NIVEA. Dăruiește grijă, primește mulțumire.

Obiceiurile bune, atât cele de îngrijire, cât și cele de purtare afectuoasă merită cultivate. Atunci când dăruiești timp, atenție sau produse de îngrijire, oferi și un exemplu bun, pe care poate cineva din jur îl va urma și îl va perpetua. Poți să fii tu cel care le insuflă celor dragi cum să aibă mai multă grijă de ei înșiși, dar și de cei semeni. Și ce frumoasă va fi lumea atunci când fiecare dintre noi va fi  mai atent la propriile nevoi, dar și la cele ale oamenilor din jur!

 

Dăruiește grijă. Dăruiește un exemplu bun. 

Ce îți vine prima dată în minte când spui „grijă” și „NIVEA”?

Alege un simbol clasic al îngrijirii, folosește-l și dăruiește-l. #daruiestegrija #daruiesteunexemplubun

NIVEA CREME. MEREU ACOLO PENTRU TINE.

Viața e plină de suișuri și coborâșuri, cu provocări la tot pasul. Și adevărul este că, deși am vrea, nu putem să-ți ușurăm drumul. Dar, ceea ce putem face este să fim alături de tine, oferindu-ți mereu cea mai bună îngrijire. NIVEA Creme este o cremă multifuncțională, versatilă, la fel ca viețile noastre. Oferă un pic de confort pielii iritate, îngrijire intensă pielii supuse stresului, și păstrează strălucirea pielii tatuate. Poate oferi protecție pielii copiilor de la 3 ani în sus, și poate chiar să pregătească pielea pentru provocări precum frigul extrem. Așa că NIVEA Creme este întotdeauna acolo pentru noi atunci când avem nevoie de îngrijire.

MEREU SUPORTERUL TĂU NR. 1

NIVEA Creme calmează și hidratează pielea uscată și iritată, ca tu să continui să îți atingi obiectivele. Înmoaie straturile îngroșate ale pielii, netezește pielea și lasă pielea uscată și aspră să respire. Ești pregătită pentru o nouă rundă?

MEREU ACOLO PENTRU NĂZDRĂVANII CU CHEF DE JOACĂ

Fiindcă nu conține conservanți sau coloranți, NIVEA Creme este potrivită pentru nevoile specifice ale copiilor, mai ales pentru cei care au o piele uscată și foarte uscată. Datorită pantenolului său hidratant, are un efect calmant asupra erupțiilor minore. Așa că cei mici sunt întotdeauna bine îngrijiți.

MEREU PREGĂTITĂ SĂ ÎNFRUNTE GERUL

Când vremea îți e potrivnică, NIVEA Creme e alături de tine. Hidratează intens pielea și-i oferă un strat protector, previne pierderea umidității din țesutul cutanat și protejează pielea uscată de influențele nocive ale factorilor de mediu, frigul de exemplu. Care e următoarea provocare pe care o înfruntăm împreună?

MEREU ALĂTURI DE ROCKSTARS

Dacă viața e o scenă, tu ești artistul care se pregătește să o cucerească. NIVEA Creme e alături de tine, ca să-ți faci o intrare glorioasă. Oferă hidratare intensă și calmează pielea lăsând-o suplă și moale la atingere. Gata să ieși la rampă?

MEREU ACOLO PENTRU TATUAJE

Fiecare tatuaj de-al tău e o operă de artă care spune o poveste. NIVEA Creme te ajută să o zugrăvești în cele mai frumoase culori, oferind pielii tale îngrijire intensă, protecție și hidratare.

MEREU ACOLO PENTRU BEAUTY QUEENS

O cremă care are grijă de toate nevoile pielii tale. Demachiant, mască de față și bază de machiaj într-o singură cutie albastră iconică.O CREMĂ ICONICĂ. INFINITA INGRIJIRE.

Poartă cu tine cutia albastră și ofer-o celor dragi cu încredere, ca să bucurați în orice moment de hidratarea, protecția și catifelarea pe care le oferă din plin.