CE ESTE ACIDUL HIALURONIC ȘI CUM ÎL FOLOSIM?

Poate ați observat cât de mult se vorbește despre acidul hialuronic și despre faptul că este de nelipsit în rutina de îngrijire a unei persoane, dar ce este de fapt acidul hialuronic și care sunt beneficiile lui. Ei bine, despre asta urmează să vorbim în acest articol, așa că dă un scroll ca să afli mai multe.

CE ESTE ACELA ACID HIALURONIC?

Acidul Hialuronic, pe care o să îl întâlniți de cele mai multe ori sub denumirea AH, este un complex de zahăr, cunoscut sub numele de polizaharidă, pe care organismul îl produce în mod natural. Acesta menține hidratarea părului, ochilor, a articulațiilor și mai ales a pielii. Deci formula este simplă HA + îngrijirea ta zilnică = dragoste pentru pielea ta.CU CE NE AJUTĂ ACIDUL HIALURONIC?

Ok, ok, Acidul Hialuronic este foarte bun și trebuie să îl incluzi în rutina ta de îngrijire, dar poate te întrebi de ce și ce beneficii aduce pielii tale. Acesta are capacitatea unică de a reține până la 1000 de ori greutatea sa în apă , acest lucru înseamnă că atrage umiditatea.

Așadar, din moment ce Acidul Hialuronic atrage umezeala, acesta aplicat pe pielea ta îți aduce hidratare și luminozitate pielii, însă ferește-te să îl aplici pe tenul uscat sau în medii aride, acesta va avea efect invers scoțând apa din piele.


CUM FOLOSIM CORECT ACIDUL HIALURONIC?

Pentru a profita de toate beneficiile Acidului Hialuronic acesta trebuie folosit corect, așa că ți-am pregătit 3 sfaturi de utilizarea a acestuia:
 

1. APLICĂ SERUL PE PIELEA UMEDĂ

Dacă folosești un ser cu Acid Hialuronic și visezi la tenul acela perfect hidratat, atunci trebuie ca mai înainte să îți umezești fața pentru a-i permite substanței să atragă apa în ten. Dacă nu faci asta atunci procesul va fi invers.

2. FOLOSEȘTE ACIDUL HIALURONIC ÎNTR-O FORMULĂ SERICĂ

Poate acum te întrebi la ce ne referim când spunem „formulă serică”. Ei bine, vorbim despre un complex format din AH + vitamina C, sau cu un alt ser hidratant, astfel vei observa cum pielea ta este mult mai radiantă și mai sănătoasă ca până acum. De asemenea, vitamina C ajută la lupta împotriva radicalilor liberi, cum ar fi poluarea.  O combinație perfectă pentru tenul tău.

3. PĂSTREAZĂ EFECTUL DE HIDRATARE

Pentru a menține cât mai mult efectul de hidratare dat de Acidul Hialuronic aplică imediat după acesta ulei facial sau o cremă hidratantă. Vei vedea cum acestea acționează împreună peste noapte, iar dimineața te vei trezi cu un ten mult mai luminos.