două fete cu ochelari de soare și măști de frumusețe Nivea

Serumuri de față: află tot ce trebuie să știi

Află tot ce trebuie să știi despre serumuri!

SERUMURI DE FAȚĂ: AFLĂ TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII

Serumurile pentru față s-au dovedit a fi un produs de îngrijire a pielii eficient pentru a îți perfecționa rutina și pentru a-ți îmbunătăți tenul. Dar ce este serumul de față? Și care sunt beneficiile sale pentru pielea ta? 
Citește mai departe pentru a afla mai multe, inclusiv: definițiile, beneficiile, tipurile și cum să folosești eficient serumurile de față pentru a-ți îmbunătăți tenul.

Ce este serumul? Proprietățile și modul de folosire în îngrijirea tenului

Serumurile sunt lichide pe bază de ulei sau apă care pot fi absorbite cu ușurință de piele. Serumurile sunt adaosuri minunate la rutina de îngrijire a pielii, deoarece rata lor de absorbție permite o penetrare mai profundă a ingredientelor. În funcție de scop, serumurile sunt capabile să ofere fie o curățare profundă, fie un ten întinerit. 

În ciuda proprietăților lor hidratante, serumurile sunt considerate a fi mult mai ușoare decât loțiunile sau cremele hidratante. Serumurile sunt folosite mai ales pe față, dar serumuri specifice pot fi folosite și pentru păr și corp.

Ce este serumul de față

Un serum pentru față este un produs de îngrijire a pielii feței care conține ingrediente active concentrate (cum ar fi vitamina E, acid hialuronic sau bakuchiol) cu aditivi mai puțini (agenți de îngroșare, emulgatori sau uleiuri). Acest lucru permite o absorbție mai rapidă a unor concentrații mai mari de ingrediente eficiente care ajută la stimularea tenului pielii. 
Serumurile de față sunt incredibile în ceea ce privește sarcina lor, ele sunt capabile să întinerească pielea feței, vizând problemele specifice pe care le aveți. De exemplu, un serum pentru față cu acid hialuronic ar fi specializat în refacerea umidității pielii uscate, menținând pielea suplă și fermă.


CE FACE SERUMUL PENTRU FAȚA TA?

Serumurile de față pot viza probleme specifice ale pielii pe care le ai, pe baza ingredientelor lor active. Ce serum să folosești ar trebui să fie luat în considerare pe baza proprietăților pielii tale pe care ai dori să le vizezi. 

De la repararea liniilor fine, a cearcănelor sau chiar a porilor măriți. Mai jos sunt enumerate câteva beneficii ale utilizării serumurilor de față pentru pielea ta.

 

Îmbunătățirea aspectului porilor

Porii dilatați pot fi dificil de tratat, dar din moment ce serumurile de față sunt ușoare și se pot absorbi ușor în piele, porii pot fi curățați în profunzime și păstrați fără ulei. Acest lucru minimizează aspectul lor și îmbunătățește textura pielii.

 

Reducerea semnelor de oboseală

Ai probleme cu somnul în ultima vreme? Lipsa de somn duce adesea la un ten tern și obosit. Combate acest lucru folosind un serum de față eficient care promovează regenerarea și repararea celulară, permițând pielii tale să strălucească chiar dacă ești lipsită de energie. Asigură-te că ești în căutarea serumurilor care conțin vitamina C! Este cunoscută ca fiind un ingredient excelent pentru a ajuta la combaterea oboselii.

 

Netezirea și hrănirea suprafeței pielii

Datorită absorbției lor ușoare, serumurile pot pătrunde adânc în pielea. Acest lucru permite netezirea suprafeței tenului pentru o textură vizibil mai fină. Un serum de față nu numai că netezește, dar și calmează pielea, oferindu-i o strălucire revigorantă.

 

Reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor

Pe măsură ce pielea ta se maturizează, este posibil să începi să vezi cum se formează linii fine și riduri. Serumurile pentru față pot ajuta la menținerea fermității pielii și la eliminarea acelor linii fine și riduri. Serumurile precum Q10 Power Serum de noapte anti-rid multi-regenerator au o formulă puternică de Q10 și Provitamina B5 care poate ajuta la reducerea vizibilității ridurilor, ajutând la obținerea unui aspect mai tânăr al pielii.

 

Ajută pielea să își păstreze hidratarea

Deși este mult mai ușoară decât loțiunile și cremele, serumurile de față au capacitatea de a reține hidratarea în piele. Formulele cu acid hialuronic pot ajuta la reținerea umidității în piele, întărind bariera cutanată pentru un ten hidratat și cu aspect sănătos.

 

Reduce petele întunecate și alte imperfecțiuni

Serumurile pot ajuta, de asemenea, la reducerea petelor închise la culoare, a petelor solare sau a oricăror alte imperfecțiuni care pot apărea pe fața ta. Serumul Cellular Luminous630 tratament împotriva petelor pigmentare folosește Luminous630 (ingredientul revolutionar NIVEA) pentru a ilumina petele întunecate și a echilibra noua producție de melanină, ceea ce împiedică reapariția petelor, luminând tenul.

 

CE SERUM SĂ FOLOSESC PENTRU TENUL MEU?

Fiecare serum este adaptat pentru probleme specifice ale pielii, pe baza concentrației ridicate de ingrediente active utilizate în fiecare formulă. 

Ce serum este cel mai bun pentru anumite probleme specifice ale pielii poate fi clasificat în 6 tipuri diferite, inclusiv:
 

Serumuri anti-îmbătrânire
Cunoscute pentru beneficiile lor anti-îmbătrânire. Serumurile anti-îmbătrânire tratează semnele de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine și ridurile, asigurându-se în același timp că pielea continuă să se întinerisească și să rămână fermă. 

Serumuri pentru iluminarea pielii
Cunoscute pentru iluminarea pielii terne. Serumurile de iluminare a pielii pot ajuta la reducerea semnelor de oboseală și la netezirea tenului tău. Astfel, pielea rămâne cu mult mai clară și radiantă. 

Serumuri pentru combaterea acneei
Cunoscute pentru a ajuta la combaterea acneei. Serumurile de combatere a acneei pot ajuta la prevenirea apariției petelor, permițând un ten mai neted.

Serumuri hidratante pentru față
Cunoscute pentru a asigura o hidratare profundă a pielii. Serumurile hidratante pentru față folosesc adesea acid hialuronic pentru a îți împrospăta pielea, lucrând împreună cu cremele hidratante pentru a-ți proteja pielea de deshidratare.

Serumuri exfoliante pentru față
Cunoscute pentru a îți netezi și tonifia tenul. Serumurile exfoliante pentru față pot ajuta la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, ceea ce poate îmbunătăți eficiența absorbției ingredientelor active pentru piele. Serumurile exfoliante pentru față pot ajuta, de asemenea, la desfundarea porilor și la prevenirea erupțiilor cutanate.

Serumuri de față care protejează pielea
Cunoscute pentru a proteja, repara și reînnoi pielea. Serumurile de față care protejează pielea sunt capabile să îți protejeze pielea de poluanți și să îți repare pielea. Acest proces de reînnoire permite obținerea unui ten mai frumos. 

femeie ținând în mână un ser Nivea

Când ți-ai dat seama ce probleme specifice ale pielii vrei să vizezi, poți să te uiți la serumul care s-ar potrivi cu problema pe care o ai. 


CÂND SĂ APLICI SERUMUL DE FAȚĂ?

Majoritatea serumurilor pot fi aplicate de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată seara. Cu toate acestea, fiecare serum are recomandări diferite când vine vorba de cum și când să se aplice. Sugestiile pot fi găsite pe ambalajul produsului de îngrijire a pielii pe care l-ai cumpărat.

GHID PAS CU PAS PENTRU CUM SĂ INTRODUCI SERUMUL DE FAȚĂ ÎN RUTINA DE ÎNGRIJIRE

Pentru a înțelege când să aplici corect serumul de față în rutina ta de îngrijire a pielii, NIVEA a creat un ghid rapid, pas cu pas, despre cum să folosești serumurile de față în rutina ta de îngrijire a pielii în mod optim, pentru a te asigura că pielea ta se simte complet hrănită. 
 
femeie care folosește ser de față

Curățare și tonifiere: Asigură-te că pielea ta este curată înainte de a aplica serumul de față pe ea. Acest lucru va permite ca ingredientele cheie să fie absorbite eficient în piele. Pentru a te asigura că pielea ta este proaspătă și pregătită, pregătește-ți pielea cu un produs de curățare a feței NIVEA

Tonerele pot ajuta, de asemenea, să îți pregătească pielea pentru o mai bună absorbție, deoarece pot curăța în profunzime resturile de murdărie sau de poluanți în exces, ceea ce permite o penetrare mai mare a ingredientelor active în straturile pielii. 

Aplică serumul: După ce pielea a fost curățată corespunzător, aplică seremul pe mâini, freacă-ți mâinile împreună, apoi presează-le pe piele. Aplică seremul pe piele cu o mișcare de tamponare, atât pe față, cât și pe gât. 

Lasă seremul să se absoarbă în piele timp de câteva minute. Acest lucru va permite ingredientelor active să pătrundă și să întinerească pielea.

Hidratează: După ce seumul a fost absorbit de piele, masează ușor una dintre cremele hidratante NIVEA pe față și pe gât, pentru a oferi protecție la suprafața pielii tale. 

 
 

SERUMUL SE APLICĂ ÎNAINTE SAU DUPĂ CREMA HIDRATANTĂ ȘI DE CE?

Cel mai bine este să aplici serumul înainte de crema hidratantă. Acest lucru se datorează faptului că serumurile sunt formule ușoare care pot fi ușor absorbite de piele, în timp ce produsele hidratante sunt formule mai groase care creează o barieră protectoare la suprafața pielii. Aplicând mai întâi serumul, permite ingredientelor active, cheie, să pătrundă în profunzime în piele.

RECOMANDĂRILE NIVEA PENTRU SERUMURILE DE FAȚĂ

NIVEA are o gamă de serumuri de față cu ingrediente care te pot ajuta să combați problemele pe care le poți avea la nivelul tenului. Fiecare dintre serumurile de față NIVEA este îmbogățit cu niveluri ridicate de ingrediente active dovedite a fi benefice pentru pielea ta. 

Gama de serumuri pentru față NIVEA include ingrediente populare precum...
 

Serum de față cu acid hialuronic

Serumul intensiv Hydra Skin Effect pentru plus de hidratare oferă o îngrijire expertă anti-îmbătrânire pentru pielea ta. Potrivit pentru toate tipurile de piele, acest serum poate ajuta la hidratarea profundă și la împrospătarea pielii tale. Această formulă este, de asemenea, capabilă să activeze și să accelereze procesul de regenerare a celulelor. Un serum cu acid hialuronic perfect pentru cei care caută să ofere suplețe pielii lor.

 

Bakuchiol Skin Serum

Masca șervețel Cellular Expert Lift îți netezește textura pielii și îți face pielea mai fermă. Această mască de față cu Bakuchiol acționează ca un serum puternic infuzat cu o formulă care stimulează colagenul, îmbunătățind tenul pentru o piele cu aspect mai tânăr. 

 

Explorează mai multe serumuri de față pentru îngrijirea pielii și află care funcționează cel mai bine pentru tine pe mai jos: