Curățarea tenului

Cum să îți cureți tenul eficient și corect?

Descoperă ghidul NIVEA pentru o curățare eficientă și delicată.

CURĂȚAREA TENULUI? DE AZI SE SCHIMBĂ TOTUL!

Chiar dacă nu o practici, știi că e importantă. Dacă nu ești convinsă sau experiențele trecute te-au făcut să o eviți, citeste mai jos.  

Mituri despre curățarea tenului: 3 lucruri pe care trebuie să le știi

  • Îmi curăț tenul doar cu apă: apa nu poate să curețe toate impuritățile tenului, sebumul și machiajul. În plus, dacă folosești doar apă caldă, tenul poate deveni uscat cu timpul.
  • Îmi exfoliez tenul zilnic: exfolierile dese pot duce la iritații.
  • Folosesc săpun pentru a mă spăla pe fața: tenul are un pH diferit și uleiuri proprii, pe care săpunurile obișnuite le distrug.

Află de ce curățarea este atât de importantă pentru tenul tău

Tenul tău este mult mai expus decât restul corpului. Este logic, nu? Hainele ne protejează pielea, dar cu tenul ce facem după o zi în care ne-am machiat, am pus mâna pe el de zeci de ori și am intrat în contact cu poluarea din aer? Răspunsul este simplu. Este suficient să îi oferim îngrijire introducând în rutina noastră demachierea și curățarea acestuia, pentru a scăpa de toate impuritățile, mai ales dacă folosim un produs eficient care le îndepărtează pe toate și lasă pielea curată și catifelată. Noua gamă de uleiuri de curățare de la NIVEA este alegerea ideală: formula inovatoare combină eficacitatea uleiului natural cu delicatețea laptelui și se transformă din ulei în lapte. Oricare ai fi tipul tău de ten, uleiurile de curățare îndepărtează impuritățile și excesul de sebum, lăsând tenul perfect curat, mătăsos și catifelat.

Cum sĂ ÎȚi cureȚi tenul eficient Și corect?

Un ten curat și catifelat în cel mai scurt timp. Citește sfaturile NIVEA!
Descoperă pașii unei curățari eficiente în ghidul NIVEA!

Cât este important să te speli pe mâini înainte?

Imaginează-ți câte bacterii ai pe mâini de la tot ce atingi și apoi gândește-te de câte ori îți atingi fața într-o singură zi. Iată principalul motiv pentru care e esential să te speli pe mâini înainte. 
Descoperă pașii unei curățari eficiente în ghidul NIVEA!

Umezește-ți tenul

Un ten umezit se va curăța mult mai eficient. Folosește apă călduță și treci la următorul pas. 
ten
Descoperă pașii unei curățari eficiente în ghidul NIVEA!

APLICĂ UN ULEI DE CURĂȚARE.

Pune-ți în palmă ulei cât o monedă și aplică pe ten în timp ce îți ții ochii închiși. Adaugă apă și masează tenul. Vei observa că textura uleiului se va transforma în lapte.

Descoperă pașii unei curățari eficiente în ghidul NIVEA!

Tot ce trebuie să mai faci este să te clătești

Odată ce ai simțit că ai masat suficient și că produsul a intrat în piele, folosește degetele și apă călduță sau un prosop din flanel umezit pentru a te clăti. Iată cât de simplu este. Acum te poți bucura de un ten curat și fresh!
piele curată

De câte ori pe zi ar trebui să-mi curăț tenul?

Unul dintre miturile curățarii tenului este acela că nu trebuie să te speli pe față dimineața. Totuși, tenul se regenerează pe timpul nopții, secretă sebum și perna poate lăsa impurități pe el. Astfel, curățarea tenului de dimineața îl menține curat. 

Cele 4 trucuri ale curățării tenului

  • Folosește mereu apă călduță – dacă apa e prea caldă va deshidrata tenul, uscându-l
  • Atunci când îți cureți tenul, încearcă să nu-i faci cute, mai ales în jurul ochilor
  • Ideal este să-ți cureți tenul de maxim două ori pe zi
  • Evită produsele care conțin ingrediente prea dure

Care este produsul potrivit pentru tine? 

Tenul tău are preferințele și nevoile sale. Este bine să fii atentă la el și să alegi un produs care îl lasă curat și îngrijit. 

NOILE ULEIURI DE CURĂȚARE DE LA NIVEA: UN MOD INOVATOR DE CURĂȚARE

Cu noil uleiuri de curățare te bucuri de o curățare rapidă, fără dischete demachiante. Formulele foarte delicate, îmbogățite cu uleiuri prețioase de cocos sau semințe de struguri și ingrediente inspirate din natură îndepărtează rapid impuritățile și machiajul în timp ce au grijă de tenul tău.

Noile produse vin în două variante: una pentru tenul sensibil și una pentru tenul normal.

ten
Dacă ai tenul sensibil, formula îmbogățită cu agenți de hidratare și antioxidanți puternici a uleiului de curățare cu xtract natural din semințe de struguri  este perfectă pentru tine! Tenul tău se va bucura de o curățare eficientă și de un aspect catifelat, sănătos și strălucitor.
ten
Dacă ai tenul normal, uleiul de curățare cu extract natural de cocos este perfect pentru tine! Formula cu ingrediente naturale valoroase pentru hidratare îți oferă o curățare eficientă în timp ce îți îmbunătățește aspectul tenului, hidratându-l și lăsându-l perfect catifelat.