Nimic de ascuns!

Bucură-te de riduri vizibil reduse și zile pline de energie cu noua gamă
NIVEA Q10 Plus C!

Nou de la NIVEA

Nimic de ascuns

Ai o viață agitată și dimineața îți ascunzi ridurile și tenul obosit? Alege cel mai bun prieten al somnului de frumusețe: dormi cu Vitamina C și trezește-te cu un ten energizat și riduri vizibil reduse! Nu vei mai avea nimic de ascuns!
energy bed

Inovația NIVEA

Dormi cu vitamina C și coenzima Q10

Pentru prima dată, NIVEA aduce împreună două ingrediente puternice: energia coenzimei Q10 și puterea Vitaminei C.

Această combinație  - care se găsește în crema de noapte NIVEA Q10 plus C  - mărește cantitatea de oxigen absorbit de piele cu până la 50% și susține procesul de regenerare a tenului din timpul somnului. Dimineața, tenul tău va avea mai putine riduri, un aspect mai odihnit, energizat, iar tu vei fi gata de o nouă zi!

 
increase-oxygen-absorption
Q10plusC-Anti-Wrinkle -Energy-Skin-Sleep-Cream

PUTEREA COENZIMEI Q10 

Coenzima Q10, un ingredient propriu pielii, produce energie, stimulează procesul de regenerare a pielii și îmbunătățește producția de colagen, pentru a-ți păstra tenul catifelat și fără riduri.

 

PUTEREA VITAMINEI C

Vitamina C este unul dintre cei mai puternici aliați ai tenului tânăr, deoarece luptă împotriva radicalilor liberi – generați de radiațiile ultraviolete și factorii poluanți de mediu – principala cauză a îmbătrânirii pielii.

 

RUTINA PENTRU RIDURI VIZIBIL REDUSE ȘI UN TEN ENERGIZAT

Pentru că tenul tău are propriul bioritm de 24 de ore, are nevoie de îngrijire specifică: pentru zi și pentru noapte.

ÎNGRIJIRE DE ZI

Pe parcursul zilei, tenul tău are nevoie de protecție împotriva razelor ultraviolete și agenților poluanți din mediul înconjurător. Noua cremă anti-rid de zi NIVEA Q10 Plus C este ideală pentru a preveni ridurile și semnele de oboseală.

 

ÎNGRIJIRE DE NOAPTE

Pe timpul nopții, tenul are o putere de absorbție mai mare și poate fi hidratat intens. Acest proces contribuie la regenerarea celulelor și la creșterea rezervelor de energie ale tenului. Crema de noapte anti-rid NIVEA Q10 Plus C este creată special pentru a permite tenului să respire în profunzime și pentru a se regenera.

NIVEA Q10PlusC Range
NIVEA Q10PlusC Range
Sfaturile noastre pentru mai multă energie

Sfaturile noastre pentru mai multă energie

Când ai energie, se vede și în exterior: ochii îți strălucesc, iar tenul este suplu și are un aspect odihnit. Iar cu o rutină de îngrijire potrivită, poți să te bucuri mereu de acest look. Descoperă sfaturile noastre și nu vei mai avea nimic de ascuns!
UN SOMN DE FRUMUSEȚE CA LA CARTE:

Liniște și pace

Asigură-te că dormitorul este cea mai liniștită cameră din casă. Dacă ai fereastra pe partea cu strada, geamul cu izolare fonică și căștile sunt prietenii tăi!
UN SOMN DE FRUMUSEȚE CA LA CARTE:

Stinge lumina

Întunericul stimulează hormonul melatonină, responsabil cu rutina zi-noapte a corpului. Draperiile care nu permit trecerea luminii sau măștile de ochi te ajută să faci întuneric în cameră

UN SOMN DE FRUMUSEȚE CA LA CARTE:

Bea un ceai liniștitor

Renunță la cafea sau cola înainte de culcare. Pregătește-te de somn cu un ceai din plante și muzică relaxantă!
FII MAI ENERGICĂ PE PARCURSUL ZILEI:

Ia o pauză

Dacă iei o pauză de cinci minute la fiecare oră, poți avea aceleași rezultate ca cei care nu iau nicio pauză, dar într-un timp mai scurt. Și vei fi mult mai relaxată!

FII MAI ENERGICĂ PE PARCURSUL ZILEI:

Mergi pe jos

Când ne mișcăm, corpul nostru produce serotonină  - hormonul fericirii. Dacă nu ai timp pentru jogging, alege să mergi pe distanțe scurte și urcă scările în loc să iei liftul.
FII MAI ENERGICĂ PE PARCURSUL ZILEI:

Împarte un zâmbet

Prietenele te încarcă cu energie! Un telefon scurt sau o întâlnire cu ele te ajută să scapi de stres, griji și te încarcă cu bună dispoziție.


Vocea expertului

Experții nivea răspund la întrebările tale

Timp de 55 de ani, experții NIVEA au cercetat și inovat îngrijirea anti-rid, studiind procesele naturale ale pielii și dezvoltând formule care le sprijină. Descoperiți răspunsurile lor la întrebările despre cele mai bune formule anti-rid pentru un ten catifelat, neted și plin de energie.

 1. Ce face gama anti-rid NIVEA Q10 plus C atât de diferită?

Radicalii liberi din mediul înconjurător, cum ar fi razele ultraviolete și factorii poluanți, afectează tenul și îl îmbătrânesc prematur, pentru că atacă membranele celulare și perturbă funcționarea corectă a celulelor. Pentru a ne proteja tenul de radicalii liberi, avem nevoie de antioxidanți. Și tocmai de aceea, NIVEA Q10 plus C combină coenzima Q10 proprie pielii și vitamina C. Împreună, oferă o protecție mai bună împotriva stresului celular și a radicalilor liberi.

 2. Cum funcționează coenzima Q10 la nivelul pielii?

Q10 este o coenzimă care apare în mod natural în celulele pielii și funcționează în două moduri: ca furnizor de energie și ca antioxidant. Ca o componentă necesară a producerii de energie în celulele pielii, Q10 susține toate procesele esențiale din celule, de la regenerare până la sinteza colagenului. În plus, antioxidanții Q10 protejează împotriva radicalilor liberi, care dăunează celulelor pielii și reprezintă o cauză a îmbătrânirii premature. Totuși, cantitatea de Q10 din piele scade odată cu înaintarea în vârstă. Astfel, pentru ca tenul să rămână suplu are nevoie de suplimentarea rezervelor naturale cu îngrijjirea potrivită: gama de îngrijire NIVEA Q10 plus C.

 3. Cum amplifică Vitamina C efectele pozitive ale coenzimei Q10?

În combinație cu Vitamina C, coenzima Q10 devine și mai eficientă: protejează celulele pielii, sprijină procesul de regenerare și crește absorbția de oxigen. Studiile au demonstrat că cele două ingrediente acționează mai bine împreună decât coenzima Q10 pe cont propriu. Astfel, tenul poate respira în profunzime noaptea, pentru un aspect neted dimineața.


4. Ce efect are Vitamina C asupra pielii noastre?

Vitamina C în stare pură este un antioxidant foarte eficient și are mai multe efecte pozitive asupra pielii. În plus, vitamina C îmbunătățește structura pielii prin întărirea densității papilei pielii. Acest lucru îi permite să transporte mai multe substanțe nutritive și oxigen în dermă și, în acest fel, ajută la prevenirea formării ridurilor.

 5. Care este cel mai bun mod de a utiliza și de a păstra produsele de îngrijire cu vitamina C?

Chiar dacă tubul din aluminiu protejează formula de îngrijire împotriva oxigenului și expunerii la lumină, produsul trebuie închis imediat după fiecare aplicare, astfel încât să aibă cât mai puțin contact cu aerul. În afară de asta, este recomandat să ștergi duza după fiecare aplicare.

 6. NIVEA Q 10 plus C ajută celulele pielii să respire în profunzime. De ce este atât de important acest lucru?

Combinația dintre coenzima Q10 și vitamina C îmbunătățește "respirația celulară". Beiersdorf Skin Research a demonstrat acest lucru în studiile elaborate până în prezent. Astfel, procesul de respirație celulară este necesar pentru ca pielea să-și îndeplinească funcțiile metabolice, cum ar fi regenerarea. Când absoarbe mai mult oxigen, tenul poate contracara apariția prematură a semnelor de îmbătrânire.

 7. Acidul ascorbic, cunoscut sub numele de vitamina C, este un acid. Nu va afecta pielea?

Acidul ascorbic este un acid slab și valoarea pH a formulei este în intervalul neutru. Acest lucru face ca formula cu concentrație de vitamina C folosită să fie eficientă și compatibilă cu tenul. Ca și în cazul oricărui produs NIVEA, această formulă a fost testată pe scară largă, iar compatibilitatea ridicată la nivelul pielii a fost stabilită în studiile științifice.

 8. De ce este atât de important să folosești produse diferite pentru îngrijirea de noapte și de zi?

Fiecare zi din viața ta este diferită și are propriul ritm. De aceea, tenul are nevoie de îngrijire timp de 24 de ore: în timpul zilei trebuie protejat împotriva influențelor mediului și a razelor UV, iar noaptea are nevoie de ingrediente active care îi susțin procesele de regenerare.


SFATURI

Descoperă în articole care este rutina de îngrijire pentru un ten fără semne de oboseală, catifelat și suplu!

LUPTĂ ÎMPOTRIVA RIDURILOR CU GAMA ANTI-RID NIVEA Q10 PLUS C!

Toate ne dorim o piele frumoasă şi sănătoasă, care să arate mereu tânără. Ei bine, aici intervine coenzima Q10, un ingredient propriu pielii care te ajută să încetineşti procesul de îmbătrânire a tenului.

day-night-cream-article

CREMA DE ZI VS. CREMA DE NOAPTE

Pielea ta are propriul ei bioritm. În timpul zilei aceasta are nevoie de hidratare și protecție, iar noaptea are nevoie de susținere pentru procesul ei natural de regenerare a celulelor.

coenzyme-Q10-article

NOAPTEA SE APLICĂ O ALTĂ REGULĂ ÎN ÎNGRIJIREA TENULUI: REGENERAREA

Spre deosebire de tine, când se lasă seara, tenul tău nu merge la culcare. Dimpotrivă, lucrează mai intens decât în timpul zilei.

Video

Inovația NIVEA pentru riduri vizibil reduse și zile pline de energie

Descoperă prima combinație de coenzima Q10 cu vitamina C în noua gamă anti-rid NIVEA Q10 Plus C, care ajută pielea să absoarbă cu până la 50% mai mult oxigen în timp ce dormi, pentru ca dimineața să ai un ten energizat, fără semne de oboseală!