cele mai bune ingrediente antirid

CELE MAI BUNE INGREDIENTE ANTIRID ȘI CUM SĂ LE FOLOSEȘTI

Descoperă care sunt cele mai eficiente ingrediente antirid și cum le poți integra în rutina ta!

CELE MAI BUNE INGREDIENTE ANTIRID ȘI CUM SĂ LE UTILIZEZI

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, cerințele tenului nostru se schimbă și ceea ce ne dorim de la produsele noastre de îngrijire a tenului se schimbă. Felul în care îmbătrânește tenul fiecăruia depinde de mai mulți factori, inclusiv stilul de viață, genetica și mediul înconjurător - dar ingredientele antirid din cremele și tratamentele pe care le punem pe față și pe corp joacă, de asemenea, un rol esențial în acest proces.

Alegerea unei creme antirid sau a unei loțiuni hidratante poate fi comparată cu un test la chimie dacă te uiți la lista de ingrediente.

Procesul natural de îmbătrânire nu poate fi oprit, dar dacă vrei să tratezi liniile fine și ridurile, să îmbunătățești textura și tonusul și să te bucuri de un aspect mai tânăr, există câteva ingrediente antirid cu eficiență dovedită pe care ar trebui să le iei în calcul.

Hai să aruncăm împreună o privire la cele mai bune ingrediente antirid de pe piață, la ingredientele din cremele și tratamentele antirid, dar și la felurile în care le poți integra în rutina ta de îngrijire.  

 
vitamina c ten tanar

CARE SUNT CELE MAI BUNE INGREDIENTE ANTIRID?

ingrediente antirid ten tanar

COLAGEN

Colagenul apare în mod natural în corpul nostru, iar cea mai mare parte se găsește în derm, al doilea strat al pielii.

Este o proteină de importanță majoră la nivelul tenului, pentru că joacă un rol important în întărirea acestuia, oferindu-i structură și elasticitate, și menținând-o în același timp suplă și radiantă.

Pe măsură ce îmbătrânim, producția naturală de colagen a corpului nostru începe să încetinească și, drept urmare, tenul nostru începe să piardă acea structură care îi menține aspectul tânăr. Aici intervin produsele care conțin colagen, care înlocuiește colagenul natural și oferă rezultate evidente.

Cum să îl folosești: Colagenul este deosebit de eficient într-o cremă hidratantă, deoarece agenții de hidratare acționează în echilibru cu el și tonifiază tenul. În plus, oferă rezultate vizibile și în tratamentele concentrate, pentru că influențează puternic structura tenului, oferindu-i un efect de lifting. Descoperă mai jos produsele NIVEA care conțin colagen!
 

COENZIMA Q10

Coenzima Q10 are o acțiune antirid și reduce semnele îmbătrânirii datorită proprietăților sale antioxidante. Acest ingredient antirid se găsește în mod natural în fiecare celulă a corpului și contribuie la o piele netedă și sănătoasă datorită conținutului de antioxidanți. Acest lucru permite tenului să se repare și să se regenereze, în timp ce antioxidanții îl protejează de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Îngrijirea tenului cu produse care conțin Q10 devine cu atât mai importantă pe măsură ce înaintăm în vârstă, deoarece, în jurul vârstei de aproximativ 30 de ani, nivelul de Q10 din pielea noastră începe să scadă, lăsând tenul mai expusă la deteriorare, uscare și linii fine. Deficiența de coenzima Q10 poate îngreuna procesele organismului de a produce colagen și elastină, care sunt două dintre principalele componente ale tenului sănătos.

Îngrijirea tenului cu Q10 stimulează celulele pielii să-și producă propriile rezerve de coenzima Q10, pentru a avea un aspect energizat și revitalizat.

coenzima q10 antirid

Cum să integrezi în rutina ta coenzima Q10: produsele NIVEA conțin coenzima Q10 proprie tenului și îl ajută să lupte împotriva semnelor de îmbătrânire. Descoperă-le și integrează-le cu încredere în rutina ta!
 
colagen antirid

ACID HIALURONIC

Acidul hialuronic este ceea ce este cunoscut sub numele de humectant, ceea ce înseamnă că are puterea de a atrage molecule de apă în piele. Drept urmare, are puteri de hidratare fantastice și poate reține până la 1.000 de ori greutatea sa în apă.

La fel ca toate cele mai bune ingrediente anti îmbătrânire, efectul hidratant al acidului hialuronic ajută la umplerea pielii, ajutând-o să se simtă și să arate mai bine.

Nu te lăsa indusă în eroare de cuvântul „acid” - acesta este un ingredient anti-îmbătrânire cu acțiune blândă și îl poți folosi de câte ori dorești alături de alte ingrediente antirid.

Cum îl folosești: unul dintre marile avantaje ale acidului hialuronic este flexibilitatea lui – astfel, îl poți găsi în loțiuni de curățare, ape micelare, loțiuni, creme și multe altele. Descoperă gama de produse NIVEA cu acid hialuronic!
 

VITAMINA C (ACID ASCORBIC)

Fiind un antioxidant puternic, vitamina C poate contracara, întârzia sau preveni anumite tipuri de leziuni celulare și poate proteja pielea de poluanții din mediu, inclusiv de expunerea la UV (de asemenea, poate ajuta la repararea daunelor solare), precum și la reducerea liniilor fine și a ridurilor.

Vitamina C care stimulează strălucirea pielii poate crește, de asemenea, producția naturală de colagen din organism, ajutând la crearea unui aspect neted, la îmbunătățirea texturii și la lupta împotriva ridurilor și liniilor fine.

vitamina e antirid

Ca și în cazul multor dintre cele mai bune ingrediente antirid, consecvența este esențială pentru a obține rezultate vizibile. Deci alege-ți produsele potrivite și folosește-le în rutina ta zilnică!
acid hialuronic ten tanar

VITAMINA E

O altă sursă puternică de antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi, vitamina E, ajută la diminuarea ridurilor și a liniilor fine cauzate de poluare și razele UV. Unul dintre ingredientele anti-îmbătrânire originale, vitamina E poate reduce inflamația și calmează pielea iritată, ajutând la menținerea unui ten sănătos și tânăr, dar și la refacerea acestuia.

Vitamina E este un ingredient solubil în grăsimi, este capabil să pătrundă adânc în piele și acționează pentru a întări funcția de barieră a pielii.

Corpul tău nu poate produce în mod natural vitamina E, dar este vitală pentru sănătatea optimă a pielii sau a părului, așa că produsele de îngrijire a pielii care conțin vitamina E sunt o modalitate excelentă de a asigura aportul necesar.