PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE CARREFOUR

CUMPĂRĂ 1 SPRAY MODELATOR ȘI 1 PRIMER DIN CARREFOUR ȘI POȚI CÂȘTIGA UN USCĂTOR DE PĂR PHILIPS!

Descoperă noile produse de styling de la NIVEA și bucură-te de un păr frumos și aranjat exact așa cum îți dorești! În plus, pe lângă o coafură cu stil ai parte și de o surpriză. Dacă achiziționezi pe perioada promoției, din magazinele Carrefour 1 Spray Modelator și un Primer din noua gamă de styling NIVEA, indiferent că e pentru păr drept, cu volum sau pentru păr ondulat și înscrii datele tale personale, numărul și data bonului fiscal în formularul de campanie, ai șansa să câștigi prin tragere la sorți unul din cele 35 de uscătoare de păr Philips.

Perioada promoției: 10 octombrie – 16 octombrie 2019.

Mai multe detalii privind condițiile de participare și regulamentul promoției poți afla accesând pagina principală a campaniei.

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE DM

CUMPĂRĂ MINIM 2 DEODORANTE NIVEA, DIN CARE UNUL SĂ FIE DEO BEAUTY ELIXIR ȘI POȚI CÂȘTIGA UN VOUCHER TEILOR SAU UN SET CADOU NIVEA!

Descoperă noile deodorante NIVEA Deo Beauty Elixir și beneficiază de îngrijirea delicată a primului deo beauty elixir cu extract din lapte! În plus, dacă achiziționezi pe perioada promoției, din magazinele DM, minim 2 deodorante NIVEA, din care unul să fie din noua gamă Deo Beauty Elixir, și înscrii datele tale personale, numărul și data bonului fiscal în formularul de campanie, ai șansa să câștigi prin tragere la sorți unul din cele 5 vouchere Teilor în valoare de 400 lei fiecare sau unul din cele 10 seturi cadou de la NIVEA.

Perioada promoției: 8 octombrie – 31 octombrie 2019.

Mai multe detalii privind condițiile de participare și regulamentul promoției poți afla accesând pagina principală a campaniei.

CUMPĂRĂ PRODUSE NIVEA DE MINIMUM 19 LEI DIN AUCHAN ȘI CÂȘTIGĂ UN WEEKEND CU FAMILIA LA CĂSUȚA DIN COPAC!

Îngrijirea pe care le-o oferi zi de zi celor dragi merită răsplătită! Tocmai de aceea, ți-am pregătit o surpriză: un weekend de relaxare pentru întreaga familie la Căsuța din Copac!

Ca să intri în tragerea la sorți pentru el, trebuie să cumperi orice produse NIVEA în valoare de minimum 19 lei din magazinele Auchan, iar apoi să înscrii numărul și data bonului fiscal în formularul de campanie.

Perioada promoției: 2 octombrie – 15 octombrie 2019.

Mai multe detalii privind condițiile de participare și regulamentul promoției poți afla accesând pagina principală a campaniei.

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE CORA

CUMPĂRĂ PRODUSE NIVEA DE MINIM 19 LEI DIN CORA ȘI CÂȘTIGĂ PREMII PREȚIOASE DE LA SPLEND'OR!

Îngrijirea ta preferată de la NIVEA îți aduce premii care se asortează perfect cu încrederea în tine! Astfel, orice produse NIVEA cumpărate din magazinele Cora îți pot aduce un voucher în valoare de 400 lei de la Splend'or.

Tot ce trebuie să faci ca să te înscrii este să cumperi produsele dorite în valoare de minim 19 lei și să înscrii numărul și data bonului fiscal în formularul de campanie.

Perioada campaniei: 25 septembrie – 15 octombrie 2019

Mai multe detalii privind condițiile de participare și regulamentul promoției poți afla accesând pagina principală a campaniei.

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE CARREFOUR

CÂȘTIGĂ PREMII PREȚIOASE CU NOILE DEODORANTE NIVEA BEAUTY ELIXIR

Participă la promoția NIVEA DEO Beauty Elixir din rețeaua magazinelor Carrefour  și poți câștiga unul din cele 35 de vouchere Teilor, în valoare de 400 ron fiecare.

Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi unul din deodorantele NIVEA Deo Beauty Elixir din magazinele Carrefour participante in promoție și să completezi formularul online cu datele tale și nr bonului fiscal! E necesar să păstrezi bonul fiscal pentru validarea finală a premiului.

Perioada promoției: 2 septembrie – 24 septembrie 2019

Această campanie s-a încheiat. Verifică în zilele următoare lista finală de câștigători dând click pe butonul de mai jos.

CUMPĂRĂ ORICARE PRODUS DE ÎNGRIJIRE A CORPULUI ȘI CÂȘTIGĂ UNUL DIN CELE 10 VOUCHERE DE 600 DE LEI FIECARE LA DESIGNER-UL MIHAELA GLĂVAN!

Îngrijirea pentru o piele frumoasă face echipă bună cu piesele fashion care îți dau încredere în tine! Tocmai de aceea, dacă vei cumpăra orice produs de îngrijire a corpului de la NIVEA și înscrii numărul bonului fiscal în formularul de campanie, poți câștiga un voucher de 600 de lei cu ajutorul căruia îți poți achiziționa o pereche de pantofi sau o geantă Mihaela Glăvan.

Perioada promoției: 20 august – 30 septembrie 2019.

Campania s-a încheiat, însă rămâi alături de noi! Urmează să anunțăm câștigătoarele celor 10 vouchere Mihaela Glăvan în valoare de 600 RON. Detalii poți afla accesând pagina principală a campaniei.