CUM POȚI REDUCE RIDURILE DIN FRUNTE: SFATURI PENTRU O PIELE NETEDĂ

CE POȚI FACE ÎMPOTRIVA PRIMELOR RIDURI?

În timp, expresiile faciale devin permanente pe fața noastră - de obicei pe frunte mai întâi. Ce se poate face în acest sens? Hidratează-te, relaxează-te și aplică produse speciale anti-îmbătrânire.

O FRUNTE FĂRĂ RIDURI: CE AJUTĂ ÎMPOTRIVA RIDURILOR?

Fruntea este în continuă mișcare - mai ales atunci când suntem uimite, concentrate sau când  discutăm. Cu cât expresiile feței sunt mai puternice, cu atât mai devreme lasă urme pe piele. Aceste sfaturi și trucuri pot ajuta la reducerea adâncimii ridurilor.

5 SFATURI PENTRU O FRUNTE FĂRĂ RIDURI

1. PĂSTREAZĂ-ȚI PIELEA FERMĂ PRIN HIDRATARE:

Ridurile fine sunt adesea cauzate de o piele uscată. Bea apă, ceaiuri neîndulcite sau sucuri de fructe, doar așa îți poți menține pielea hidratată și elastică.

2. CREMA ANTIRID ESTE ALIATA TA

Pielea se hiratează și din interor și din exterior. Așa că este esențial să incluzi în rutina ta o cremă hidratantă bogată în acid hialuronic sau Q10 pentru a alimenta în mod optim pielea.

3. TRATAMENTE DE ÎNFRUMUSEȚARE

Încearcă să faci peeling pe bază de acid. Acesta pătrunde în stratul superior al pielii fără a degrada pielea. După un astfel de peeling  producția de colagen crește și vei avea fața fină și fresh.

4. CURĂȚARE PROFUNDĂ A FEȚEI:

Este important să îți cureți în profunzime porii și pielea. Aplică o descumare chimică delicată pentru a-ți netezi ridurile de pe frunte.

5. RELAXEAZĂ-TE

Ia-ți niște timp doar pentru tine și fă ceea ce îți place. Stresul îți poate adânci ridurile din cauza situațiilor care te fac să te încrunți sau să te miri. O zi de wellness sună foarte bine, ce zici?

CAUZE: CUM SE DEZVOLTĂ RIDURILE DE PE FRUNTE?

Dacă mușchii frunții se contractă atunci când sprâncenele sunt ridicate, pielea de deasupra lor ne aduce riduri. În timp, această expresie naturală a feței duce la primele linii permanente de pe față.


CÂT DE DES TE ÎNCRUNȚI?

Indiferent dacă ești surprinsă, furioasă sau concentrată ai reflexul de a ridica sprâncenele punând mușchii frunții la treabă. Desigur, cât de adânci sunt urmele lăsate de aceste expresii sunt factori genetici pe care nu îi putem schimba. Oamenii cu fața mai expresivă sunt de obicei atenți și empatici față de ceilalți, dar se confruntă cu primele riduri mai devreme.

Acesta este modul în care expresiile noastre faciale își lasă amprenta

Pielea își datorează aspectul plin de proteine din fibre naturale  colagen și elastină . Mișcare constantă pe față, cum ar fi B. Când se încruntă sau ridică fruntea, structura fibrelor se schimbă. Elasticitatea tinerească a pielii se diminuează și apar ridurile.

 Când apar ridurile pe frunte?

De la vârsta de 20 de ani, îți pielea îți pierde din hidratare, iar în anii următori, de asemenea, lipide valoroase. Atunci pot apărea primele linii de expresie. Vestea bună: la această vârstă fragedă, ridurile sunt încă superficiale.

Dacă îți aplici crema de față hidratantă, pot contracara formarea ridurilor într-un stadiu incipient și îți pot păstra tenul neted mai mult timp. La o vârstă avansată, pe de altă parte, ridurile profunde ale frunții pot fi reduse numai cu combinații speciale de ingrediente active și tratamente antirid.
 

ÎNDEPĂRTEAZĂ-ȚI RIDURILE DE PE FRUNTE: FUNCȚIONEAZĂ DACĂ ÎMI MASEZ PUR ȘI SIMPLU FAȚA?

Nu s-a dovedit încă că masajele faciale pot reduce ridurile frunții - dar cu siguranță contribuie la relaxare. Iată cum: Așezați degetele arătătoare orizontal peste sprâncene pentru a împinge ușor pielea în jos. În același timp, trageți mușchii frunții. Nu se simte bine?


CUM POȚI PREVENI RIDURILE DE PE FRUNTE?

PREVENIREA RIDURILOR: 5 SFATURI ZILNICE ANTIRID

 1. Curățați corect
  Desigur, curățarea perfectă a feței ar trebui să îndepărteze bine murdăria și machiajul de pe piele,  dar, în același timp, fiți suficient de blând pentru a nu deteriora pielea și a nu-i dizolva lipidele. Sfat: Aplicați apa micelară, aceasta curăță și îngrijește pielea într-un mod delicat.
 2. Hidratează
  Hidratarea este totul!  Pentru a preveni formarea primelor riduri pe frunte asigură-te că în rutina ta există o cremă hidratantă antirid calitativă (antioxidanții dau calitatea cremei). De asemenea serurile și uleiurile faciale sunt de ajutor. Așa că aplică câteva picături în palme și masați ușor până ce substanța intră în piele.
 3. Aplică măști odată pe săptămână
  De la vârsta de 30 de ani, pielea pierde din ce în ce mai multă hidratare și lipide. De aceea, pielea are de acum nevoie de o extra îngrijire. Acest lucru se face cel mai bine cu măști de față intens hidratante.
 4. Păstrează-te sănătoasă
  O dietă săracă în nutrienți, stres, alcool și nicotină pot promova îmbătrânirea prematură a pielii. Dacă reduci activ aceste influențe, poți întârzia formarea ridurilor.
 5. Rămâi relaxată
  Te încrunți des n din cauza concentrării, clipiți la soare sau priviți cu greu la distanță? În aceste situații, încercați să vă relaxați conștient fața. Ochelarii corectori și ochelarii de soare pot, de asemenea, economisi stresul ochilor, pielii și mușchilor frunții.