Descoperă NIVEA

Caut informații sau produse pentru

Promotii Nivea

PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare.
Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic
această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită.
Îți dorim mult succes!

CUMPĂRĂ ORICE PRODUS PENTRU ÎNGRIJIREA CORPULUI ȘI CÂȘTIGĂ!

CUMPĂRĂ ORICARE PRODUS DE ÎNGRIJIRE A CORPULUI ȘI CÂȘTIGĂ UNUL DIN CELE 10 VOUCHERE DE 600 DE LEI FIECARE LA DESIGNER-UL MIHAELA GLĂVAN!

Îngrijirea pentru o piele frumoasă face echipă bună cu piesele fashion care îți dau încredere în tine! Tocmai de aceea, dacă vei cumpăra orice produs de îngrijire a corpului de la NIVEA și înscrii numărul bonului fiscal în formularul de campanie, poți câștiga un voucher de 600 de lei cu ajutorul căruia îți poți achiziționa o pereche de pantofi sau o geantă Mihaela Glăvan.

Perioada promoției: 20 august – 30 septembrie 2019.

Mai multe detalii privind condițiile de participare și regulamentul promoției poți afla accesând pagina principală a campaniei.

CÂȘTIGĂ PREMII PENTRU RĂSFĂȚUL TĂU!

Descoperă o nouă experiență de răsfăț și senzații fresh pentru pielea ta cu noile geluri de duș NIVEA Clay Fresh!

Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi oricare 2 geluri de duș de 500 ml din gama Clay Fresh, din rețeaua de magazine Carrefour participante la promoție, și primești o cremă SOFT LIMITED Edition de 200 ml. Produsul cadou se ridică pe baza bonului fiscal care atestă cumpărăturile, direct de la reprezentantul NIVEA prezent în magazine, conform programului de activitate aferent acestei promoții, program care poate fi consultat în regulamentul de campanie. Promoția este disponibilă în limita stocului disponibil.

Perioada campaniei: 22-28 august 2019.

Pentru mai multe detalii despre această campanie și lista magazinelor Carrefour participante consultă regulamentul de promoție.

Clay Shower