Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Piele curată

Un ten curat? Atât de simplu!

Motivele pentru care este important să ai un ten curat.

Aplicarea machiajului și faptul că-ți atingi fața atunci când o faci pot cauza o senzație de ,,piele care ține”. Află cum o poți evita pentru a-ți menține tenul curat.

De ce este atÂt de important sĂ ai un ten curat?

Un ten sănătoas si fresh este rezultatul unei rutine zilnice de îngrijire – dacă sari peste ea, tenul tău va simți.
Importanța curățării tenuluiPielea feței este mai delicată și mai sensibilă decât cea de pe alte zone alte corpului deoarece este mai subțire și se află mereu în contact cu factori externi. Un produs de curățare eficient va îndepărta diferitele tipuri de impurități, precum și excesul de sebum sau machiajul. 


Rezultatul? Prevenirea porilor încărcați, erupțiilor și a altor probleme ale pielii și un ten curat, sănătos și fresh. 

Un ten curat îţi dă încredere în tine

ten curat

Demachiază-te zilnic și vei observa cum tenul tău este mereu curat și luminos. Astfel, vei avea mai multă încredere în tine și tenul tău se va simţi iubit.

Foloseşti doar săpun cu apă? Află de ce ar trebui să te răzgândeşti.

Apa, utilizată fără niciun produs de curățare sau demachiere, nu are puterea de a îndepărta excesul de sebum, particulele solubile de ulei și alte tipuri de impurități. 

Înainte de culcare, adaugă alături de apă și crema de curățare  NIVEA Cream Care și vei reuși să îndepărtezi machiajul, impuritățile adunate  de la poluare sau de-a lungul zilei. Dacă o folosești dimineața, crema de curățare va înlătura substanțele uleioase rezultate din acumularea de sebum și transpirație din timpul nopții. 

Menține nivelul optim de hidratare al pielii

hidratare naturala

Rutina de îngrijire trebuie să fie și despre grija pe care i-o acorzi tenului, nu numai despre curățarea lui. De aceea, atunci când alegi un produs de curățare, este important să iei unul care nu îndepărtează uleiurile naturale, deoarece acestea previn senzația de ten uscat. 

Cum să îți menții tenul curat

Menținerea unui ten curat și fresh nu trebuie să fie o bătaie de cap. Urmează câțiva pași simpli și bucură-te de un ten sănătos. 

Un ten curat cu cea mai delicată îngrijire: demachierea cu NIVEA Creme Care

Ideea din spatele noii game pentru demachiere NIVEA Creme Care este de a curăța în profunzime tenul, îngrijindu-l în același timp. De ce? O curățare eficientă înseamnă să reușești să îndepărtezi impuritățile, fără să iriți sau să deshidratezi tenul. Iar NIVEA Creme Care este alegerea perfecta.
Este o gamă inspirată din NIVEA Creme, una dintre cele mai iubite creme, care include 3 produse diferite: lapte demachiant, crema de curățare și șervețele demachiante. Toate produsele îndepărtează impuritățile acumulate de-a lungul zilei, în timp ce mențin nivelul optim de hidratare a pielii - cum să nu te îndrăgostești de ea?

Uită de senzația ,,pielii care ține”!

Gama de demachiere NIVEA Creme Care nu numai că menține nivelul optim de hidratare, dar și îmbunătățește acest proces, pe măsură ce curăță tenul. Așadar, îți poți lua ‘la revedere’ de la senzația  aceea de ,,piele care ține” care îți dădea bătăi de cap. 

Curățarea corectă a tenului – 4 sfaturi utile

  • Folosește apă călduță împreună cu produsul tău de curățare preferat
  • O cantitate mai mare de produs nu înseamnă o curățare mai eficientă - cantitatea ideală pentru a curăța tenul este de dimensiunea unui bănuț
  • Fii blândă cu tenul tău - nu freca pielea, mai ales în zona delicată a ochilor
  • La sfârșit, tamponează ușor fața cu un prosop uscat, evitând frecarea
NIVEA Creme Care

Noua gamă pentru curĂȚare NIVEA Creme Care

Recomandările NIVEA