SIMTE VIBE-UL VERII

Vara aceasta îmbinăm relaxarea cu distracția și, bineînțeles, cu îngrijirea! În fiecare zi, NIVEA e alături de tine, ca tu să te bucuri de o vară fără griji pentru pielea ta. Zilele petrecute sub soare sunt mai frumoase atunci când știi că pielea ta este îngrijită și hidratată. Mai mult, pregătim și un 🌊 val de premii perfecte pentru zilele însorite: 3x voucher de vacanță de 10.000 lei, 15x voucher Lensa de 1.000 de lei sau 50x kit produse NIVEA! Află ce trebuie să faci ca să câștigi! 🤞


CÂȘTIGĂ PREMII

Cum poți fi unul dintre câștigători? Nimic mai simplu! 🤩

Pasul 1: Achiziționează oricare 2 produse NIVEA, unul dintre acestea fiind din gama NIVEA SUN.

Pasul 2: Fă o poză bonului fiscal sau facturii.

Pasul 3: Înscrie bonul/factura completând formularul de mai jos.

Participi automat la tragerea la sorți! Dacă te numeri printre câștigători, te vom contacta!

Campania se desfășoară în perioada 01 iulie – 31 iulie 2024, iar regulamentul complet de participare poate fi citit aici.

Trimite link-ul campaniei și prietenilor tăi pentru a avea și ei șansa de a câștiga premii de neuitat! Vă ținem pumnii! 😊

FORMULAR DE ÎNSCRIERE


Dacă dorești ca datele tale să fie șterse din baza de date a Beiersdorf, te rugăm să ne trimiți un mesaj la această adresă, folosind formularul și selectând “Altele” în câmpul de Subiect. Ștergerea datelor tale personale va avea ca rezultat eliminarea ta din orice concursuri, promoții sau mesaje din partea Beiersdorf. 

 
*Câmpuri obligatorii

PRODUSE PARTICIPANTE

În campanie participă produsele din gama NIVEA și NIVEA SUN, cu excepția dischetelor demachiante de 80 de bucăți și a produselor mini (travel size). Detalii suplimentare se găsesc în regulamentul campaniei aici.