săruturi între iubiți

Balsamul de buze: pentru săruturi perfecte!

Buzele sunt cu adevărat speciale. Pentru vorbit, pentru a simții, a mânca, a săruta și a zâmbi - le folosim pentru orice. Sunt un simbol al frumuseții și senzualității. De aceea îngrijirea lor este atât de importantă.

PIELE EXTREM DE DELICATĂ

Buzele noastre au nevoie de multă grijă deoarece pielea lor este extrem de sensibilă. La fel ca vârfurile degetelor, buzele noastre au cei mai mulți nervi senzoriali și, astfel, sunt cea mai sensibilă legătură cu lumea înconjurătoare. Din acest motiv săruturile sunt atât de plăcute!

Buzele tale au nevoie de protecție!

Nu este doar o chestiune legată de frumusețe: buzele uscate și cojite pot fi dureroase. Un remediu foarte bun este balsamul NIVEA Med Protection, spre exemplu.

4 motive pentru care avem buzele uscate, crăpate sau cojite

  • Frigul: cea mai comună cauză pentru buzele uscate este schimbarea bruscă de temperatură, de la cald la frig. Din acest motiv avem buzele crăpate în special iarna.
  • Îngrijire incorectă: doar în foarte puține cazuri cremele de față hidratante sunt benefice și pentru buze.
  • Radiațiile UV: deoarece buzele nu au aproape nici un pigment, trebuie să fie bine protejate de efectele nocive ale radiațiilor solare.
  • Stresul: zilele lungi la birou, în combinație cu stresul psihic, au un efect negativ asupra condiției pielii noastre în general. Iar buzele nu fac excepție.

Buzele tale sunt sensibile

Pielea buzelor noastre este atât de sensibilă și subțire încât vasele de sânge sunt vizibile cu ochiul liber. Acest aspect conferă culoarea roșiatică a buzelor. Buzele noastre nu au glande sebacee sau sudoripare, cele responsabile cu producția de uleiuri și sebum. Și stratum corneum, responsabil cu protejarea pielii de factorii externi nocivi, este de asemenea foarte subțire. Astfel, buzele noastre sunt dependente de extra îngrijire și protecție împotriva factorilor externi. Din acest motiv este recomandat să folosești din când în când un balsam de buze precum NIVEA HydroCare.

MOMENTE DE RĂSFĂȚ PENTRU BUZELE TALE

balsamul-de-buze

Pe scurt

5 sfaturi pentru buze extrem de catifelate

  • Îndepărtează celulele moarte: masează-ți buzele de două ori pe săptămână cu o periuță de dinți moale și apă călduță.
  • Nu îți mușca buzele. Acest gest usucă pielea sensibilă a buzelor.
  • Nu uita să îți hidratezi buzele: folosește un balsam de buze ce protejează și face buzele catifelate, lăsând un luciu discret.
  • Sărută! Ajută la stimularea circulației sangvine.
  • Evită mâncarea prea sărată. Cipsurile și snacksurile în special usucă buzele.

Iată cum să ai grijă ca buzele tale să rămână frumoase

Buzele tale nu pot produce singure substanțe hrănitoare. De aceea au nevoie de foarte multă îngrijire. Aplică un balsam de buze în fiecare zi. Fii atentă: nivelul de ulei al produsului folosit trebuie să fie foarte mare și acesta nu trebuie să conțină foarte multă apă. Deoarece dacă apa se evaporă de pe buze, ele se vor usca și mai mult. Untul de buze Original de la NIVEA cu unt de shea și ulei natural de migdale hrănește intens buzele. Se topește imediat ce atinge buzele tale și lasă în urmă o senzație plăcută, catifelată.

BUZE SEDUCĂTOARE

Îngrijirea buzelor

Cel mai nou trend pentru buze - rujul discret

Sfat: buzele arată mai catifelate dacă aplici un ruj semi-transparent.

Culoare pentru buzele tale

Ai o întâlnire sau ieși în oraș cu fetele? Rujul sigur va atrage priviri! Ca să te asiguri nu doar că buzele tale arată bestial, dar să și termini seara cu buze hidratate este important să ții cont de câteva lucruri: întotdeauna hidratează-ți buzele cu balsam înainte de a aplica rujul de buze ca să previi crăparea buzelor. O dată ce ai ajuns acasă este esențial să îndepărtezi rujul cu demachiant. Rujul rezistent la transfer se îndepărtează cu un demachiant pe bază de ulei - aplică-l generos și apoi îndepărtează-l cu o dischetă demachiantă. Ca să te asiguri că te trezești dimineața cu buze la fel de catifelate nu uita să îți hidratezi buzele înainte de culcare.

BALSAMUL DE BUZE - PENTRU BUZE MOI ȘI CATIFELATE

Um mit încăpățânat: balsamul de buze dă dependență!

Circulă zvonuri de ceva vreme că o dată ce începi să ai grijă de buzele tale, nu vei mai putea să te oprești. Oamenii cred că în loc de a-ți proteja buzele de crăpare aceste tipuri de produse nu fac altceva decât să înrăutățească lucrurile. Greșit! În realitate, este mai mult un efect de familiarizare: dacă folosești balsam de buze cu regularitate te vei obișnui cu senzația de buze moi și catifelate. Fără stratul hrănitor și protector al balsamului, buzele tale se vor simți uscate și vor ține. Nu este neapărat cazul, dar cel mai probabil îți vei dori să folosești balsamul din nou.