femeie care folosește acid hialuronic

Acid Hialuronic pentru față - 7 beneficii

Tot ceea ce trebuie să știi despre Acidul Hialuronic pentru față și de ce este bun pentru tenul tău.

BENEFICIILE ACIDULUI HIALURONIC PENTRU FAȚĂ

Acidul Hialuronic este un ingredient cheie în produsele de îngrijire facială. Dar care sunt beneficiile utilizării Acidului Hialuronic? Cum îl folosești? Poți folosi Acidul Hialuronic și Vitamina C în același timp? Ai ajuns în locul potrivit - avem toate răspunsurile de care ai nevoie pentru ca tu să știi exact ce pui pe față.

ingrediente hialuronice

Ce este Acidul Hialuronic?

Acidul Hialuronic poate părea intimidant - multe dintre noi nici nu s-ar gândi să-și pună acid pe față - dar știința ne arată că este excelent în îngrijirea pielii. Acidul Hialuronic este o substanță asemănătoare unui gel care are capacitatea unică de a reține umiditatea. De fapt, corpul nostru îl produce în mod natural pentru a ne menține pielea moale și suplă. Se găsește, de asemenea, în ochi, articulații și țesutul conjunctiv. Așadar, funcționează de minune ca o componentă anti-îmbătrânire în cremele și serumurile de față, deoarece Acidul Hialuronic poate reține până la 1.000 de ori greutatea sa în apă. 

Producem din ce în ce mai puțin Acid Hialuronic pe măsură ce îmbătrânim. Din jurul vârstei de 25 de ani, producția proprie a pielii de Acid Hialuronic scade treptat. Asta înseamnă că pielea își pierde mai repede din hidratare și își reduce volumul. Se formează linii fine și, în cele din urmă, apar primele riduri.

Din ce este făcut Acidul Hialuronic folosit în creme și serumuri?

Acidul Hialuronic din creme sau seruri este produs într-un laborator, folosind un proces biotehnologic, deci este în întregime vegan. Poate fi produs în diferite forme, astfel încât să fie adaptat cu precizie la nevoile pielii. Îngrijirea tenului cu Acid Hialuronic poate compensa lipsa de hidratare a pielii, care scade în mod natural odată cu vârsta.

Acidul Hialuronic este produs în mod natural de corp

Acidul Hialuronic nu este doar o parte importantă a pielii noastre, ci și a lichidului sinovial - o componentă principală a lichidului articular. În cazul în care există probleme cu articulațiile la bătrânețe, Acidul Hialuronic poate fi folosit pentru a ajuta. De exemplu, ingredientul activ este utilizat în medicina modernă pentru a trata anumite tipuri de osteoartrită. Bineînțeles, ar trebui să discuți acest lucru cu medicul tău pentru un sfat personalizat.

CÂTE TIPURI DE ACID HIALURONIC EXISTĂ ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ?

În îngrijirea pielii, vorbim de hialuron, Acid Hialuronic și Hialuronan. Te întrebi dacă există o diferență? Răspunsul este foarte simplu: nu. 
 

 

Toate trei descriu același lucru. Cu toate acestea, Acidul Hialuronic vine în diferite dimensiuni moleculare. Acest lucru este important de știut, deoarece pielea ta le va absorbi diferit. Din acest motiv, se face o distincție generală între formele cu lanț scurt și cele cu lanț lung:
• Acidul Hialuronic cu lanț lung, sau cu greutate moleculară mare, este format dintr-un lanț lung de molecule și, prin urmare, are o greutate moleculară mare.

Efect: Acidul Hialuronic cu lanț lung se așează pe piele și nu pătrunde în interior. Acesta formează o peliculă fină care are un efect benefic și antiinflamator - de asemenea, face ca pielea să pară mai elastică. Cu toate acestea, dacă îți cureți fața, pelicula dispare și ea - de aceea acidul hialuronic cu lanț lung nu are un efect real pe termen lung.

• Acidul hialuronic cu lanț scurt, sau cu moleculă mică, este format dintr-un lanț scurt de molecule și, prin urmare, are o masă moleculară mică.

Efect: Acidul hialuronic cu lanț scurt pătrunde adânc în piele și ajută la stocarea umidității în țesutul conjunctiv al acesteia. Acest lucru nu numai că face ca pielea să fie mai suplă și mai fermă, dar reduce vizibil și ridurile. Acidul hialuronic cu lanț scurt are astfel un efect de durată asupra pielii tale..

femeie care folosește ser hialuronic

CUM SĂ FOLOSEȘTI ACIDUL HIALURONIC PENTRU FAȚĂ ȘI CARE TIP FUNCȚIONEAZĂ MAI BINE?

femeie care aplică ser hialuronic

 

Acidul Hialuronic funcționează cel mai bine atunci când se aplică pe piele molecule de dimensiuni diferite. Așa beneficiezi de efectele ambelor variante. 

Regula de bază este că, cu cât lanțurile de acid hialuronic sunt mai mici, cu atât acidul hialuronic poate pătrunde mai adânc în piele. Pentru un efect de durată împotriva ridurilor, îngrijirea ta ar trebui, prin urmare, să conțină o proporție mai mare de compuși cu lanț scurt - numai atunci ingredientul activ anti-îmbătrânire poate pătrunde cu adevărat în piele.

Vei găsi multe moduri de a folosi Acidul Hialuronic pentru față- de la serumuri la creme.

Cum aplici Acidul Hialuronic pentru față?

Acidul Hialuronic este prezent în multe produse de îngrijire a pielii. Pentru a profita la maximum de diferitele beneficii ale acestuia, este necesar să aplici substanța conform instrucțiunilor individuale ale produsului.

7 beneficii ale Acidului Hialuronic pentru față

CE FACE CU ADEVĂRAT ACIDUL HIALURONIC?

1. Definește contururile

Este normal ca, pe măsură ce îmbătrânim, conturul feței să se estompeze. Printre beneficiile Acidului Hialuronic pentru față se numără faptul că te ajută să îți menții fermitatea pentru mai mult timp și face ca pielea să pară mai suplă. Recomandăm adesea utilizarea unei creme sau a unui serum care conține Acid Hialuronic.
 

2. Umple pielea

Odată cu vârsta, pielea feței își pierde din volum. Acest lucru este valabil mai ales pe obraji și pe linia maxilarului. Formulele concentrate cu Acid Hialuronic acționează ca un distribuitor de volum care conferă obraji mai plini și un aspect mai tânăr.
 

3. Dă luminozitate

Oricine își răsfață în mod regulat tenul cu acid hialuronic va fi răsplătit pe termen lung cu o piele mai tânără. Multe produse creează, de asemenea, o strălucire frumoasă.
 

4. Netezește pielea

Deși nu putem preveni în totalitate ridurile pe măsură ce îmbătrânim, putem influența cât de pronunțate devin acestea. Cremele și serumurile cu Acid Hialuronic oferă pielii o hidratare optimă, reducând ridurile existente și întârziind formarea altora noi. Aceste proprietăți antirid provin din capacitatea sa de a reține cantități mari de apă. Acidul Hialuronic ajută pielea să rămână hidratată, "umplând" ridurile deja prezente pentru a le reduce aspectul.
 

5. Oferă fermitate pielii

Pielea tânără este fermă și plină de volum. Cu toate acestea, în timp, ea își pierde din ce în ce mai mult din elasticitate. Produsele de îngrijire care conțin Acid Hialuronic pot încetini acest proces.
 

6. Vindecă

S-a demonstrat că aplicarea de Acid Hialuronic pe răni ajută la reducerea dimensiunii acestora și la ameliorarea durerii în aceste zone.
 

7. Proprietăți antioxidante

Acidul Hialuronic menține aspectul sănătos al pielii prin capacitatea sa de a fixa apa în țesutul pielii. De asemenea, acesta acționează pentru a proteja suprafața pielii și pentru a o menține revigorată.
 

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE CU ACID HIALURONIC

Datorită numeroaselor sale beneficii și popularității sale în creștere, nu a existat niciodată un moment mai ușor sau mai bun pentru a adăuga Acidul Hialuronic în rutina de îngrijire a pielii. Acidul Hialuronic poate fi găsit ca ingredient cheie în multe produse, cele mai populare fiind cremele de zi, cremele de noapte, măștile de față, serumurile, cremele pentru ochi și produsele de curățare. 
 
femeie brunetă cu părul ud

 


Deoarece este o substanță naturală pe care corpul nostru are capacitatea de a o produce, poți folosi Acidul Hialuronic de mai multe ori în rutina ta de îngrijire a pielii de 24 de ore. Acest lucru te va ajuta să îți menții pielea hidratată, contribuind în același timp la combaterea semnelor de îmbătrânire.

Pentru a profita la maximum de rutina de îngrijire a pielii cu Acid Hialuronic, îți recomandăm să îl aplici atât dimineața, cât și seara, pe pielea proaspăt curățată. Vrei să adaugi Acidul Hialuronic în rutina ta de îngrijire a pielii? 

- Machiaj: fond de ten, pudră, corector sau BB cream - aceste produse asigură, de asemenea, un ten proaspăt și ferm cu puțin Acid Hialuronic.
- Îngrijirea părului: Șampoanele, balsamurile și spray-urile cu Acid Hialuronic oferă mai mult volum și asigură un păr neted și mătăsos.


Chiar și cel mai bun serum cu Acid Hialuronic nu va fi eficient în menținerea pielii sănătoase, radiante și fără riduri dacă nu îl folosești în asociere cu o bună rutină zilnică de îngrijire a tenului, mai ales pe măsură ce îmbătrânești.

COMBATEREA RIDURILOR CU ACIDUL HIALURONIC PENTRU FAȚĂ

Așa cum am menționat, atunci când îmbătrânim, pielea noastră devine puțin mai uscată și își pierde din elasticitate. Acidul Hialuronic este excelent pentru a combate acest lucru. Cea mai nouă Cremă de Zi Antirid Cellular Expert Lift FPS30 este una dintre cele mai avansate creme de zi. Are o formulă inovatoare puternică ce stimulează colagenul și redefinește contururile feței. Substanțe active atent selecționate; Bakuchiol pur, stimulează producția de colagen celular cu +48% în doar 4 ore** - cheia pentru o piele cu aspect mai tânăr. Acidul macro și micro Hialuronic hidratează intensiv și netezește suprafața tenului, pătrunzând în același timp în straturile mai profunde, pentru un efect de durată, care reduce ridurile și le ""umple"".

Nici măcar cel mai bun serum cu Acid Hialuronic nu va fi eficient pentru a îți menține pielea sănătoasă, radiantă și fără riduri dacă nu îl folosești în paralel cu o bună rutină zilnică de îngrijire a tenului, mai ales pe măsură ce îmbătrânești. Cu siguranță n-ai întâlnit Acidul Hialuronic doar în tratamentul de îngrijire a pielii. 
femeie brunetă zâmbind

 

Acid Hialuronic sub zona ochilor pentru a combate cearcănele

Colagenul care regenerează pielea și Acidul Hialuronic hidratant sunt esențiale pentru a diminua cearcănele de sub ochi. Pielea subțire, ternă și deshidratată de sub ochi sunt simptome comune ale cearcănelor - iar Acidul Hialuronic te ajută să le combați.
 

Acid Hialuronic pentru față - contraindicații și reacții adverse

Acidul Hialuronic este sigur pentru toate tipurile de piele. Nu există contraindicații ale Acidului Hialuronic atunci când este utilizat în îngrijirea pielii, adică aplicat local. Cu toate acestea, pot exista probleme în cazul în care pacienții sunt supuși unor tratamente medicale și/sau injecții - caz în care reacția trebuie discutată cu un profesionist din domeniul medical.
 

FOLOSIREA ACIDULUI HIALURONIC ȘI A VITAMINEI C ÎN PARALEL

femeie zâmbind

Îți dorești o piele fermă și sănătoasă? Îți recomandăm să combini Acidul Hialuronic cu alți nutrienți anti-îmbătrânire. Totul depinde de ingredientele active care întăresc bariera naturală a pielii și structura acesteia. Nu uita că, pe lângă reducerea cantității de hidratare din piele, razele UV și stresul oxidativ sunt, de asemenea, responsabile de îmbătrânirea pielii.

Produsele hidratante precum Acidul Hialuronic funcționează bine cu antioxidanți precum Vitamina C sau Vitamina A, putând fi folosite împreună. Sunt unele dintre cele mai bune ingrediente pentru îngrijirea pielii anti-îmbătrânire. În plus, ar trebui să îți protejezi întotdeauna pielea de lumina soarelui - aplică o cremă de zi cu SPF sau o cremă de protecție solară pe lângă îngrijirea obișnuită. Poți să ai grijă de tenul tău și să te bucuri de o strălucire proaspătă.


AR TREBUI SĂ FOLOSEȘTI ACID HIALURONIC PENTRU FAȚĂ? CU SIGURANȚĂ!

Deci, este Acidul Hialuronic bun pentru piele? Răspunsul este DA!
 
Datorită numeroaselor sale beneficii și a popularității sale, nu a existat niciodată un moment mai ușor sau mai bun pentru a adăuga Acidul Hialuronic în rutina de îngrijire a pielii. Poate fi găsit ca ingredient cheie în multe produse, cele mai populare fiind cremele de zi, cremele de noapte, măștile de față, serumurile, cremele pentru ochi și produsele de curățare. 

Crema de Zi NIVEA Antirid Cellular Expert Lift FPS30 este o alegere excelentă, folosind puterea Acidului Hialuronic pentru a-ți stimula pielea pe tot parcursul zilei. De asemenea, folosește Bakuchiol ca ingredient cheie pentru îngrijirea tenului, care prezintă o serie de beneficii anti-îmbătrânire uimitoare.  

Deoarece Acidul Hialuronic este o substanță naturală pe care corpul nostru o produce, poți folosi Acidul Hialuronic de mai multe ori pe zi în rutina ta de îngrijire a pielii. Acest lucru te va ajuta să îți menții pielea hidratată - deci este o îngrijire anti-îmbătrânire minunată pentru o piele sănătoasă și fericită. 

Pentru a profita la maximum de rutina de îngrijire a pielii cu Acid Hialuronic, îți recomandăm să îl aplici atât dimineața, cât și seara, pe pielea proaspăt curățată. 


Ești interesată să adaugi Acidul Hialuronic în rutina ta de îngrijire a pielii? Cumpără gama noastră completă.
femeie zâmbind