Apa micelară, soluția ideală pentru fiecare zi

Apa micelară îți oferă o curățare simplă și rapidă, dar în același timp delicată, atunci când stilul de viață agitat nu îți permite să dedici mult timp îngrijirii tenului.

Apa micelară ca parte din ritualul tău de îngrijire

Ce este apa micelară și cum o folosești ca să obții cele mai bune rezultate? Am studiat știința din spatele apei micelare și am explorat cum acționează asupra pielii.

CE ESTE APA MICELARĂ ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Apa micelară de la NIVEA a fost special creată ca să ofere o experiență de curățare rapidă, plăcută și eficientă. Ea conține componente numite micele, care atrag ca un magnet machiajul de pe ochi și ten, impuritățile și sebumul în exces. Apa micelară curăță tenul delicat, în profunzime, dintr-o singură mișcare, hidratându-l în același timp. Nu e nevoie să clătești, ai nevoie doar de o dischetă demachiantă!

LA CE SE POATE FOLOSI APA MICELARĂ?

Apa micelară este un produs de curățare foarte apreciat pentru versatilitatea sa. Datorită tehnologiei micelelor, ea curăță, tonifiază, demachiază și hidratează tenul.

Apa micelară este alegerea potrivită fie că vrei să îndepărtezi impuritățile adunate pe ten pe parcursul zilei sau să cureți machiajul.

PE CÂT DE DELICATĂ, PE ATÂT DE EFICIENTĂ

Apa micelară este eficientă atât pentru curățarea tenului, cât și pentru zona sensibilă a ochilor. De aceea, fie că porți un machiaj de zi sau unul de seară, apa micelară îți va curăța tenul în câteva secunde. Formula este special creată pentru a oferi o demachiere rapidă, dar eficientă.


5 MODURI ÎN CARE APA MICELARĂ ÎȚI ÎNGRIJEȘTE TENUL:

    • Curăță în profunzime și permite tenului să respire.
    • Îndepărtează simplu machiajul.
    • Hidratează profund tenul.
    • O poți folosi cu încredere și pe zonele sensibile ale ochilor și buzelor.
    • Conține uleiuri prețioase și vitamine.


Cine poate folosi apa micelară?

Apa micelară poate fi utilizată atât de femeile care vor să își curețe tenul de machiaj, cât și de cele care își doresc o reîmprospătare după o zi lungă.


ÎNGRIJIRE SIMPLĂ CU APA MICELARĂ

Apa micelară este cea mai simplă soluție pentru curățarea zilnică a tenului. Nu numai că te ajută să ai o rutină de demachiere mai rapidă, dar este și delicată cu pielea sensibilă.

Toate femeile știu cât de importantă este curățarea zilnică, însă ritmul alert al vieții de zi cu zi nu le oferă de fiecare dată timpul necesar pentru asta. Cu Apa micelară de la NIVEA îi oferi tenului tău îngrijirea de care are nevoie. 

Fiecare tip de apă micelară are o formulă special creată pentru fiecare tip de ten în parte - de la cel sensibil până la cel normal sau uscat. Nu este nevoie să clătești - doar folosește dischete demachiante.