peeling

Momentul tău de relaxare cu 3 măști do it yourself

Oferă-ți timp și relaxează-te, petrece cât mai mult timp cu tine și ia o pauză de la stresul zilnic pentru a-ți păstra trupul și mintea sănătoasă. Cum fiecare dintre noi are nevoie de un moment pentru sine, ți-am pregătit câteva idei de relaxare prin care te poți bucura de timp alături de tine. Descoperă câteva rețete de îngrijire personală pe care le poți face chiar la tine acasă. Asigură-te că în timp ce lași măștile să acționeze, ai o carte bună pregătită, un pahar din băutura preferată și telefonul dat pe mute.

MASCA PENTRU PĂR

După cum știi deja sezonul rece poate avea un mare aport la degradarea și uscarea firelor de păr, așa că este important să îl menții hidratat și strălucitor chiar și pe parcursul lunilor de iarnă. Pentru a ne asigura de acest lucru am pregătit pentru tine o rețetă pentru o mască pentru păr care îi va reda părului strălucirea naturală, după numai câteva aplicări.

Ai nevoie de:

  • Două lingurițe de avocado (pisat)
  • Patru lingurițe de ulei de cocos
  • Două lingurițe de miere

Masca de par

După ce ai amestecat cele trei ingrediente într-un bol, aplică pe lungimea părului și lasă-l să acționeze pentru aproximativ 20 de minute. Asigură-te că îți clătești bine părul pentru a nu rămâne reziduri de la mască, iar apoi bucură-te de un păr mai fin și mai strălucitor.


PEELING ACASĂ

masti pentru par

Din cauza stresului, a poluării zilnice, dar și a frigului, pielea devine uscată și fără vitalitate. Pentru a menține pielea cât mai frumoasă și sănătoasă îți recomandăm odată pe săptămână să folosești un scrub. Astfel îți poți exfolia pielea moartă și reveni la pielea ta luminoasă de altădată.

Pentru a prelungi momentul de relaxare îți propunem o rețetă de exfoliant natural pe care îl poți prepara chiar la tine acasă.

Ai nevoie de:

  • O cană de zahăr brun
  • Un sfert de cană de ulei de cocos
  • Două lingurițe de miere
  • Trei - patru picături de ulei esențial de lămâie
  • Două picături de ulei esențial de lavandă

Acum că ai toate ingredientele tot ce mai trebuie să faci este să adaugi unul câte unul într-un bol și să le amesteci până ce compoziția s-a închegat și este destul de dens pentru a fi aplicat pe piele. Aplică tot amestecul preparat pe pielea curată și masează cu mișcări circulare, nu foarte apăsate pentru a nu irita pielea. 


MASCA DE FAȚĂ

 

Dacă ți-a mai rămas avocado de la masca de păr ce zici și de o mască de față făcută în casă? Fața ta va fi hidratată, luminoasă și plină de vitalitate, după numai 15 minute de la aplicare.

Ai nevoie de:

  • Jumătate de avocado
  • Patru linguri de miere

relaxare

După ce pisezi bine avocado-ul adaugă mierea și aplică cu masca pe față cu ajutorul unei pensule. Lasă totul să acționeze pentru 15 minute, iar după clătește-ți fața cu apă călduță. Bucură-te de o piele strălucitoare!