Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

header-fitre-UV

Cum funcționează filtrele UV

Protecția solară, sub microscop

Află totul despre filtrele UV și descoperă protecția solară cu spectru larg de la NIVEA.

Totul despre protecția solară minerală

Ce conține? Află totul despre filtrele UV din loțiunea ta de protecție solară.

Care e diferența dintre protecția solară minerală și cea organică?

Atunci când nu știi cum acționează fiecare ingredient, alegerea unui produs de protecție solară poate fi o provocare.

De aceea, ți-am pregătit acest ghid despre protecția solară.

Există două tipuri de produse de protecție solară: minerale și organice. Diferența este că produsele minerale folosesc filtre UV fizice, în timp ce cele organice folosesc filtre UV organice.

Niciunul dintre cele două tipuri de filtre UV nu este absorbit de piele. Ele rămân la suprafață și reflectă razele soarelui. Filtrele UV organice absorb razele ultraviolete și le convertesc în căldură.

Ca lider în protecția solară, NIVEA îmbină filtrele UV în cele mai eficiente formule pentru ca pielea ta să fie pe deplin protejată.

Ce tipuri de filtre UV există?

aplicare-lotiune-plaja

Filtrele UV sunt ingrediente ale produselor de protecție solară, care apără pielea de radiațiile UVA și UVB. Produsele de protecție solară minerale conțin dioxid de titaniu ca principal filtru UV, în timp ce cele organice conțin un mix de filtre UV organice care absorb razele ultraviolete.

De ce combină NIVEA mai multe filtre UV?

aplicare-lotiune-NIVEA

Toate produsele NIVEA Sun au spectru larg, cu filtre UV minerale și organice. Astfel, ele oferă protecție imediată împotriva radiațiilor UVA și UVB pentru a preveni arsurile solare, alergiile induse de soare și îmbătrânirea prematură a pielii. În plus, ele sunt și rezistente la apă.

Cum alegi protecția solară care ți se potrivește

Știind că produsele de protecție solară minerale și organice sunt la fel de eficiente, poți alege după alți factori: rezistență la apă, efect de stimulare a bronzului sau compatibilitate cu pielea sensibilă.

Inspirație pentru tine

citat Linden Taylor

De ce este important să ne protejăm de soare?

 

 

De la primele raze, soarele ne invită la distracție în aer liber! Iar protecția solară ne ajută să ne bucurăm din plin de el, știind că pielea noastră este pe mâini bune.

De ce? Pentru că protecția solară înseamnă îngrijire și siguranță. Produsele de protecție solară NIVEA Sun conțin atât filtre organice cât și minerale, care protejează pielea de radiațiile UVA și UVB.

Fără protecție solară, razele UVB pătrund în straturile profunde ale pielii și cauzează arsuri. Iar razele UVA, atunci când nu sunt dispersate de filtrele UV, cauzează semne vizibile ale îmbătrânirii premature.

NIVEA combină tot ce e mai bun din protecția solară minerală și organică, pentru ca tu să te bucuri de protecție imediată și de încredere.

 

 

 

 

Cele mai bune produse de protecție solară pentru tine

Vezi ce efect au razele UV asupra pielii!

Un prieten de încredere te vede așa cum ești. NIVEA Sun face invizibilul vizibil cu ajutorul camerei UV. Atunci când vezi ce efect au radiațiile UV asupra pielii, realizezi cat de important este sa o protejezi. Alege să ai grijă de tine și de cei dragi!