ALIATUL PENTRU HIDRATAREA PIELII USCATE: UREA

AFLĂ TOTUL DESPRE ACEST INGREDIENT ȘI CUM ÎL POȚI INTEGRA ÎN RUTINA TA DE ÎNGRIJIRE

UREA: UN INGREDIENT VEDETĂ ÎN ÎNGRIJIRE

Cu doar câteva utilizări, produsele de îngrijire pe bază de Urea îți oferă pielea fermă și sănătoasă pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. În ultima vreme, ureea a fost în lumina reflectoarelor și dintr-un motiv întemeiat. Acest compus natural îngrijește rapid și eficient pielea uscată, protejând în același timp bariera de protecție și permeabilitatea pielii. Integrează-l în rutina de îngrijire a pielii uscate și citește mai departe ca să afli ce poate face acest ingredient uimitor pentru tine.


CE ESTE UREEA?

Ureea este un compus natural. Când corpul tău absoarbe și folosește proteine din alimentele pe care le consumi, ficatul eliberează uree în fluxul sanguin. În plus, ureea este prezentă și pe pielea ta. De obicei, pielea sănătoasă are aproximativ 28 micrograme de uree pe centimetru pătrat, dar dacă suferi de o afecțiune a pielii, cum ar fi psoriazisul sau eczema, ai putea avea cu până la 80% mai puțin decât cineva cu pielea normală. Ureea servește ca o cremă hidratantă naturală, și astfel este recomandat să o iei în calcul pentru rutina de îngrijire a pielii, mai ales dacă ai pielea uscată.

CUM ÎMI POATE AJUTA PIELEA?

1. Păstrează nivelul optim de hidratare

Se știe că produsele care conțin uree ameliorează simptomele pielii uscate. Asta pentru că o concentrație mare de Uree pe piele are ca rezultat o creștere a capacității de reținere a hidratării, ceea ce înseamnă menținerea eficientă a hidratării pe care pielea ta o dorește. Piele uscată, adio!

2. Protejează bariera naturală de protecție

Vorbim întotdeauna despre bariera pielii și despre cât de important este să o menții protejată și sănătoasă. Ureea este un aliat de nădejde în această misiune pentru că accelerează reînnoirea celulelor pielii, ceea ce menține pielea sănătoasă și tânără. În plus, vei putea rezista mai bine iritanților în viitor, astfel încât să-ți poți lua rămas bun de la alergiile cutanate odată pentru totdeauna.

3. Are efect analgezic

Ceva interesant: ureea prezintă calități anestezice, așa că o poți folosi pentru ameliorarea durerii locale. Acest lucru este valabil mai ales dacă ai o afecțiune a pielii, pentru că poate rupe ciclul de inflamații incomode. 

4. Exfoliază delicat

Exfolierea ar trebui să facă parte din fiecare rutină de îngrijire a pielii, dar este mai ușor de spus decât de făcut pentru cei cu pielea sensibilă. Însă, deoarece Urea funcționează împreună cu compușii care construiesc pielea la nivel molecular, elimină în mod natural și ușor celulele moarte de pe suprafața pielii, fără să irite și agreseze pielea delicată.

5. Îmbunătățește permeabilitatea pielii

Când ai pielea sensibilă, știi cât de greu este ca ingredientele din cremele de corp să pătrundă și să îngrijească în mod eficient pielea. Utilizarea unui produs care conține Uree crește permeabilitatea pielii, permițând altor ingrediente active să treacă mai ușor prin piele. Urea: secretul pentru picioare frumoase și catifelate

Din cauza activității fizice zilnice și a tocurilor, tălpile picioarelor sunt predispuse la uscăciune și fisuri. Iar fisurile adânci nesupravegheate ale picioarelor se pot infecta și se pot transforma în răni. Aplicarea unei creme sau loțiuni care conține uree pe picioare în mod regulat poate ajuta pielea să rămână hidratată și să prevină complicațiile. În plus, utilizarea regulată a unei creme hidratante care conțin uree poate ajuta la reducerea acumulării de calus și la ameliorarea pielii uscate și mâncărime. La concentrații mari, ureea poate fi utilizată pentru a îndepărta unghiile deteriorate și îngroșate. În general, ureea oferă multe beneficii pentru a ajuta picioarele să rămână sănătoase și hidratate.Descoperă crema intensivă NIVEA Urea & Care

Oferă-i pielii tale îngrijire intensivă și hidratare de durată cu NIVEA Urea & Care!

Crema intensivă de corp NIVEA Urea & Care are o formulă cu 5% urea și dexpanthenol, întărește bariera naturală de protecție și acționează în echilibru cu microbiomul pielii. Microbiomul este un strat protectiv invizibil al pielii, format din bacterii naturale, și are un rol esențial în menținerea sănătății și aspectului frumos al pielii. Folosită constant, crema oferă pielii hidratarea necesară până la 72h, prevenind astfel deshidratarea. Crema este potrivită pentru corp, coate și picioare. Descoper-o și folosește-o zi de zi pentru a spune adio pielii uscate!

AFLĂ MAI MULTE