NOU: Gama NIVEA MicellAIR Rose

NOU de la NIVEA

Apă organică de trandafiri bogată în vitamine și tehnologie micelară

Apa de trandafiri a fost folosită de-a lungul timpului în îngrijire, datorită proprităților sale benefice asupra tenului. Iată câteva dintre ele:

  • Revigorează, hidratează și catifelează tenul
  • Contribuie la matifirea porilor, îndepărtând impuritățile și excesul de sebum
  • Are acțiune antiinflamatoare și astfel reduce roșeața, mai ales în cazul tenului sensibil
  • Pentru că are antioxidanți, ajută celulele tenului să se regenereze 
  • Dacă e folosită regulat, apa de trandafiri reduce petele de pe ten, făcându-l mai luminos

O găsești și în noua gamă NIVEA MicellAIR Rose, cu parfum irezistibil de trandafiri și tehnologie micelară: eficientă împotriva machiajul rezistent la transfer și delicată cu tenul tău.


Beneficii

Inovația NIVEA pentru un ten frumos zilnic

Formula NIVEA MicellAIR Rose reușește să îndepărteze eficient chiar și machiajul rezistent la transfer, fără să lase urme uleioase pe ten și
fără să usuce.

Datorită formulei cu particule de ulei, îndepărtezi rapid chiar și machiajul rezistent la transfer. Doar agită bine înainte de folosire, aplică de dischetă, menține câteva secunde pe pleoapă și gata! Ai un ten frumos și perfect curat.

Apa organică de trandafiri este bogată în vitamine, care contribuie la un aspect sănătos al tenului, luminos și intens catifelat. În plus, oferă un parfum delicios, care îți va oferi un moment de răsfăț la fiecare utilizare.

Tehnologia MicellAIR – micelele atrag impuritățile și particulele de machiaj ca un magnet, lăsând tenul perfect curat. În plus, sunt delicate și nu usucă tenul, acest rămânând hidratat și catifelat.


Descoperă gama

Alege demachierea delicată cu tenul tău și fii mereu înfloritoare!

NIVEA® SKIN BREATHE APĂ MICELARĂ BIFAZICĂ îmbogățită cu apă de trandafiri elimină eficient machiajul rezistent la apă, curăță ușor, calmează și hidratează. Machiajul și impuritățile sunt îndepărtate prin intermediul micelelor, ce acționează precum un magnet. Formula cu apă de trandafiri restabilește echilibrul natural și nivelul de hidratare al pielii. După utilizare, pielea rămâne curată, reîmprospătată și arată frumos. Fără reziduuri sau senzație grasă, tenul respiră din nou iar pielea are un aspect sănătos

SERVEȚELELE MICELARE MicellAIR® SKIN BREATHE cu apă de trandafiri elimină eficient machiajul rezistent la apă, curăță delicat și toniază, fără a usca pielea. Micelele acționează ca un magnet, îndepărtând eficient machiajul și impuritățile. După utilizare, pielea rămâne curată, reîmprospătată și arată frumos.


Tehnologie micelară

ȘTIINȚA DIN SPATELE TEHNOLOGIEI MICELLAIR®

1. DEMACHIEREA, ACUM MAI SIMPLĂ

De obicei, îndepărtarea machiajului profesional se realizează în mai mulți pași și de cele mai multe ori, rezultatele sunt nesatisfăcătoare. Tehnologia MicellAIR® asigură îndepărtarea rapidă și eficientă a machiajului – fără clătire sau frecare agresivă cu discheta pe piele.

2. UN TEN PERFECT CURAT

Micelele sunt molecule microscopice care îndepărtează eficient cele mai mici particule – cum ar fi praful, excesul de sebum și machiajul – chiar și din cele mai delicate zone.

3. UN MAGNET PENTRU MACHIAJ ȘI IMPURITĂȚI

Pentru că sunt molecule formate dintr-o componentă hidrofilă și o parte lipofilă, micelele pot elimina particule care se dizolvă atât în apă, cât și în grăsimi. Și pentru că acționează ca un magnet, atrag imediat impuritățile, fără să irite tenul.


AFLĂ RĂSPUNSURILE LA CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI DESPRE NOUA GAMĂ NIVEA MICELLAIR®

Ce face noua gamă NIVEA MicellAIR® atât de specială?

Gama NIVEA MicellAIR® îndepărtează cu ușurință chiar și machiajul rezistent la transfer sau profesional. Însă chiar dacă acționează puternic împotriva machiajului, este delicată cu tenul, oferindu-i hidratare și îmbunătățindu-i absorbția de oxigen. Știai că 30% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 25 și 44 de ani folosesc peste 9 produse de machiaj în fiecare zi¹? Iar pentru a-și curăța tenul, ele au nevoie de produse eficiente care acționează rapid. Tocmai de aceea, am lansat noua gamă NIVEA MicellAIR®.

Care sunt avantajele tehnologiei micelare?

Deși curăță puternic, micelele sunt delicate cu tenul. Au un strat exterior apos, care ajută produsul să adere la discheta demachiantă, în timp ce stratul interior este uleios și captează particulele de praf, sebum și machiaj. Astfel, micelele funcționează ca un magnet pentru toate impuritățile acumulate, fără a agresa pielea. Demachierea cu apă micelară este atât de simplă: nu ai nevoie decât de o dischetă demachiantă!

Prin ce se deosebește gama NIVEA MicellAIR® de celelalte produse micelare NIVEA?

În primul rând, prin formula de îngrijire îmbogățită cu extract de ceai negru. Cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, contribuie la îndepărtarea eficientă a machiajului profesional și în același timp oferă îngrijire delicată tenului, zonei ochilor și buzelor. Totul fără să lase urme uleioase sau impurități pe ten.

NIVEA MicellAIR® îmbunătățește absorbția de oxigen a tenului. De ce este asta un avantaj?

Cercetările au demonstrat faptul că oxigenul are un efect pozitiv asupra tenului, prin îmbunătățirea respirației celulare. Testele realizate de experții NIVEA în îngrijirea tenului arată că tenul absoarbe mai mult oxigen după folosirea produselor din gama NIVEA MicellAIR®². Iar dacă tenul poate face asta, înseamnă că este complet curat, fără urme de produs. Astfel, prin îmbunătățirea absorbției de oxigen, tenul devine mai revigorat, mai hidratat și capătă un aspect mai sănătos. Practic, respiră din nou.

¹ Sursa: Lightspeed GMI / Mintel, SUA, 1.038 de utilizatori de sex feminin cu vârste peste 18 ani.
² teste realizate in-vitro