women-using-q10-cream

Ce este Q10

Citește ghidul nostru despre tot ce trebuie să știi despre coenzima Q10 și la ce este bună Q10, și descoperă produsele noastre cu Q10.

Ce este Q10 și ce efect are asupra pielii?

Q10 apare în mod natural în toate celulele corpului nostru. Acolo este esențial pentru producerea de energie și astfel responsabil în comun pentru funcțiile de bază ale pielii - cum ar fi procesele de regenerare, creștere și reparare.


q10-ingredient

Ce este Q10 și cum funcționează?

Coenzima Q10 (numită și ubichinonă) este o substanță asemănătoare vitaminelor. Apare în mod natural în fiecare celulă a corpului și aduce o contribuție vitală acolo. Este esențial pentru producerea de energie pentru a îndeplini funcțiile de bază ale pielii, cum ar fi regenerarea și repararea.

Deoarece pielea noastră este stratul exterior al corpului, este expusă în mod constant la diverși factori externi, inclusiv stresul oxidativ cauzat de razele UV ale soarelui. În plus, procesele interne pot provoca eliberarea de radicali liberi care provoacă daune suplimentare celulelor noastre și accelerează semnele de îmbătrânire.


Care este rolul coenzimei Q10?

Care este rolul coenzimei Q10 și de ce este atât de eficientă în îngrijirea pielii? Q10 îndeplinește două sarcini în același timp: furnizează energie și protejează celulele că antioxidant.

- Generare de energie: Q10 este necesar în special pentru producerea de energie celulară în mitocondrii, „centrale electrice” din celulele noastre. În acest fel, întărește inima, mușchii și nervii.

- Funcția de apărare: Că antioxidant, Q10 luptă și împotriva radicalilor liberi din interiorul și din exteriorul celulelor. Mai simplu spus, acestea sunt molecule agresive care apar în mod natural în organism. În special, radiațiile UV, stresul și toxinele din mediu pot crește numărul de radicali liberi. Dacă concentrația este prea mare, radicalii liberi duc la stres oxidativ. Acest lucru poate deteriora celulele și poate favoriza inflamația, dar și accelerează îmbătrânirea pielii. Acesta este motivul pentru care Q10 este atât de esențială pentru o piele netedă, cu aspect sănătos.

brunette woman smiling


La ce este bună q10?

Beneficiile coenzimei Q10:

La ce este bună Q10? Iată 6 beneficii ale Q10 100% identic cu pielea pentru piele:

- Oferă pielii energia de care are nevoie pentru repararea și regenerarea naturală
Unul dintre beneficiile cheie ale Q10 este că oferă celulelor din piele energia critică necesară pentru a se putea repara și regenera, ceea ce înseamnă că este capabil să își îndeplinească mai bine funcțiile de bază.

- O piele mai energizată echivalează cu un ten mai luminos
Pielea despre care se spune că arată tânără și energică conține în general niveluri ridicate de Q10. Acest lucru se datorează faptului că, cu energia pe care Q10 o oferă pielii, se poate repara și regenera într-un ritm mai rapid pentru a rămâne tânăr și plin de energie. Pe de altă parte, pe măsură ce pielea îmbătrânește, nivelurile sale naturale de Q10 încep să scadă, ceea ce înseamnă că nu se repară și nu se regenerează la fel de repede, deci poate părea plictisitoare și obosită. Acesta este motivul pentru care, pe măsură ce îmbătrânești, adăugarea produselor Q10 la rutina ta de îngrijire a pielii te poate ajuta să menții un ten luminos.

- Coenzima Q10 poate ajuta la reducerea daunelor solare
Coenzima Q10 este un antioxidant puternic care ajută la apărarea pielii de efectele adverse ale expunerii la soare, cauzate de radicalii liberi. Reducerea daunelor solare ajută, de asemenea, la prevenirea semnelor de îmbătrânire induse de soare.

- Q10 susține producția de colagen
Colagenul reprezintă aproape 80% din pielea noastră și aproape o treime din toate proteinele din corpul nostru. Coenzima Q10 ajută la susținerea producției de colagen, care ajută la: creșterea regenerării celulare, protejarea organelor delicate, întărirea oaselor, tendoanele și articulațiile și menținerea elasticității pielii.

- Q10 ajută la reducerea apariției liniilor fine și a ridurilor
Cu toată energia coenzima Q10 care oferă pielii și cu ajutorul ei la susținerea producției de colagen, este un ingredient extrem de eficient în creme care ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii - cum ar fi liniile fine și ridurile.

- Q10 ajută la promovarea unui ton uniform al pielii
Coenzima Q10 poate ajuta la prevenirea hiperpigmentării și a petelor întunecate care sunt cauzate de o producție în exces de melanină. Coenzima Q10 face acest lucru ajutând la oprirea producției de tirozinază, care este catalizatorul producției de melanină.


woman smiling

Îmbătrânirea și Q10

Spre deosebire de majoritatea vitaminelor, corpul nostru poate produce singur Q10. La o vârstă fragedă, pielea este suficient de alimentată cu el. În plus, îl absorbim prin alimente. Nucile, carnea, legumele verzi și uleiurile vegetale presate la rece, de exemplu, sunt bogate în coenzima Q10. Dar, pe măsură ce îmbătrânim, nivelurile de coenzimă naturală Q10 din pielea noastră scad. Datorită faptului că este un antioxidant atât de vital și crucial pentru procesul de producere a energiei, o reducere a Q10 face pielea mai predispusă la stres și deteriorare crescută.

Acest lucru îl face mai susceptibil la liniile fine și riduri și, de aceea, integrarea produselor cu Q10 în rutina de îngrijire a pielii ar putea ajuta la menținerea pielii cu aspect mai tânăr pentru mai mult timp.


Formule de îngrijire cu Q10 pentru o piele mai lungă cu aspect tânăr:

- Odată cu vârsta, funcția de apărare a pielii scade și devine mai susceptibilă la stresul oxidativ. Este una dintre cauzele primelor linii fine și riduri. Pentru o piele frumos strălucitoare și cu aspect mai tânăr, încercați crema noastră de zi cu energie NIVEA Q10, care atenuează semnele de oboseală și reduce matitatea.

- Formulele de îngrijire cu Q10 în produsele anti-îmbătrânire pot sprijini mecanismele naturale de apărare ale pielii și metabolismul energetic al celulelor pielii. Aplicat sub formă de cremă, ser sau loțiune de corp, antioxidantul este introdus în piele. Acolo poate ajuta la captarea radicalilor liberi și la a-i face inofensivi - prevenind semnele timpurii de îmbătrânire.


Q10 pentru față - cum să integrezi Q10 în rutina ta de îngrijire a feței

Gama noastră Q10 oferă o rutină completă de îngrijire a pielii, de la spălarea feței, la ser și hidratant. Produsele valorifică puterea coenzimei Q10 și o oferă într-o gamă ușor de utilizat, pas cu pas.

Utilizarea regulată a Q10 nu numai că va reduce vizibil aspectul liniilor fine și ridurilor existente, dar vă întârzia și apariția altora noi - contribuind la păstrarea tenului cu aspect tânăr pentru mai mult timp. Formula unică cu acid hialuronic și creatină nu doar catifelează suprafața pielii, ci oferă și un aspect mai proaspăt și tânăr.

Am oferit câteva sfaturi simple pentru a te asigura că pielea ta este tratată cu beneficiile coenzimei Q10.
 
Sfaturi pentru utilizarea Q10 în rutina de îngrijire a feței:

- Asigură-te că pielea este curată și uscată înainte de aplicare.
- Aplică întotdeauna serul înaintea cremei hidratante pentru a te asigura că formula să poate pătrunde în profunzime și își poate exercita magia.
- Aplică ușor serul în piele folosind vârfurile degetelor pentru a-l masa pe toată fața.
- Combină cu o cremă hidratantă Q10 Plus pentru a intensifica beneficiile antirid.

Q10 pentru piele: Beiersdorf este lider în cercetare

Cercetătorii de la Beiersdorf au fost printre primii care au cercetat utilizarea Q10 în îngrijirea pielii. Până în prezent, produsele Q10 sunt căutate în întreaga lume.

Q10 în îngrijirea pielii: rezultatul cercetării

Echipa de cercetare NIVEA a urmărit efectele Q10 încă din anii 1990. Oamenii de știință au studiat pe larg rolul coenzimei Q10 în pielea umană și o integrează în produsele de îngrijire a pielii din 1998.


Date cheie ale dezvoltării Q10

- 1957: Omul de știință american Frederick L. Crane descoperă coenzima.
- 1978: Chimistul britanic Peter Dennis Mitchell primește Premiul Nobel pentru Chimie. El a descoperit cum funcționează Q10 în interiorul celulelor.
- Anii 1990: oamenii de știință de la Beiersdorf au fost printre primii care au investigat efectele Q10 asupra pielii și au folosit cu succes ingredientul anti-îmbătrânire din produsele de îngrijire a pielii NIVEA din 1998.
- Astăzi: Coenzima Q10 este unul dintre cele mai importante ingrediente active în îngrijirea anti-îmbătrânire. Se foloseste in lotiuni de corp, creme de fata, seruri si in combinatie cu alti antioxidanti precum vitamina C.


În ce produse NIVEA se găsește coenzima Q10?

Q10 a fost folosit că ingredient valoros în îngrijirea NIVEA Anti-Age din 1998. De atunci, coenzima a fost o componentă importantă a multor formule de îngrijire NIVEA.

woman smiling in the mirror

1. ÎNGRIJIREA FEȚEI CU Q10

Pielea feței este deosebit de delicată și expusă zilnic influențelor mediului. Pregătește-ți pielea pentru asta cu o cremă de zi cu Q10 de la NIVEA. Cremele bogate susțîn regenerarea pielii pe timp de noapte, ajutând la combaterea ridurilor și a liniilor fine.
 

young women in the sun

2. CREME DE SOLARE

80% din îmbătrânirea prematură a pielii se datorează efectelor radiațiilor UV. Din acest motiv, crema de protecție solară este deosebit de eficientă în prevenirea îmbătrânirii pielii induse de lumină și a petelor pigmentare. O protecție solară specială pentru față cu Q10 este ideală pentru pielea matură.

woman applying hand cream

3. CREMA DE MÂINI ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

Semnele vremurilor apar de obicei foarte devreme pe mâini – și pentru că îngrijirea lor este adesea neglijată. Crema de mâini cu formula de îngrijire Q10 și filtru UV previne petele de vârstă cauzate de soare și ridurile premature.

woman laughing

4. Q10 PRODUSE DE ÎNGRIJIREA PERSONALĂ

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea de pe tot corpul își pierde fermitatea și elasticitatea. Reglează-ți îngrijirea cu produse anti-îmbătrânire coordonate. Seria noastră NIVEA Q10 include, de asemenea, lapte de corp și loțiune de corp.