woman using sustainable skincare

SIGURANȚĂ PENTRU PIELE ȘI TRANSPARENȚĂ

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

SIGURANȚĂ PENTRU PIELE ȘI TRANSPARENȚĂ

Consumul responsabil, din grijă pentru planetă, inclusiv alegerea îngrijirii sustenabile au devenit importante în viața de zi cu zi a tot mai multor oameni. Salutăm această preocupare asupra a ce conțin și cum sunt obținute produsele de îngrijire a pielii. Tocmai de aceea, produsele NIVEA nu doar că sunt eficiente și sigure, ci și ajută la crearea unui mediu mai verde și protejat.

Cercetătorii de la NIVEA au petrecut peste 100 de ani studiind procesele complexe ale pielii pentru a dezvolta produse de îngrijire  de încredere în întreaga lume. Tocmai de aceea, considerăm că este de datoria noastră să facem astfel încât ele să fie unele sustenabile, compatibile cu mediul înconjurător. Este datoria noastră să lucrăm responsabil cu resursele, astfel încât să reducem orice impact negativ asupra mediului și să păstrăm sănătatea planetei noastre.

NIVEA își propune inovații în produse care să poată fi folosite în condiții de siguranță, bune pentru mediul înconjurător și care să îți îndeplinească așteptările cu privire la îngrijirea  pielii în cel mai bun mod posibil.

Citirea listei de ingrediente și documentarea despre metoda folosită pentru obținerea produsului nu sunt lucruri practice de fiecare dată. 

Acesta este motivul pentru care noi încercăm întotdeauna să îți oferim informații oneste și transparente despre siguranța și compatibilitatea ecologică a produselor noastre. Astfel, îți prezentăm informațiile legate de sustenabilitate atât pe ambalajele produselor, cât și online.

Un exemplu al acestei transparențe este Lista de ingrediente NIVEA, pe care o publicăm pe site-urile locale NIVEA , începând cu anul 2020. Aceasta oferă informații simple, dar detaliate, despre cele aproape 600 de ingrediente pe care le folosim în formulele produselor.

sustainable skincare ingredients

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

Vrem să fim 100% transparenți și să răspundem la toate întrebările tale despre sustenabilitate. Dacă nu ai putut găsi toate răspunsurile pe care le căutai pe acest site web sau cauți informații mai detaliate, te rugăm să vizitezi site-ul web de sustenabilitate al companiei-mamă a NIVEA, Beiersdorf.