Curățarea tenului

Cum să îți cureți tenul eficient și corect?

Descoperă ghidul NIVEA pentru o curățare eficientă și delicată.

CURĂȚAREA TENULUI? DE AZI SE SCHIMBĂ TOTUL!

Chiar dacă nu o practici, știi că e importantă. Dacă nu ești convinsă sau experiențele trecute te-au făcut să o eviți, citeste mai jos.  

Mituri despre curățarea tenului: 3 lucruri pe care trebuie să le știi

  • Îmi curăț tenul doar cu apă: apa nu poate să curețe toate impuritățile tenului, sebumul și machiajul. În plus, dacă folosești doar apă caldă, tenul poate deveni uscat cu timpul.
  • Îmi exfoliez tenul zilnic: exfolierile dese pot duce la iritații.
  • Folosesc săpun pentru a mă spăla pe fața: tenul are un pH diferit și uleiuri proprii, pe care săpunurile obișnuite le distrug.

Află de ce curățarea este atât de importantă pentru tenul tău

Tenul tău este mult mai expus decât restul corpului. Este logic, nu? Hainele ne protejează pielea, dar cu tenul ce facem după o zi în care ne-am machiat, am pus mâna pe el de zeci de ori și am intrat în contact cu poluarea din aer? Răspunsul este simplu. Este suficient să îi oferim îngrijire introducând în rutina noastră demachierea și curățarea acestuia, pentru a scăpa de toate impuritățile, mai ales dacă folosim un produs eficient care le îndepărtează pe toate și lasă pielea curată și catifelată. Iar noua gamă NIVEA Creme Care este alegerea ideală: folosește-le înainte de a aplica crema ta de zi sau de noapte și tenul tău va simți diferența. La fel și tu!


Cum sĂ ÎȚi cureȚi tenul eficient Și corect?

Un ten curat și catifelat în cel mai scurt timp. Citește sfaturile NIVEA!

Descoperă pașii unei curățari eficiente în ghidul NIVEA!

Cât este important să te speli pe mâini înainte?

Imaginează-ți câte bacterii ai pe mâini de la tot ce atingi și apoi gândește-te de câte ori îți atingi fața într-o singură zi. Iată principalul motiv pentru care e esential să te speli pe mâini înainte. 

Descoperă pașii unei curățari eficiente în ghidul NIVEA!

Umezește-ți tenul

Un ten umezit se va curăța mult mai eficient. Folosește apă călduță și treci la următorul pas. 

Descoperă pașii unei curățari eficiente în ghidul NIVEA!

Aplică o cremă sau un gel de curățare

Pune-ți în palmă cremă cam cât o monedă și maseaz-o pe ten, având grijă să acoperi toată fața. Evită zona ochilor pentru că pielea din jurul lor este mult prea delicată. 

Descoperă pașii unei curățari eficiente în ghidul NIVEA!

Tot ce trebuie să mai faci este să te clătești

Odată ce ai simțit că ai masat suficient și că produsul a intrat în piele, folosește degetele și apă călduță sau un prosop din flanel umezit pentru a te clăti. Iată cât de simplu este. Acum te poți bucura de un ten curat și fresh!

De câte ori pe zi ar trebui să-mi curăț tenul?

Unul dintre miturile curățarii tenului este acela că nu trebuie să te speli pe față dimineața. Totuși, tenul se regenerează pe timpul nopții, secretă sebum și perna poate lăsa impurități pe el. Astfel, curățarea tenului de dimineața îl menține curat. 

Cele 4 trucuri ale curățării tenului

  • Folosește mereu apă călduță – dacă apa e prea caldă va deshidrata tenul, uscându-l
  • Atunci când îți cureți tenul, încearcă să nu-i faci cute, mai ales în jurul ochilor
  • Ideal este să-ți cureți tenul de maxim două ori pe zi
  • Evită produsele care conțin ingrediente prea dure

Care este produsul potrivit pentru tine? 

Tenul tău are preferințele și nevoile sale. Este bine să fii atentă la el și să alegi un produs care îl lasă curat și îngrijit. 

Noua gama NIVEA Creme Care: cea mai delicată curățare

Noua gamă NIVEA Creme Care este inspirată din NIVEA Creme, crema iubită de femei din întreaga lume, recunoscută pentru îngrijirea pe care o oferă. 

Noile produse – laptele demachiant, crema de curățare și șervețelele demachiante – curăță tenul, oferindu-i cea mai delicată îngrijire. Folosește-le de două ori pe zi pentru un ten curat și hidratat. 

NIVEA Creme Care

La revedere senzație de ,,piele care ține”!

NIVEA Creme Care menține nivelul optim de hidratare a tenului pentru a preveni uscarea acestuia. Dacă până acum săreai peste acest pas de teama senzației de ,,piele care ține”, acum o poți da uitării – gama NIVEA Creme Care este perfectă pentru tine.

Pentru un ten care se simte iubit, o curățare care este plăcere

Ai grijă de tenul tău și se va simți iubit și îngrijit. Alege întotdeauna produse delicate, care îl și hidratează și acesta va fi sănătos și îngrijit.