PROMOŢII NIVEA

Permanent îți pregătim promoții care să îți ofere șansa să te bucuri de cea mai bună îngrijire NIVEA, dar și să câștigi premii surprinzătoare. Ca să fii mereu la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm, te invităm să verifici periodic această pagină.
Tot ce trebuie să faci pentru a participa la una dintre promoțiile NIVEA este să afli care sunt campaniile NIVEA disponibile în orașul tău, apoi să selectezi și să participi la promoția dorită. Îți dorim mult succes!

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE DM

CUMPĂRĂ 2 PRODUSE NIVEA DIN DM ȘI CÂȘTIGĂ UN VOUCHER LA SPA!

Alegând produsele de la NIVEA pentru îngrijirea tenului pielea ta va rămâne mereu strălucitoare și poți câștiga și un premiu de răsfăț, una din cele 30 de sedințe la SPA!

Tot ce trebuie să faci este să achizitionezi două dintre produsele preferate NIVEA pentru îngrijirea tenului și să înscrii datele tale, numărul și data bonului fiscal în formularul online de campanie.

Perioada promoției: 13 noiembrie – 3 decembrie 2019

Mai multe detalii privind regulamentul promoției poți afla accesând pagina principală a campaniei. Mult succes!

 

CUMPĂRĂ PRODUSE NIVEA MEN DE MINIM 25 RON DIN DM

ȘI CÂȘTIGĂ UN VOUCHER DE CĂLĂTORIE SAU O CAMERĂ FOTO INSTAX FUJUFILM!

Alegând produsele NIVEA MEN beneficiezi de cea mai bună îngrijire masculină și ai șansa să câștigi și un premiu deosebit!

Tot ce trebuie să faci este să achizitionezi produsele tale preferate NIVEA MEN, în valoare de minim 25 RON, dintre produsele de îngrijire masculină care participă la această promoție, și să înscrii datele tale, numărul și data bonului fiscal în formularul online de campanie.

Perioada promoției: 13 noiembrie – 3 decembrie 2019

Mai multe detalii privind regulamentul promoției poți afla accesând pagina principală a campaniei. Îți dorim mult succes!

 

CAMPANII ȘI PROMOȚII DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE MEGA IMAGE

CUMPĂRĂ PRODUSE NIVEA PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI DIN MEGA IMAGE ÎN VALOARE DE 39.99 RON ȘI CÂȘTIGĂ PREMII PENTRU TENUL TĂU!

Expertul tău în îngrijirea tenului îți aduce premii care se asortează perfect cu o piele frumoasă și sănătoasă, indiferent de anotimp! Cumpără produse NIVEA pentru îngrijirea tenului in valoare de 39.99 RON din magazinele Mega Image și poți câștiga prin tragere la sorți o perie de curățare facială Philips VisaPure Advanced.

Tot ce trebuie să faci este să achizitionezi produsele preferate NIVEA pentru îngrijirea tenului și să înscrii datele tale, numărul și data bonului fiscal în formularul online de campanie.

Perioada campaniei: 31 octombrie – 26 noiembrie 2019

Mai multe detalii privind condițiile de participare și regulamentul promoției poți afla accesând pagina principală a campaniei.

Campanii încheiate