appreciating nature with vegan skincare

COSMETICE VEGANE

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

COSMETICE VEGANE DE LA NIVEA

Termenul „produse cosmetice vegane” se referă la produse de îngrijire a pielii, machiaj și articole de înfrumusețare, pentru corp și față, care nu conțin ingrediente de origine animală. Există multe ingrediente care sunt făcute din ceea ce produc animalele, cum ar fi ceara de albine, miere sau lapte. Atunci când sunt obținute în mod responsabil, aceste ingrediente sunt soluții regenerabile, care nu numai că sunt blânde pentru pielea ta, ci și respectuoase față de animalele care le-au produs.

În același timp, unele ingrediente pot fi obținute din subproduse ca urmare a creșterii animalelor pentru producția de alimente. În acest context, tratamentul animalelor îi preocupă pe mulți consumatori. Există, de asemenea, probleme de mediu, de exemplu, despăduririle pentru a curăța mai multe terenuri de pășunat. Cum  creșterea animalelor la scară largă determină în mod semnificativ schimbările climatice, NIVEA ia în serios aceste preocupări.

NIVEA OFERĂ ÎNGRIJIREA VEGANĂ?

Pentru mulți oameni, ingredientele de origine animală nu reflectă valorile vieții în armonie cu animalele. De aceea, ei caută alternative, cum ar fi produsele de îngrijire a pielii pe bază de plante și vegane.

NIVEA oferă o varietate de produse vegane. Întreaga noastră gamă de produse Naturally Good este formată din formule vegane, 100% fără ingrediente derivate de origine animală.

 

woman applying vegan skincare body lotion

LOȚIUNI DE CORP VEGANE

Loțiunile de corp vegane îți pun în evidență frumusețea naturală a pielii. Vin într-un ambalaj inovator, sustenabil,ce conține cu 50% mai puțin plastic. Pot fi folosite până la ultima picătură de produs, astfel încât ambalajul gol să ocupe cât mai puțin spațiu în coșul de reciclare

woman using vegan skincare product

ÎNGRIJIREA FEȚEI CU PRODUSE VEGANE

Dacă ești în căutare de produse vegane de îngrijire e feței, trebuie să încerci gama pentru ten Naturally Good. Ingredientele nu doar că nu sunt de origine animală, ci sunt 99% naturale, cu uleiuri de hidratare și extracte provenite din agricultura organică

 
woman washing her face with vegan skincare product

CURĂȚAREA FEȚEI CU PRODUSE VEGANE

Și când vine vorba de curățarea feței există opțiuni vegane în cadrul gamei Nivea Naturally Good. Servețelele demachiante din această gamă ating biodegradabilitatea în proporție de până la 95%. Mai mult, acestea sunt din fibre de vâscoză, un material 100% vegetal, care este ecologic. Am acordat o atenție deosebită selectării unei vâscoze durabile.

 
woman using vegan skincare shower gel

GEL DE DUȘ VEGAN

Gelurile de duș Naturally Good conțin 98% ingrediente naturale și zero microplastice, zero polietilenă, fără glicol și fără parabeni. Formula este 99 % biodegradabilă, concepută cu grijă pentru planetă. De asemenea, gelurile de duș din gama Fresh Blends sunt vegane și vin în ambalaj reciclabil.

 

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

Vrem să fim 100% transparenți și să răspundem la toate întrebările tale despre sustenabilitate la NIVEA. Dacă nu ai putut găsi toate răspunsurile pe care le-ai căutat pe acest site web sau cauți informații mai detaliate, te rugăm să vizitezi site-ul web de sustenabilitate al companiei-mamă a NIVEA, Beiersdorf.