori să aibă păr frumos şi plin de farmec ca Salma Hayek?

FĂ BUCLE SIMPLE CU AJUTORUL ONDULATORULUI

Aceste instrucţiuni sunt destinate femeilor cu părul drept natural. Pentru a evoca bucle jucăușe urmează paşii:
 • Înainte de începerea styling-ului distribuie pe păr o spumă cu protecţie termică - de exemplu, Spuma NIVEA Diamond Volume Care - astfel încât părul tău să nu fie deteriorat de căldura ondulatorului.
 • Piaptănă bine părul cu o perie pentru a dezlega nodurile.
 • Împarte părul în mai multe şuviţe şi fixează-le individual cu cleme. Începe cu părul de deasupra capului.
 • Începe întotdeauna de la vârf și apoi rulează ondulatorul. Aşteaptă 3-5 secunde şi treci la următoarea şuviţă.
 • Asigură-te că ondulatorul nu este prea cald – urmează instrucţiunile de folosire a ondulatorului pentru a seta temperatura corectă.
 • Sfatul nostru: aplică un pic de fixativ pe păr inainte de ondulare pentru ca buclele să se păstreze mai mult timp. Încheie prin distribuirea uniformă a unui fixativ, de exemplu, Spray Fixativ NIVEA Diamond Volume Care. Agită totuşi bine părul înainte pentru a-l relaxa şi a-i oferi mai mult volum. Nu peria părul imediat după coafare, deoarece poţi crea rapid un aspect de păr de pudel.

Părul ondulat arată superb mai ales dacă îl porți cu un blazer la modă și blugi. Încearcă!

SFATURI PENTRU COAFAREA BUCLELOR NATURALE

COAFURI BUCLATE CU VOLUM ȘI STRĂLUCIRE

Bucle mari sau bucle mici, acestea sunt scoase cel mai bine în evidență cu o coafură în trepte deoarece buclele vor cădea natural, unele peste celelalte și vor arăta deosebit de jucăuș și frumos. Se aplică următoarea regulă: cu cât treptele sunt mai sus, cu atât mai rotund va arăta capul.

Produsele speciale de amplificare a buclelor sprijină elasticitatea acestora deoarece le hidratează. Ingredientele din plante selectate se dilată în părul umed – iar apoi în timp ce se usucă se strâng pentru a crea bucle puternice și frumoase.

După șamponare, balsamurile leave-in creează bucle frumoase, oferind hidratare suplimentară. Textura balsamului ar trebui să fie deosebit de ușoară dacă ai păr văluros și cu o consistență de gel, dacă ai bucle mari.

Utilizează pentru styling un uscător de păr cu difuzor. Acesta distribuie căldura uniform, astfel încât să nu dăuneze buclelor.

Întotdeauna asigură-te că părul este complet uscat, deoarece umiditatea îngreunează buclele și le răpește elasticitatea naturală.


SFATURI PENTRU ÎNGRIJIRE: RENEAGĂ PERIAÎNGRIJIREA PĂRULUI CU UN PIEPTENE

Periile cu peri de metal sau plastic sunt cei mai mari dușmani ai buclelor, deoarece agață părul și distrug spiralele care susțin buclele naturale.

Este de preferat să-ți utilizezi degetele sau un pieptene de lemn cu dinți rari. Astfel, buclele vor arăta și mai frumos!


PERMANENT: DA SAU NU?

RENAȘTEREA BUCLELOR ARTIFICIALE

Coafurile permanente au fost la modă prin excelență în anii '80, dar începând cu anii '90 trendul a fost uitat ... Cu toate acestea, recent permanentul a renăscut din propria cenușă! Dar fără substanțe chimice, permanentul nu poate fi realizat chiar dacă procedurile s-au îmbunătățit în ultimii ani foarte mult, iar acum părul nu mai este la fel de puternic atacat de procesul chimic. În "deformarea permanentă" compușii punte se dizolvă în păr și se transformă în forme ondulate.

Lichidele utilizate în permanentul din prezent conțin multe ingrediente nutritive, cum ar fi aloe vera și proteine de mătase. Cu toate acestea, este important să îngrijești părul atât înainte cât și după ondulare în special cu produse cu keratină. Permanentul este mai potrivit pentru părul scurt sau de lungime medie, deoarece la părul mai lung de 30 cm este dificil de obținut un rezultat optim.

Buclele mari sunt obținute cu bigudiuri cu diametru mare, iar pentru cârlionții mici sunt utilizate bigudiuri cu diamentru redus.

Asigură-te că după procedură utilizezi un tratament intensiv. Aici te vor ajuta sfaturile noastre de îngrijire a părului cu bucle.

TENDINȚE: STILURI PENTRU PĂR CREȚ

Aceste coafuri pentru bucle sunt indispensabile:

 • Coafuri romantice Ombre cu păr vălurit moale, cum poartă actriţa americană Rachel Bilson.
 • Coafuri în nuanțe de mahon cu bucle, la fel ca Kim Kardashian.
 • Coafuri "Big-Hair" cu bucle pompoase tip Hollywood-chic, după stilul cântăreţei britanice Cheryl Cole.
 • Coafuri "Beach Babe" cu accente luminoase, precum cel al lui Kaley Cuoco din "Big Bang Theory".
 • Coafuri ciufulite cu bucle sălbatice în nuanțe aurii, tip Rihanna sau Miley Cyrus.
 • Coafuri în culori candy, cum ar fi roz sau turcoaz, cu valuri elegante, la fel ca cele ale cântăreţei Christina Aguilera.