Luptă împotriva ridurilor cu gama NIVEA Q10 plus anti-rid!

Noi toate ne dorim o piele frumoasă şi sănătoasă, care să arate mereu tânără. Ei bine, aici intervine coenzima Q10, un ingredient propriu pielii care te ajută să încetineşti procesul de îmbătrânire a tenului.

Cum te ajută coenzima Q10 În lupta anti-rid?

 
Principalele beneficii ale coenzimei Q10 în organism includ producerea de energie și protejarea celulelor împotriva radicalilor liberi şi a stresului oxidativ, luptând astfel împotriva ridurilor.
 
Radicalii liberi se formează, de regulă, dacă pielea este expusă excesiv la radiații UV și poluare, sau în urma consumului de tutun și alcool. Aceştia sunt, de fapt, nişte molecule care accelerează procesul de îmbătrânire a celulelor, iar coenzima Q10 aparține unui grup de antioxidanți care au posibilitatea de a lupta împotriva radicalilor liberi. Astfel, celulele sunt protejate, iar stresul oxidativ este redus.
 
Odată cu trecerea timpului, pielea prezintă constant o nevoie a suplimentării coenzimei Q10 pentru asigurarea proceselor vitale de protecţie, reparare şi regenerare a tenului.

CE CAUZEAZĂ DEFICITUL COENZIMEI Q10 PROPRIE PIELII?

Epuizarea fizică, stresul sau un stil de viață nesănătos pot determina corpul să consume mai mulți nutrienți pentru a se regenera, creând astfel și o nevoie mai mare de Q10. Acest aspect poate avea un efect negativ asupra pielii. Pierderea elasticității și a fermității pielii poate apărea ca efect al distribuirii de către organism a unei cantități din ce în ce mai mari de Q10 în zonele din corp în care este nevoie.

Teoretic, ar fi nevoie de aproximativ 30mg de Q10 pe zi; este posibil însă ca pielea ta să nu aibă parte de atât de mult fără suport din exterior.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de coenzima Q10 scade, de aceea avem nevoie să o luăm și din surse externe, precum produsele de îngrijire sau alimentele. 


NUTRIȚIE PENTRU PIELE

Multe tipuri de alimente sunt bogate în coenzima Q10. Printre ele se numără carnea de vită sau cea de pui, peștele de mare, ouăle, uleiurile vegetale, nucile, migdalele, soia, cartofii și legumele verzi precum spanacul sau broccoli-ul.

îngrijire cu coenzima Q10 Plus

PRODUSELE DE ÎNGRIJIRE CU COENZIMA Q10 PROPRIE PIELII: REGULA DE AUR PENTRU O PIELE FERMĂ

Mai mult decât atât, pentru a lupta împotriva ridurilor, îi poți oferi pielii un plus de Q10 utilizând produse cosmetice anti-rid cu formule bazate pe această coenzimă. 

 

Q10 este o substanță similară vitaminei, care este produsă de către corpul nostru. Aceasta este responsabilă de metabolismul tuturor celulelor din corp și de alimentarea acestora cu energie. De asemenea, coenzima Q10 captează substanțele nocive, precum radicalii liberi și ajută corpul să neutralizeze compușii agresivi de oxigen care atacă țesuturile și care fac ca pielea să arate îmbătrânită.

 

Cercetătorii Beiersdorf au fost primii care au utlizat această coenzimă în formula produselor cosmetice, dând naștere gamei NIVEA Q10 plus anti-rid. 

Comportamente care grăbesc apariția ridurilor

Cauzele favorabile apariției ridurilor sunt multe, însă din fericire pentru tine acestea pot fi evitate cu ușurință. Ți-am pregătit câteva sfaturi pentru ca tu să eviți apariția ridurilor și să ai un ten tânăr cât mai mult timp:
  • Cel mai important pas împotriva apariției ridurilor este să nu uiți să îți demachiezi și hidratezi tenul în fiecare zi. Îți recomandăm un ritual de demachiere în fiecare dimineață, dar și la finalul zilei, însoțit de hidratarea maximă prin aplicarea unei creme potrivite tipului tău de ten. 
  • Dieta alimentară care însoțește un stil de viață nesănătos poate să aibă extrem de multe efecte negative asupra pielii tenului tău. De aceea, îți recomandăm mese cât mai sănătoase, dar și evitarea consumului de alcool și tutun.
  • Stresul joacă un rol important în viața fiecăreia dintre noi. Corpul tău eliberează în momentele de stres anumiți hormoni, care influențează nivelul de colagen specific pielii feței. Schimbările de orice fel din structura colagenului duc la apariția ridurilor. Eliminând stresul din viața ta, vei îmbunătăți și starea de sănătate a tenului tău, înlăturând apariția ridurilor.
  • Razele UV și expunerea îndelungată a tenului la soare duc la îmbătrânirea pielii feței. Îți recomandăm ca în fiecare zi să folosești o cremă cu factor de protecție împotriva razelor UV.
  • Pentru un ten cât mai sănătos și tânăr îți recomandăm un program echilibrat de somn. Asigură-te că dormi cele 7 sau 8 ore necesare în fiecare noapte.
  • Nu uita: pentru un ritual complet de îngrijire, ai încredere în cremele anti-rid NIVEA Q10 plus care reduc semnificativ apariția ridurilor.
Cauzele aparitiei ridurilor

Descoperă informații utile și despre schimbările tenului matur, după ce ajungi la menopauză, din articolul de aici.