Cum funcționează filtrele UV

Află totul despre filtrele UV și descoperă protecția solară cu spectru larg de la NIVEA.

Totul despre protecția solară minerală

Ce conține? Află totul despre filtrele UV din loțiunea ta de protecție solară.

Care e diferența dintre protecția solară minerală și cea organică?

Atunci când nu știi cum acționează fiecare ingredient, alegerea unui produs de protecție solară poate fi o provocare.

De aceea, ți-am pregătit acest ghid despre protecția solară.

Există două tipuri de produse de protecție solară: minerale și organice. Diferența este că produsele minerale folosesc filtre UV fizice, în timp ce cele organice folosesc filtre UV organice.

Niciunul dintre cele două tipuri de filtre UV nu este absorbit de piele. Ele rămân la suprafață și reflectă razele soarelui. Filtrele UV organice absorb razele ultraviolete și le convertesc în căldură.

Ca lider în protecția solară, NIVEA îmbină filtrele UV în cele mai eficiente formule pentru ca pielea ta să fie pe deplin protejată.

Ce tipuri de filtre UV există?

Filtrele UV sunt ingrediente ale produselor de protecție solară, care apără pielea de radiațiile UVA și UVB. Produsele de protecție solară minerale conțin dioxid de titaniu ca principal filtru UV, în timp ce cele organice conțin un mix de filtre UV organice care absorb razele ultraviolete.

De ce combină NIVEA mai multe filtre UV?

Toate produsele NIVEA Sun au spectru larg, cu filtre UV minerale și organice. Astfel, ele oferă protecție imediată împotriva radiațiilor UVA și UVB pentru a preveni arsurile solare, alergiile induse de soare și îmbătrânirea prematură a pielii. În plus, ele sunt și rezistente la apă.


Cum alegi protecția solară care ți se potrivește

Știind că produsele de protecție solară minerale și organice sunt la fel de eficiente, poți alege după alți factori: rezistență la apă, efect de stimulare a bronzului sau compatibilitate cu pielea sensibilă.

Inspirație pentru tine

 

De ce este important să ne protejăm de soare?

 

 

De la primele raze, soarele ne invită la distracție în aer liber! Iar protecția solară ne ajută să ne bucurăm din plin de el, știind că pielea noastră este pe mâini bune.

De ce? Pentru că protecția solară înseamnă îngrijire și siguranță. Produsele de protecție solară NIVEA Sun conțin atât filtre organice cât și minerale, care protejează pielea de radiațiile UVA și UVB.

Fără protecție solară, razele UVB pătrund în straturile profunde ale pielii și cauzează arsuri. Iar razele UVA, atunci când nu sunt dispersate de filtrele UV, cauzează semne vizibile ale îmbătrânirii premature.

NIVEA combină tot ce e mai bun din protecția solară minerală și organică, pentru ca tu să te bucuri de protecție imediată și de încredere.

 

 

 

 


Cele mai bune produse de protecție solară pentru tine

Distracție pe plajă

Iubești marea? Produsele rezistente la apă, ca *Loțiunea de protecție solară  NIVEA Sun Protect & Moisture FPS 30 își păstrează, în conformitate cu standardele UE, peste 50% din eficiență chiar și după două sesiuni de 20 de minute în apă. Astfel, pielea ta este în siguranță mai mult timp.

Protecție solară pentru un bronz frumos

Îți dorești un bronz mai rapid? Uleiul-spray NIVEA SUN pentru protecție solară și bronzare FPS 30 susține procesul de bronzare la nivelul pielii. Te poți bucura de un bronz auriu și uniform, știind că pielea ta este protejată de radiațiile nocive.

Protecția solară pentru pielea sensibilă

E important să-ți protejezi pielea de razele UV pe parcursul întregului an. Pentru pielea sensibilă, am creat gama Protect & Sensitive. Spray-ul de protecție solară NIVEA Sun Protect & Sensitive FPS 50 nu conține parfum și are o formulă creată pentru cele mai delicate tipuri de piele.

Vezi ce efect au razele UV asupra pielii!

Un prieten de încredere te vede așa cum ești. NIVEA Sun face invizibilul vizibil cu ajutorul camerei UV. Atunci când vezi ce efect au radiațiile UV asupra pielii, realizezi cat de important este sa o protejezi. Alege să ai grijă de tine și de cei dragi!
beach