naturally derived organic skin care ingredients

INGREDIENTE DERIVATE DIN SURSE NATURALE

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

natural skin care ingredients

CE SUNT INGREDIENTELE DERIVATE NATURAL?

Ingredientele derivate natural sau ingrediente de origine naturală provin din materiale aflate în natură. Ele pot fi derivate din plante, adică din rădăcini, ierburi și flori, ori din minerale sau subproduse de origine animală. Unele dintre ele sunt destul de familiare, cum ar fi aloe vera. Altele însă te pot surprinde, cum ar fi alcoolul benzilic, un conservant natural produs de mai multe plante.

Termenii folosiți sunt ingrediente „derivate” în mod natural sau ingrediente de „origine naturală” pentru că materialele luate din natură trec prin extragere, prelucrare. Chiar dacă sunt însă prelucrate, acest tip de ingrediente își păstrează mai mult de jumătate din structura moleculară sau proprietățile naturale.

Aprovizionarea cu ingrediente de origine naturală, din surse sustenabile, este un pas important, departe de economia bazată pe resurse fosile. Ne propunem să creștem  în formulele noastre de produse cantitatea de ingrediente pentru îngrijirea pielii derivate în mod natural, în timp ce evaluăm cu atenție modul de acțiune a acestora precum și impactul asupra mediului, din grijă pentru natură.

INGREDINTE ORGANICE & DERIVATE NATURAL

Există multe motive pentru care oamenii optează pentru anumite produse specifice pentru îngrijirea pielii. Unii  pot decide să treacă la produse organice pentru îngrijirea pielii din motive etice, alții vor să evite ingredientele sintetice, în timp ce unii cred pur și simplu în puterea naturii. Indiferent de motiv și pentru fiecare dintre  nevoile pielii tale, avem produsele potrivite pentru tine.

Produsele de îngrijire a pielii și ingredientele lor pot fi fabricate din materii prime din diverse surse. Indiferent dacă sursele sunt sintetice sau naturale, NIVEA creează produse remarcabile de îngrijire a pielii, care pot fi utilizate în condiții de siguranță, cu grijă pentru planetă.

De asemenea, credem că toată lumea ar trebui să poată încerca produse dintr-o gamă largă de surse, astfel încât să poată găsi formulele care se potrivesc tipului de piele, care reflectă valorile și preferințele fiecăruia dintre noi. Suntem foarte atenți la ce impact au ingredientele noastre asupra planetei, indiferent dacă este vorba de amprenta de CO2 din cultivarea materiilor prime sau de impactul asupra solului și mediilor marine.

 

PRODUSE NIVEA CU INGREDIENTE DERIVATE NATURAL

Descoperă gama de produse NIVEA Naturally Good. Toate produsele conțin între 95% și 99% ingrediente derivate natural.
 

PRODUSELE ORGANICE SUNT MAI BUNE PENTRU MEDIU?

Ingredientele pe bază de plante din agricultura organică provin dintr-un proces agricol care este în echilibru cu mediul și unde este limitată utilizarea substanțelor sintetice. De aceea folosim multe ingrediente organice diferite în gama noastră de produse Naturally Good.

 

Acestea sunt create cu grijă, cu ingrediente organice- cum ar fi mușețel, ulei de argan, aloe vera, ulei de avocado, unt de cacao și ceai verde:

  • Mușețel organic: este delicat cu pielea sensibilă, luptă cu semnele îmbătrânirii și face pielea strălucitoare.
  • Ulei organic de argan: se găsește în crema noastră de noapte Naturally Good, fiind folosit  pentru capacitatea sa de a hidrata  în profunzime, de a îmbunătăți elasticitatea pielii și de a regla producția de sebum.
  • Aloe vera organică: poate fi găsită în crema noastră de zi pentru ten luminos Naturally Good, deoarece este bogată în vitamine și antioxidanți, are proprietățile de calmare care ameliorează arsurile solare, hidratează pielea uscată și previne semnele timpurii ale îmbătrânirii.
  • Ceai verde organic: se găsește în mai multe produse de curățare, deoarece este un puternic antioxidant cu proprietăți antiinflamatoare care tratează acneea, reduce roșeața și iritarea și luminează pielea.

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

Vrem să fim 100% transparenți și să răspundem la toate întrebările tale despre sustenabilitate la NIVEA. Dacă nu ai putut găsi toate răspunsurile pe care le-ai căutat pe acest site web sau cauți informații mai detaliate, te rugăm să vizitezi site-ul web de sustenabilitate al companiei-mamă a NIVEA, Beiersdorf.