Q10

Secretul unui ten tânăr: coenzima Q10!

Descoperă rutina de îngrijire potrivită pe bază de coenzima Q10 pentru un ten tânăr, indifierent de vârstă!

DESPRE COENZIMA Q10

După vârsta de 30 ani, apariția ridurilor este un fenomen normal ce apare la majoritatea femeilor. Cu toate acestea, cu îngrijire potrivită poți avea un ten tânăr, ferm și energizat. Secretul: coenzima Q10!
Q 10


Știința din spatele coenzimei Q10

Coenzima Q10 sau pur și simplu Q10 este produsă natural de organism și contribuie semnificativ la funcționarea tuturor celulelor corpului, încărcându-le cu energie. Coenzima se aseamănă foarte mult cu o vitamină, se găsește în tot corpul și susține multe procese necesare vieții. Rolul ei esențial: produce energie celulară în mitocondrii. De asemenea, acționează ca un antioxidant pentru a preveni radicalii liberi atât în interiorul, cât și în afara celulelor organismului. Radicalii liberi accelerează îmbătrânirea pielii și deteriorează celulele. În plus, Q10 se găsește în lipide pe membrana celulară și pe suprafața pielii unde îndeplinește o sarcină importantă ca antioxidant. Q10 poate proteja pielea de daunele cauzate de razele UV.Rezultatul cercetărilor NIVEA

Toate produsele NIVEA sunt rezultatul inovației permanente și expertizei Beiersdorf în îngrijirea pielii, de peste 100 de ani. Echipa de cercetare NIVEA a urmărit efectele Q10 de aproximativ un sfert de secol. Oamenii de știință au studiat pe larg rolul coenzimei Q10 la nivelul tenului și o integrează din 1998  în produsele de îngrijire. Astăzi, produsele îmbogățite cu Q10 sunt la cerere la nivel mondial: o cremă NIVEA Q10 se vinde la fiecare două secunde.

Crema Q10

VItamina Q10Pentru a se menține tânăr, tenul are nevoie de energie și protecție

Coenzima Q10 proprie pielii este responsabilă cu producerea energiei și protecția tenului împotriva stresului oxidativ. Cu toate acestea, odată cu înaintarea în vârstă, tenul nu își mai poate produce propriile rezerve de coenzima Q10 sau o face la un nivel mult mai redus. Iar rezultatele încep să apară: tenul își pierde energia, fermitatea, suplețea. Partea bună: cu îngrijirea potrivită pe bază de produse cu Q10, tenul primește ajutorul de care are nevoie pentru a rămâne cu un aspect sănătos și tânăr.


PRODUSE

Bucură-te de o piele cu aspect tănăr, din cap până-n picioare! Descoperă produsele NIVEA îmbogățite cu coenzima Q10!
Despre coenzima Q10

Produse NIVEA Q10 care au grijă de tenul tău

Tenul tău este foarte sensibil și expus zilnic la factori de mediu care îl pot afecta, cum ar fi: poluarea, razele UV, impuritățile din aer. Bazează-te pe crema de zi anti-rid Q10 Power FPS 15 și oferă-i protecția de care are nevoie.

Vitamina Q10 NIVEA

Produse NIVEA Q10 care au grijă de mâinile tale

Vârsta unei femei poate fi ghicită după aspectul mâinilor. Crema anti-rid Q10 pentru îngrijirea mâinilor va avea grijă de mâinile tale, menținându-le hidratate, protejate și cu un aspect tânăr.

Crema NIVEA Q10

Produse NIVEA Q10 care au grijă de corpul tău

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea de pe corp își pierde fermitatea și elasticitatea. Folosește loțiunea pentru fermitate Q10 și Vitamina C și te vei bucura de o piele mai fermă și hidratată în profunzime în doar 10 zile!


TIPS & TRICKS

Pe lângă îngrijirea antirid pe bază de coenzima Q10, poți face și alte lucruri pentru a-ți menține aspectul tânăr al pielii. Iată câteva dintre ele!Sportul

Dacă faci sport, circulația de la nivelul țesuturilor va fi îmbunătățită, ceea ce va duce la rezultate benefice asupra pielii. În plus, îți vei întări sistemul imunitar. Și nu, nu e nevoie să faci mult sport dacă nu ești pasionată, ci doar să integrezi mișcarea în rutina zilnică. De exemplu, urcă pe scări în loc să iei liftul.

Crema NIVEA vitamina Q10

Q10 NIVEAAlimentația

Calciul, fierul și vitamina C previn îmbătrâinirea pielii. Ca să fii sigură că îți iei aportul necesar, consumă legume din plin, pește și fructe.Somnul

Când dormi suficient, îți menții celulele pielii active. În timp ce tu dormi, corpul face diverse acțiuni de regenerare, mai ales la nivelul pielii. Astfel, asigură-te că dormi 7-8 ore pe noapte și bucură-te de un ten cu aspect sănătos în fiecare zi!

Q 10 NIVEA