BUCURĂ-TE DE SOARE

SIMTE VARA PE PIELEA TA

Cum arată vara ta până acum? Colorată, unică, imprevizibilă? Cu NIVEA este exact așa! Dacă plănuiești o nouă vacanță cu prietenii, familia sau partenerul de lângă tine, îți venim în ajutor cu premiile cele mai atractive și potrivite pentru o vară de neuitat!

Este ușor să le câștigi – trebuie doar să te înscrii în noua noastră campanie promoțională! Astfel, poți câștiga 1 din 3 vouchere de vacanță în valoare de 1000 euro, 1 din 5 valize SAMSONITE sau 1 din 100 kit-uri cu produse NIVEA pentru vacanță! Verifică detaliile de participare mai jos și simte vara pe pielea ta!

 

CÂȘTIGĂ PREMII

VOUCHER DE 1000 EUR, VALIZA SAMSONITE SAU KIT CU PRODUSE NIVEA PENTRU VACANȚĂ

Ți-am atras atenția? 😊 Dacă ești pregătit/ă să ai o vară colorată, unică și imprevizibilă, înscrie-te în extragerea pentru 1 din 3 vouchere de vacanță în valoare de 1000 euro, 1 din 5 valize SAMSONITE sau 1 din 100 kit-uri cu produse NIVEA pentru vacanță! Este ușor și plăcut – PASUL 1: Cumpără 2 produse NIVEA din orice magazin din țară, dintre care cel puțin unul să fie NIVEA SUN. PASUL 2: Fă o poză a bonului fiscal. PASUL 3: Încarcă poza în formularul de înscriere. Și gata – acum participi la extragerea la sorți! 🎁

Campania se desfășoară în perioada 03 iulie – 15 august 2023, iar regulamentul complet de participare poate fi citit aici.

Trimite linkul campaniei și prietenilor tăi pentru șanse mai mari de câștig! Vă ținem pumnii! 😊

 

Campania s-a terminat!

Poți verifica lista câștigătorilor aici.

 

PRODUSE PARTICIPANTE

În campanie participă produsele din gama NIVEA SUN, gelurile de duș de femei și bărbați, deodorantele de femei și bărbați. Inspiră-te din recomandările noastre de mai jos și asigură-te că achiziționezi cel puțin un produs NIVEA SUN pentru a te califica pentru premii! 😊