Un ten curat? Atât de simplu!

Aplicarea machiajului și faptul că-ți atingi fața atunci când o faci pot cauza o senzație de ,,piele care ține”. Află cum o poți evita pentru a-ți menține tenul curat.

De ce este atÂt de important sĂ ai un ten curat?

Un ten sănătoas si fresh este rezultatul unei rutine zilnice de îngrijire – dacă sari peste ea, tenul tău va simți.
Importanța curățării tenuluiPielea feței este mai delicată și mai sensibilă decât cea de pe alte zone alte corpului deoarece este mai subțire și se află mereu în contact cu factori externi. Un produs de curățare eficient va îndepărta diferitele tipuri de impurități, precum și excesul de sebum sau machiajul. 


Rezultatul? Prevenirea porilor încărcați, erupțiilor și a altor probleme ale pielii și un ten curat, sănătos și fresh. 
ten curat

Un ten curat îţi dă încredere în tine

Demachiază-te zilnic și vei observa cum tenul tău este mereu curat și luminos. Astfel, vei avea mai multă încredere în tine și tenul tău se va simţi iubit.

Foloseşti doar săpun cu apă? Află de ce ar trebui să te răzgândeşti.

Apa, utilizată fără niciun produs de curățare sau demachiere, nu are puterea de a îndepărta excesul de sebum, particulele solubile de ulei și alte tipuri de impurități. 
 
Înainte de culcare, adaugă alături de apă și crema de curățare  NIVEA Cream Care și vei reuși să îndepărtezi machiajul, impuritățile adunate  de la poluare sau de-a lungul zilei. Dacă o folosești dimineața, crema de curățare va înlătura substanțele uleioase rezultate din acumularea de sebum și transpirație din timpul nopții. 
hidratare naturala

Menține nivelul optim de hidratare al pielii

Rutina de îngrijire trebuie să fie și despre grija pe care i-o acorzi tenului, nu numai despre curățarea lui. De aceea, atunci când alegi un produs de curățare, este important să iei unul care nu îndepărtează uleiurile naturale, deoarece acestea previn senzația de ten uscat. 
lipsa somn
Ce spune tenul tău despre tine?

Cearcăne

Nu reușești să ai parte de cele 8 ore de somn recomandate? Apariția cearcănelor este primul semn că nu te odihnești suficient.  
Ce spune tenul tău despre tine?

Buze uscate

Ți se usucă des buzele? S-ar putea să fie un semn că nu bei suficient de multă apă. Mărește cantitatea și folosește și un balsam de buze, de exemplu Original, de la NIVEA. 
Pete
Ce spune tenul tău despre tine?

Pete

Mai mult ca sigur ți s-a întâmplat la un moment dat să îți apară un coș sau poate o pată două pe ten. Deși acest lucru se poate întâmpla din diverse cauze, poți preveni astuparea porilor îndepărtând eficient machiajul înainte de culcare.
pigmentare
Ce spune tenul tău despre tine?

Pigmentare neuniformă

Cauza principală a pigmentării o reprezintă razele UV. Evită să stai foarte mult la soare și folosește o cremă de protecție solară eficientă. Ritualul tău de demachiere nu trebuie să se schimbe în concediu. După o zi la plajă, curăță tenul de impurități, chiar dacă nu ai folosit machiaj.

regim
Ce spune tenul tău despre tine?

Alimentația

Alimentația poate avea un impact destul de mare asupra tenului tău. Știai că un regim bogat în fructe, legume și grăsimi sănătoase poate ajuta la menținerea unui ten neted și luminos? Încearcă și chiar vei observa schimbarea.

Cum să îți menții tenul curat

Menținerea unui ten curat și fresh nu trebuie să fie o bătaie de cap. Urmează câțiva pași simpli și bucură-te de un ten sănătos. 
demachiere
Trucuri simple pentru a-ți menține tenul curat și sănătos

Folosește un produs de curățare atât seara, cât și dimineața

Porii se pot astupa pe timpul nopții din cauza excesului de sebum și a celulelor moarte așadar, dimineața, tenul are nevoie de curățare. Crema de curățare NIVEA Creme Care este ideală pentru acest pas datorită formulei sale delicate, iar parfumul unic NIVEA Crème te va cuceri pe loc.
Pistrui
Trucuri simple pentru a-ți menține tenul curat și sănătos

Pauză de la machiaj

Machiajul în exces încarcă tenul și îi poate dăuna. Când nu este absolut necesar, încearcă să renunți la el și vei observa diferența!
Emotii
Trucuri simple pentru a-ți menține tenul curat și sănătos

Împrietenește-te cu produse delicate!

Ți s-a întâmplat să ai o senzație de ,,piele care ține“? Este posibil ca produsul folosit să afecteze nivelul optim de hidratare a pielii. Formula noii game pentru demachiere NIVEA Creme Care oferă o curățare delicată, dar și eficientă, care previne uscarea tenului. Încearc-o și tu!

Uită de senzația ,,pielii care ține”!

Gama de demachiere NIVEA Creme Care nu numai că menține nivelul optim de hidratare, dar și îmbunătățește acest proces, pe măsură ce curăță tenul. Așadar, îți poți lua ‘la revedere’ de la senzația  aceea de ,,piele care ține” care îți dădea bătăi de cap. 

Curățarea corectă a tenului – 4 sfaturi utile

  • Folosește apă călduță împreună cu produsul tău de curățare preferat
  • O cantitate mai mare de produs nu înseamnă o curățare mai eficientă - cantitatea ideală pentru a curăța tenul este de dimensiunea unui bănuț
  • Fii blândă cu tenul tău - nu freca pielea, mai ales în zona delicată a ochilor
  • La sfârșit, tamponează ușor fața cu un prosop uscat, evitând frecarea

Un ten curat cu cea mai delicată îngrijire: demachierea cu NIVEA Creme Care

Ideea din spatele noii game pentru demachiere NIVEA Creme Care este de a curăța în profunzime tenul, îngrijindu-l în același timp. De ce? O curățare eficientă înseamnă să reușești să îndepărtezi impuritățile, fără să iriți sau să deshidratezi tenul. Iar NIVEA Creme Care este alegerea perfecta.
Este o gamă inspirată din NIVEA Creme, una dintre cele mai iubite creme, care include 3 produse diferite: lapte demachiant, crema de curățare și șervețele demachiante. Toate produsele îndepărtează impuritățile acumulate de-a lungul zilei, în timp ce mențin nivelul optim de hidratare a pielii - cum să nu te îndrăgostești de ea?