PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!
Auchan MenAuchan RMAdrid 1164x930

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN TOATE MAGAZINELE

CUMPĂRĂ PRODUSE NIVEA MEN DE MINIM 25 ROn ȘI CÂȘTIGĂ PREMII SPECIALE!

Acum ai șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA MEN, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Achiziționează produsele NIVEA MEN preferate în perioada promoției, din oricare magazin ce comercializează produse NIVEA MEN pe teritoriul României, în valoare de minim 25 RON, înscrie datele tale personale, detaliile magazinului, numărul și data bonului fiscal în formularul de campanie online și poți câștiga prin tragere la sorți bilete, cazare și transport la meciul El Clasico din 1 martie 2020 pentru tine și încă 4 prieteni, un voucher Intersport în valoare de 500 Ron sau o minge Adidas. 

Perioada promoției: 15 ianuarie – 15 februarie 2020.

Mai multe detalii privind condițiile de participare și despre regulamentul promoției poți afla accesând pagina principală a campaniei.

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE CARREFOUR

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE CARREFOUR

CUMPĂRĂ CADOURI DE LA NIVEA DIN magazinele CARREFOUR ȘI CÂȘTIGĂ PREMII SPECIALE!

Alege seturile cadou ediție limitată de la NIVEA pentru cei dragi. Cumpărând de minim 29 RON produse NIVEA împreună cu un set cadou NIVEA, poți câștiga instant brățări din argint cu pandantiv sau produse NIVEA. În plus prin tragere la sorți poți câștiga unul din cele 37 de vouchere pentru un outfit mamă-fiică. 

Perioada promoției: 20 februarie – 8 martie 2020 

Accesând regulamentul poți afla mai multe detalii privind promoția desfășurată în magazinele Carrefour. Succes!

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE CARREFOUR

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE AUCHAN

CUMPĂRĂ CADOURI DE LA NIVEA DIN magazinele AUCHAN ȘI CÂȘTIGĂ PREMII SPECIALE!

Alege seturile cadou ediție limitată de la NIVEA și scapă de grija căutării cadoului potrivit pentru ea. Cumpărând de minim 29 RON produse NIVEA împreună cu un set cadou NIVEA, poți câștiga instant brățări din argint cu pandantiv sau produse NIVEA. În plus prin tragere la sorți poți caștiga una dintre cele cinsprezece zile de răsfăț de shopping&make-up.

Perioada promoției: 27 februarie – 8 martie 2020

Accesând regulamentul poți afla mai multe detalii privind promoția desfășurată în magazinele Auchan. Mult succes!

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE CORA

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE CORA

CUMPĂRĂ CADOURI DE LA NIVEA DIN magazinele CORA ȘI CÂȘTIGĂ PREMII SPECIALE!

Alege seturile de cadou ediție limitată de la NIVEA pentru femeile dragi ție. Cumpărând de minim 29 RON produse NIVEA împreună cu un set cadou NIVEA, poți câștiga instant brățări din argint cu pandantiv sau produse NIVEA. În plus prin tragere la sorți poți câștiga una din cele 4 zile de răsfăț la shopping&make-up.

Perioada promoției: 27 februarie – 8 martie 2020

Accesând regulamentul poți afla mai multe detalii privind promoția desfășurată în magazinele Cora. Mult succes!

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE DM

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE DM

CUMPĂRĂ CADOURI DE LA NIVEA DIN magazinele DM ȘI CÂȘTIGĂ PREMII SPECIALE!

Alege seturile de cadou ediție limitată de la NIVEA și scapă de grija căutării cadoului potrivit pentru ea. Cumpărând de minim 29 RON produse NIVEA împreună cu un set cadou NIVEA, poți câștiga instant un ruj sau o mascara din gama Alverde.

Perioada promoției: 19 februarie – 8 martie 2020

Succes!

Campanii încheiate