Noaptea se aplică o altă regulă în îngrijirea tenului, regenerarea

Spre deosebire de tine, când se lasă seara, tenul tău nu merge la culcare. Dimpotrivă, lucrează mai intens decât în timpul zilei.

Îngrijire anti-rid în timpul somnului

În timpul nopții, procesele de diviziune celulară, de producere şi de refacere a ceea ce s-a deteriorat pe timpul zilei, se accelerează. De aceea, când vine vorba de îngrijirea tenului, noaptea se aplică o altă regulă: regenerarea. Noaptea este cel mai bun moment ca pielea ta să primească o îngrijire intensivă.  

CREMA DE NOAPTE ANTI-RID

Îngrijirea tenului noaptea - Nivea Q10 PlusFoloseşte creme special concepute pentru noapte, bogate în pantenol şi vitamine, care sunt mult mai bine absorbite de piele în timpul somnului. Acestea acționează ca un efect de regenerare asupra tenului, făcându-l să arate înviorat şi odihnit.

Crema de noapte conține ingrediente nutritive şi este deosebit de hrănitoare, iar momentul perfect pentru aplicare este atunci când producția de sebum de la nivelul tenului scade, iar pielea devine foarte receptivă. Cremele de noapte, în combinație cu un somn sănătos, susțin regenerarea celulară. Atunci când dormi, corpul produce elemente care ajută celulele pielii să se regenereze. Deteriorarea celulelor, datorată radiațiilor UV, este minimizată, iar rezervele de antioxidanți protectori sunt refăcute. De aceea, în general, produsele cu ingrediente anti-rid sunt deosebit de eficiente în timpul somnului.


Rutina de seară

Noaptea este magică! Imediat după ce închizi ochii, o mulțime de lucruri interesante se pot întâmpla. Visele pot deveni realitate, chiar și acela de a avea un ten vizibil mai catifelat, dar numai dacă folosești seara o rutină corectă de îngrijire.
Evită să folosești o singură cremă atât pentru zi, cât şi pentru perioada nopții deoarece funcțiile pielii sunt diferite atunci când ne rezumăm la alternanța zi/noapte. Ţine cont de faptul că prin îngrijirea potrivită pe timp de zi sau de seară îţi păstrezi tenul sănătos pentru cât mai mult timp.

Pentru a avea o dimineață perfectă, noi te ajutăm cu câteva sfaturi:
  • Demachiază-te! Este important să nu mergi la somn fără să te demachiezi înainte. Dacă omiți acest pas, porii tăi pot avea de suferit, iar dimineața tenul tău va fi palid.
  • Hidratează-ți tenul! În timpul nopții, producția de sebum se micșorează, iar pielea este mult mai receptivă decât în timpul zilei. Așadar, profită de aceste beneficii și ajută-ți tenul să fie sănătos și hidratat aplicând crema de noapte NIVEA Q10 Plus, special concepută pentru perioada nopții.
  • Odihnește-te! Nici cea mai bună îngrijire din lume nu poate ține locul unui somn odihnitor. Asigură-te că dormi cele 7 sau 8 ore necesare pe noapte. Diminețile bune, cu un ten catifelat încep cu noaptea dinainte!
Rutina de seara
Nivea Q10 Plus