Antirid

Antirid: nu îţi arăta vârsta

Scopul nostru în cercetare şi dezvoltare este de a descoperi noi opţiuni pentru a-ţi face tenul să arate mai suplu şi mai tânăr. Descoperă aici ce înseamnă asta pentru cremele antirid.

CUM POATE AJUTA ŞTIINŢA PENTRU A PREVENI RIDURILE

Tenul nostru se schimbă odată cu înnaintarea în vârstă şi din păcate nu putem da înapoi timpul pentru a opri îmbătrânirea pielii. Cu toate acestea, în fiecare zi, oamenii noştri de ştiinţă sunt implicaţi în descoperirea metodelor prin care să prevenă îmbătrânirea tenului şi a produselor care livrează cele mai bune rezultate în protecţia tenului.
Produsele NIVEA

De la idee la produs

O formulă trebuie să parcurgă un traseu lung până când efectele optime și versiunile compatibile intră în producție. Poate dura până la 5 ani de la obținerea produsului original până la lansarea acestuia pe piață.

Cercetarea NIVEA

Inovaţia ne inspiră

Mai mult de 450 de angajaţi sunt implicaţi zilnic în decodarea proceselor complexe din piele şi în dezvoltarea unor produse de îngrijire pentru tine.

100 de ani de îngrijire

Un secol de cunoaştere despre îngrijirea pielii

„Iubește-ți pielea” - sub acest motto, de peste un secol, cercetătorii noștri din Hamburg și-au luat angajamentul de a crea produse de îngrijire a tenului și a corpului croite special pentru nevoile clientilor noștri.

Tu şi cercetarea NIVEA: o echipă puternică

Tenul nostru începe să îmbătrânească de la 25 de ani. Factorii genetici, influenţele mediului şi stilul nostru de viaţă contribuie la acest proces. Nu o poţi împiedica, dar poţi ajuta să reduci efectele prin stimularea activităţii celulare, de exemplu.

Acest lucru este mai uşor decât crezi: mănâncă sănătos, dormi suficient, bea destulă apă şi începe să foloseşti din timp o cremă hidratantă antirid. Cercetătorii NIVEA te ajută. Ne utilizăm întreaga expertiză dobândită de-a lungul celor mai mult de 100 de ani de cercetare în domeniu pentru a găsi ingredientele care te ajută să arăţi mai radiantă şi mai tânără. Este important să nu aştepţi ca primele semne de îmbătrânire să apară, precum ridurile sau uscarea tenului. Începe îngrijirea tenului chiar acum, cu creme de zi, noapte şi de ochi şi măşti de faţă. Asigură-te că produsele tale conţin ingrediente hidratante şi antirid.

O cremă antirid eficientă

Acidul hialuronic

Acidul hialuronic are o capacitate excelentă de reţinere a apei. Cercetătorii Beiersdorf au preparat acest ingredient în aşa fel încât să poate penetra adânc pielea prin intermediul unei creme.

Coenzima

Coenzima Q10 este esenţială pentru a absorbi energia necesară din nutrienţi pentru metabolismul pielii. Odată cu trecerea timpului, cantitatea de Q10 din ten scade. Utilizând o cremă antirid corespunzătoare, Q10 poate fi suplinită în piele în mod eficient.

Molecule de creatină

Tenul tău are nevoie de energie pentru a-şi menţine funcţiile şi fermitatea şi pentru a fi bine echipată împotriva atacurilor provocate de stres. Creatina funcţionează ca o mică baterie în interiorul celulelor, acumulând şi eliberând energie de fiecare dată când este necesar.

Crema corectă antirid

În această secțiune de sfaturi NIVEA este vorba despre îngrijirea antirid și la ce este nevoie să fim atenți. Vezi acum!


CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE ÎMBĂTRÂNIREA PIELII

Îmbătrânirea este un proces natural. Nu putem să-l oprim, dar putem să combatem efectele acestuia prin stimularea activității celulelor de la nivelul pielii.

Îmbătrânim odată cu celulele noastre

Fiecare celulă individuală din corp conține informațiile care ne definesc ca persoană. Când îmbătrânim, la fel îmbătrânesc și cele 10 miliarde de celule din corp. Activitatea celulară scade. Rata de reînnoire a celulelor poate scădea în funcție de fluctuațiile de energie din piele. Aceasta pierde din fermitate și ridurile încep să apară. Acesta este momentul când majoritatea femeilor observă pentru prima dată că pielea îmbătrânește. Ultimele cercetări din domeniu arată că deși procesul de îmbătrânire nu poate fi oprit activitatea celulelor poate fi stimulată, iar procesul de reînnoire a pieli îmbunătățit. Studiile științifice arată că celulele tinere se regenerează în mod regulat, iar metabolismul acestora funcționează la nivel maxim. Iată o condiție importantă pentru a obține o piele care arată tânără.

pielea-barbatilor

Frumos spus

Ce se întâmplă la nivelul straturilor individuale ale pielii

Epidermul - stratul extern al pielii

Stratul exterior al pielii formează o barieră pentru aceasta și asigură protecția necesară. Această barieră este importantă deoarece ne protejează corpul de influențele externe și păstrează hidratarea în piele. În straturile inferioare ale epidermei se formează permanent noi celule care urcă la suprafață înlocuindu-le pe cele moarte. Prin acest ciclu, epiderma se reînnoiește complet la fiecare patru săptămâni.

Dermul - veriga dintre epiderm și hipoderm

O rețea de colagen și fibre elastice asigură pielii elasticitatea și fermitatea. Cantitatea de colagen se reduce treptat odată cu trecerea anilor la fel ca numărul fibrelor elastrice intacte. Astfel, pielea pierde din elasticitate și tonus.

Hipodermul - stratul de bază al pielii

Acesta este format în majoritate de țesut conjunctiv și țesut adipos. Celulele responsabile cu înmagazinarea lipidelor în țesutul adipos își reduc numărul cu trecerea timpului. Astfel, pielea scade în volum lăsând loc ridurilor.

Pielea are nevoie de energie

Pielea are nevoie de energie și de o bună linie de apărare

Coenzima Q10 specifică pielii este esențială pentru generarea de energie și apără pielea împotriva oxidanților. Totuși, proporția de Q10 din piele scade cu trecerea anilor. Produsele antirid cu Q10 ne susțin în mod eficient pielea.

Semne ale îmbătrânirii

  • De la 30 de ani: pielea formează mai puține lipide, apar primele linii pe frunte.
  • De la 40 de ani: pielea devine mai uscată și mai subțire, apar primele riduri în jurul ochilor.
  • De la 50 de ani: scade nivelul de nutrienți din piele, aceasta devine mai palidă și pierde din elastricitate.
  • De la 60 de ani: pielea pierde din densitate și grosime, apar petele de pigmentare.

CUM NE ÎMBĂTRÂNESC TENUL RADIAȚIILE UV

Lumina zile contribuie în proporție de 80% la factorii responsabili de îmbătrânirea prematură a pielii. Acest lucru se vede, de exemplu, prin apariția petelor sau a decolorării pigmentației. Din acest motiv este necesar să apelați la o îngrijire cu factor de protecție solară, nu doar în vacanță ci și în viața de zi cu zi.

Bine de știut: Radiațiile UV

Radiațiile UV ale soarelui acționează permanent asupra noastră. Acestea ne influențează atât direct (când soarele este vizibil) cât și indirect (dacă este înnorat). Intensitatea radiațiilor variază în funcție de anotimp, fiind cel mai puternice pe perioada verii și cel mai slabe iarna. Din acest motiv și riscurile la expunere variază. Radiațiile UVB responsabile de arsuri sunt mai puternice în lunile de vară, riscul în această perioadă fiind de șase ori mai mare comparativ cu anotimpurile reci. De asemenea, intensitatea razelor UVB variază și în funcție de perioadele din timpul zilei. Astfel, la prânz acestea sunt de 150 de ori mai puternica ca dimineața la ora 6. Seara, intensitatea acestora este de circa patru ori mai mare comparativ cu dimineața. Intensitatea razelor UVA variază mai puțin, motiv pentru care reprezintă un risc constant, protecția împotriva acestora fiind o necesitate constantă.

Cum să te protejezi cu factorul de protecție solară (FPS) corect

Este important să ne protejăm împotriva radiațiilor solare cu creme cu FPS. Numărul FPS-ului reprezintă măsura timpului necesar pentru înroșirea pielii pe care s-a aplicat crema. Astfel, un FPS de 30 înseamnă că va dura de 30 de ori mai mult să vă înroșiți comparativ cu timpul necesar dacă nu utilizați nici o cremă. Apărați-vă de radiații în fiecare zi, nu doar când mergeți la piscină. Puteți utiliza de exemplu crema NIVEA Cellular Anti-Age cu SPF 15 care protejează împotriva simptomelor specifice pielii expuse la soare. Îngrijirea de zi conține o formulă cu aid hialuronic, extract de magnolie și keratină care acționează în profunzime și stimulează reînnoirea celulară. Pielea va arăta tânără pentru mai mult timp, petele își vor reduce din vizibilitate iar pielea va deveni mai fermă.

Factorul FPS

Care este factor FPS potrivit pielii tale?

FPS-ul potrivit diferă de la persoană la persoană și depinde de mai mulți factori. De exemplu, nuanța pielii, tipul acesteia precum și anotimpul sau perioada zilei în care vă expuneți la soare.