Compară antiperspirantele cu deodorantele

Fii fresh toată ziua - descoperă cele mai bune antiperspirante pentru reducerea transpirației și încearcă deodorante parfumate care îți vor oferi prospețime îndelungată.


Care este diferența dintre antiperspirante și deodorante?

Atât deodorantele, cât și antiperspirantele luptă împotriva bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute, dar antiperspirantele reduc și transpirația.

Cum acționează antiperspirantele?

Deodorantele conțin ingrediente active care împiedică înmulțirea bacteriilor și reduc chiar și cantitatea celor care produc mirosuri. Antiperspirantele sunt create pentru a reduce transpirația în sine și sunt, de asemenea, eficiente ca deodorante, deoarece înmulțirea bacteriilor este inhibată datorită unui pH mai mic și a umezelii reduse.

Cele mai multe antiperspirante blochează temporar glandele sudoripare la suprafața pielii, astfel încât să fie eliminată mai puțină transpirație.

Pe de altă parte, deodorantele vizează mirosul asociat transpirației. Acestea conțin alcool sau alte ingrediente active care nu conțin alcool.

Persoanele cu piele ușor iritată pot alege produse fără alcool. Produsele fără alcool precum Deodorantul stick NIVEA Dry Comfort sau Deodorantul roll-on NIVEA Fresh Natural mențin pielea delicată, oferind în același timp o prospețime de durată.

La fel ca deodorantele clasice, antiperspirantele sunt disponibile în diverse arome, chiar și fără parfum. Alege-ți parfumul care se potrivește cu starea ta de spirit, cum ar fi Deodorantul spray NIVEA Stress Protect sau un alt parfum proaspăt.
Subrațe delicate

Subrațe delicate

Antiperspirantele fără alcool - fie sub formă de roll-on, stick sau spray - sunt special create în așa fel încât să fie blânde și delicate cu pielea ta, pentru a menține senzația de prospețime a subrațului, fără a-l irita.

Te simți bine cu protecția care te reprezintă

Sfaturi pentru reducerea transpirației excesive și a mirosurilor nedorite

Hiperhidroza nu are legătură cu o igienă precară, dar sunt câteva lucruri pe care le poți face pentru a reduce transpirația excesivă. Găsirea unui antiperspirant care reduce transpirația este unul dintre ele. De asemenea, ai grijă și ce mănânci. Mâncărurile picante, sărate sau prea calde pot intensifica transpirația.

Aplică un antiperspirant precum Deodorantul roll-on NIVEA NIVEA DRY FRESH dimineața și pe tot parcursul zilei, ori de câte ori este necesar.

Fii delicată cu pielea ta: poartă haine din materiale naturale, ușoare și alege o lenjerie  de pat din țesături fine, în locul celor sintetice. Acestea sunt modalități excelente prin care poți ajuta pielea să își mențină temperatura normală. De asemenea, alege să porți mai multe materiale subțiri în locul unuia gros. Acest lucru ajută organismul să-și controleze temperatura.

Alegerea celui mai bun antiperspirant pentru tine

Există o mulțime de antiperspirante dintre care poți alege. Găsește-l pe cel potrivit pentru tine și simte-te bine în pielea ta.

Ce antiperspirant e cel mai bun pentru mine?

Cu antiperspirantul potrivit, emani încredere și te simți confortabil în pielea ta.

Dacă ai tendința să transpiri excesiv, este important să alegi un antiperspirant care durează până la 48 de ore.

Spray-uri, roll-on-uri și deodorante stick - ai atât de multe opțiuni dintre care să alegi.

În zilele în care te grăbești, ai nevoie de protecție împotriva transpirației care să acționeze rapid. Cea mai bună alegere: un antiperspirant.

Fiecare are propria preferință când vine vorba de forma antiperspirantului. Unele femei preferă roll-on-urile, în timp ce altele preferă textura antiperspirantelor sub formă de stick.

Vestea bună este că fiecare tip de aplicare este la fel de eficient și ușor de utilizat.
Antiperspirante pentru toate femeile

Antiperspirante pentru pielea sensibilă

Antiperspirantele fără alcool precum NIVEA Powder Touch Spray sunt special create pentru pielea sensibilă.
Antiperspirante pentru toate femeile

Protecție împotriva transpirației pentru sport și exerciții fizice

Antiperspirantele precum Deodorantul NIVEA Stress Protect ține transpirația sub control, pentru ca tu să poți da totul la antrenamente.
Antiperspirante pentru toate femeile

Mic și puternic: antiperspirante pentru birou

Antiperspirantele cu roll-on ajută la menținerea transpirației sub control. Cu dimensiuni discrete, acestea se potrivesc perfect în orice geantă ca tu să te simți fresh oricând și oriunde te-ai afla.
Antiperspirante pentru toate femeile

Antiperspirante de seară

Chiar dacă porți rochia aceea neagră sau te pregătești pentru o seară de distracție, Deodorantul roll-on NIVEA Invisible Black & White Fresh te menține fresh întreaga seară.
femeie-râzând
Antiperspirante pentru toate femeile

Deodorante NIVEA

Deodorantele NIVEA precum NIVEA Fresh Comfort Roll-on și NIVEA Pearl & Beauty Roll-on sunt deosebit de blânde și delicate - excelente pentru oricine are pielea sensibilă.

Subrațe delicate și frumoase

Cu antiperspirante special create, transpirația excesivă va fi un lucru de domeniul trecutului - indiferent de cât de sensibilă este pielea ta.

Sărurile de aluminiu - tot ce trebuie să știi

Există multe zvonuri despre sărurile de aluminiu și efectele acestora. De fapt, ele sunt ingrediente active în antiperspirante datorită capacității lor de a reduce transpirația. Iată ce spun studiile privind antiperspirantele cu săruri de aluminiu:

Sărurile de aluminiu reduc transpirația în zona subrațelor prin constrângerea părții superioare a glandelor sudoripare. De asemenea, ele ajută la reducerea cantității de bacterii care provoacă mirosul neplăcut al transpirației.

Ca orice alte ingrediente folosite în cosmetice, sărurile de aluminiu sunt strict reglementate și supuse unor controale de siguranță și teste științifice. Dacă preferi antiperspirantele clasice sau deodorantele fără aluminiu, poți să te simți bine pentru că sunt sigure pentru corpul tău. Încearcă gama NIVEA pentru a găsi cele mai bune antiperspirante sau deodorante pentru tine.
backgrounds