deodorant cu magneziu beneficii

BENEFICIILE UNUI DEODORANT CU MAGNEZIU

Decizia asupra unui deodorant sau a unui antiperspirant poate presupune multe încercări. Este însă esențial ca atunci când îți alegi protecția antiperspirantă să ții cont de tipul tău de piele, dacă ai sau nu transpirație excesivă, dar mai ales de beneficiile și caracteristice produsului respectiv.
Dacă ai o piele sensibilă, un deodorant natural, fără alcool etilic, te ajută să previi iritațiile, senzația de mâncările sau roșeața.

CUM AJUTĂ MAGNEZIUL PIELEA

Un deodorant pe bază de magneziu, fără aluminiu și alcool, poate fi alegerea perfectă pentru a îți menține pielea subrațului hidratată și protejată. 

Ca și potasiul și calciul, magneziul are un efect antiinflamator asupra pielii. Construiește antioxidanți necesari pentru a proteja de radicalii liberi. În acest fel contracarează îmbătrânirea prematură a pielii. În plus,ajută la formarea unei pelicule rezistentă la apă, oferind protecție antiperspirantă înaltă.

Plecând de la importanța magneziului, poți descoperi noua gamă Magnesium Dry, de la NIVEA. Este un deodorant roll on pe bază de magneziu derivate natural. Nu are în compoziție aluminiu (ACH) și alcool. 

 

CE ESTE MAGNESIUM DRY?

Gama de deodorant Magnesium Dry de la NIVEA este una fără compromisuri, o inovație împotriva transpirației.

Descoperă cum a fost dezvoltată această nouă gamă, care îi sunt beneficiile și alege-ți preferatul:

Deodorant magneziu Nivea fara aluminiu
Deodorant magneziu NIVEA

CE OFERĂ GAMA MAGNESIUM DRY? CE ESTE SPECIAL LA EA?

Deodorantele roll-on Magnesium Dry Fresh și Magnesium Dry sunt cele care compun noua gamă NIVEA.

Spre deosebire de antiperspirantele convenționale, cele două funcționează cu clorură de magneziu în loc de săruri de aluminiu. Ele sunt rezultatul a șapte ani de cercetare, utilizarea a peste 50 de tehnologii diferite, colaborarea cu peste 20 de parteneri și peste 30 de studii clinice , conform protocoalelor recunoscute la nivel internațional.

 

DE CE ESTE NEVOIE DE NIVEA MAGNESIUM DRY?

Obiectivul de la care pleacă această gamă de deodorant cu magneziu este acela de a avea o alternativă efecientă, naturală, la protecția antiperspirantă pe bază de săruri de aluminiu. Pentru că folosirea de produse cât mai naturale a devenit un obicei a multor oameni, NIVEA vine în sprijinul tău cu această gamă de produse inspirate din natură – ce reduce transpirația, lasă pielea subrațului hidratată, dar fără aluminiu(ACH).

 

CE AVANTAJE ARE MAGNEZIUL PENTRU CORP?

În general, compușii de magneziu sunt răspândiți în procesele naturale. Peste 300 de enzime din corpul uman necesită magneziu, în special pentru sinteza ADN-ului. Magneziul este implicat în procesele celulare. Lipsa lui poate duce la multe boli sau stări de disconfort, cum ar fi crampele musculare. Împreună cu potasiul, el are efect anti-inflamator asupra pielii. Susține sănătatea oaselor, previne mușchii tensionați și durerile musculare.

DE CE MAGNEZIU ÎN DEODORANTELE NIVEA?

Ideea a apărut în urma unui atelier de lucru împreună cu oameni de știință din Suedia și a plecat de la obiectivul NIVEA de a folosi  materiale naturale în tot mai multe dintre produse. Au fost făcute studii în Centrul de cercetare și dezvoltare Beiersdorf cu săruri naturale și acizi naturali- cum ar fi aminoacizii, acizii zahărului și acizii grași. Astfel, s-a ajuns la concluzia că cel mai bine funcționează combinația dintre clorura de magneziu și o lipidă naturală. Așa a luat naștere deodorantul cu magneziu NIVEA Magnesium Dry.

 

CU CE ESTE DIFERITĂ GAMA MAGNESIUM DRY?

De zeci de ani unii compuși de magneziu sunt folosiți în formule de deodorante ca ingrediente ce inhibă mirosurile. Diferența pe care o face deodorantul cu magneziu Magnesium Dry de la NIVEA este aceea că nu oferă doar control eficient al mirosurilor, ci și reduce vizibil transpirația. Oferă protecție antiperspirantă a subrațului, fără săruri de aluminiu în compoziție. Acesta este cel mai important beneficiu, care deosebește gama de alte produse pe bază de magneziu de pe piață.

 

CÂT DE EFICIENT ESTE?

Noul NIVEA Magnesium Dry Deo asigură o reducere a transpirației pe tot parcursul zilei și protecție împotriva mirosurilor nadorite. Aceste beneficia sunt date de formula cu magneziu obținut în mod natural. Deci este atât natural cât și eficient.

 

POT APĂREA REACȚII PE PIELE?

Formula pe bază de magneziu obținut natural acționează doar pe suprafața pielii, fără efecte secundare. NIVEA a efectuat numeroase studii dermatologice prin care s-a asigurat că formula este una foarte bine tolerată, fără reacții de niciun fel. Deodorantele Magnesium Dry sunt, de asemenea, fără microplastic (conform definiției UNEP) și alcool etilic. 

 

Descoperă noua generație de deodorante NIVEA, cu o formulă inovatoare, pe baza de Magneziu activ, care există în mod natural în corpul uman.