Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Curățarea tenului

Cum să îți cureți tenul eficient și corect?

Rutina de curățare a tenului explicată cât mai simplu.

Descoperă ghidul NIVEA pentru o curățare eficientă și delicată.

CurĂȚarea tenului? De azi se schimbĂ totul! 

Chiar dacă nu o practici, știi că e importantă. Dacă nu ești convinsă sau experiențele trecute te-au făcut să o eviți, citeste mai jos.  

Află de ce curățarea este atât de importantă pentru tenul tău

Tenul tău este mult mai expus decât restul corpului. Este logic, nu? Hainele ne protejează pielea, dar cu tenul ce facem după o zi în care ne-am machiat, am pus mâna pe el de zeci de ori și am intrat în contact cu poluarea din aer? Răspunsul este simplu. Este suficient să îi oferim îngrijire introducând în rutina noastră demachierea și curățarea acestuia, pentru a scăpa de toate impuritățile, mai ales dacă folosim un produs eficient care le îndepărtează pe toate și lasă pielea curată și catifelată. Iar noua gamă NIVEA Creme Care este alegerea ideală: folosește-le înainte de a aplica crema ta de zi sau de noapte și tenul tău va simți diferența. La fel și tu!

Mituri despre curățarea tenului: 3 lucruri pe care trebuie să le știi

  • Îmi curăț tenul doar cu apă: apa nu poate să curețe toate impuritățile tenului, sebumul și machiajul. În plus, dacă folosești doar apă caldă, tenul poate deveni uscat cu timpul.
  • Îmi exfoliez tenul zilnic: exfolierile dese pot duce la iritații. 
  • Folosesc săpun pentru a mă spăla pe fața: tenul are un pH diferit și uleiuri proprii, pe care săpunurile obișnuite le distrug.

Cum sĂ ÎȚi cureȚi tenul eficient Și corect?

Un ten curat și catifelat în cel mai scurt timp. Citește sfaturile NIVEA!

De câte ori pe zi ar trebui să-mi curăț tenul?

piele curată

Unul dintre miturile curățarii tenului este acela că nu trebuie să te speli pe față dimineața. Totuși, tenul se regenerează pe timpul nopții, secretă sebum și perna poate lăsa impurități pe el. Astfel, curățarea tenului de dimineața îl menține curat. 

Cele 4 trucuri ale curățării tenului

  • Folosește mereu apă călduță – dacă apa e prea caldă va deshidrata tenul, uscându-l
  • Atunci când îți cureți tenul, încearcă să nu-i faci cute, mai ales în jurul ochilor
  • Ideal este să-ți cureți tenul de maxim două ori pe zi 
  • Evită produsele care conțin ingrediente prea dure

Care este produsul potrivit pentru tine? 

Tenul tău are preferințele și nevoile sale. Este bine să fii atentă la el și să alegi un produs care îl lasă curat și îngrijit. 

Noua gama NIVEA Creme Care: cea mai delicată curățare

Noua gamă NIVEA Creme Care este inspirată din NIVEA Creme, crema iubită de femei din întreaga lume, recunoscută pentru îngrijirea pe care o oferă. 
Noile produse – laptele demachiant, crema de curățare și șervețelele demachiante – curăță tenul, oferindu-i cea mai delicată îngrijire. Folosește-le de două ori pe zi pentru un ten curat și hidratat. 

La revedere senzație de ,,piele care ține”!

NIVEA Creme Care

NIVEA Creme Care menține nivelul optim de hidratare a tenului pentru a preveni uscarea acestuia. Dacă până acum săreai peste acest pas de teama senzației de ,,piele care ține”, acum o poți da uitării – gama NIVEA Creme Care este perfectă pentru tine.

Pentru un ten care se simte iubit, o curățare care este plăcere

Ai grijă de tenul tău și se va simți iubit și îngrijit. Alege întotdeauna produse delicate, care îl și hidratează și acesta va fi sănătos și îngrijit.