ÎNGRIJIREA PIELII MATURE ȘI A PĂRULUI GRIZONAT

Primul fir de păr alb și primele riduri? Poți arăta frumos la orice vârstă, ai nevoie doar de îngrijire adecvată! Ți-am pregătit câteva sfaturi ca să rămâi la fel radiantă ca la 20 de ani.

PIELEA MATURĂ: PRIMELE SEMNE DE ÎMBĂTRÂNIRE

Piele frumoasă și un aspect tânăr - cine nu visează la asta? Cu toate acestea, pielea matură își pierde elasticitatea și fermitatea. Pentru a oferi tenului matur o frumusețe strălucitoare, preveniți semnele îmbătrânirii aplicând o cremă specială de întinerire.

CE SE PETRECE ÎN PROCESUL DE ÎMBĂTRÂNIRE A PIELII?

  • De la 20 de ani pielea începe, ușor, ușor să își piardă din hidratare
  • După vârsta de 30 de ani, pielea produce mai puține lipide, iar liniile fine și primele riduri apar pe frunte.
  • Deja de la 40 de ani, pielea devine mai subțire, își pierde fermitatea și elasticitatea . Prima apariție a pielii mature este în jurul ochilor și gurii. Odată cu vârsta, activitatea celulară scade și procesele de regenerare a pielii încetinesc.
  • Din cauza pierderii de colagen în piele, volumul pielii mature scade vizibil după vârsta de 50 de ani.
  • La vârsta de șaizeci de ani , nivelul de elastină din piele scade . Pielea își pierde densitatea și grosimea și începe să se lase. Încep să apară și decolorarea legată de vârstă.

PIELEA MATURĂ - PROTEJAZ-O DE SOARE!

Razele UV dăunătoare sunt una dintre principalele cauze ale ridurilor și decolorării pielii mature. De aceea ar trebui să utilizezi întotdeauna o cremă de zi cu protecție solară, precum NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Rebuilding Flexibility cu un sistem de filtrare UVA / UVB SPF 30 - este un element foarte important de protecție împotriva razelor UV, mai ales pentru pielea matură. Crema protejează pielea împotriva îmbătrânirii cauzate de radiațiile solare și îi oferă ingrediente necesare regenerării, care stimulează producția de colagen și elastină în piele.

RĂMÂI LA FEL DE FRUMOASĂ ȘI CU PIELEA MATURĂ!

Pielea noastră se schimbă odată cu înaintarea în vârstă. Desigur, nu putem opri acest proces, dar îl putem tempera cu îngrijirea potrivită. Tenul matur este solicitant și are nevoi speciale de îngrijire . NIVEA a dezvoltat o linie de produse pentru piele matură care ajută la menținerea pielii tinere și la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Cremele care conțin acid hialuronic și ingrediente care stimulează producția de colagen și elastină în piele sunt cele mai potrivite pentru pielea matură. Linia NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Restoration of Elasticity a fost creată special pentru piele după vârsta de 60 de ani. Datorită formulei sale inovatoare, stimulează procesul natural de regenerare a pielii din interior, reactivând celulele.

ESTE POSIBIL SĂ AI PIELEA MATURĂ CU UN ASPECT TINERESC!

Procesul de îmbătrânire a pielii este individual și depinde de mulți factori interni și externi. Cu toate acestea, practic se poate spune că după vârsta de 50 de ani ar trebui să te hidratezi și să-ți protejezi pielea cu creme anti îmbătrânire de calitate. Cu ajutorulr cosmetice bine alese, îi poți reda pielii un aspect mai tânăr.
CE INGREDIENTE PREFERĂ PIELEA MATURĂ?

Cremele cu acid hialuronic și colagen hidratează intens și asigură o super hidratare a pielii, de care este necesară pielii mature și uscate. În plus, conferă un efect antirid, îmbunătățind elasticitatea și întărind structura pielii feței. Datorită lor, ridurile sunt umplute și reduse, oferind o senzație de ridicare și elasticitate mai mare. Astfel, produsele tale de îngrijire ar trebui să conțină, de asemenea, formule care stimulează pielea să producă elastină pentru a preveni lăsarea.

DECOLORAREA PIELII NU TREBUIE SĂ FIE O PROBLEMĂ!

Când vorbim despre micile probleme ale pielii mature nu ne referim doar la ridurile proeminente. Odată cu înaintarea în vârstă, pe piele apar pete mai întunecate ca urmare a producției inegale de melanină a pielii. Soluția ta poate fi tratamentul seric NIVEA Hyaluron Cellular Filler pentru decolorare + Refacerea elasticității, pentru a avea aceeași strălucire a tenului ca în tinerețe.ÎNGRIJIREA DE SEARĂ A PIELII MATURE

Tenul matur absoarbe mai bine vitaminele și ingredientele necesare în timpul somnului, așa că încearcă să incluzi o cremă specială de seară, special creată pentru pielea matură. Poți încerca NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Restoration of Elasticity Night Cream. Textura sa mătăsoasă și bogată se amestecă ușor în piele în timp ce dormi, deoarece atunci este cel mai susceptibil la absorbția ingredientelor active. Oferă nutrienții necesari și o senzație minunată de hidratare a pielii dimineața.

Descoperă rutina NIVEA pentru îngrijirea tenului matur