ÎNGRIJIREA NECESARĂ PIELII SUBRAȚULUI DUPĂ EPILARE

SFATURI UTILE PENTRU O PIELE CATIFELATĂ CHIAR ȘI DUPĂ EPILARE

Pielea din zona subrațului este una dintre cele mai sensibile părți ale corpului, căreia trebuie să îi acorzi o îngrijire adecvată. Mirosurile neplăcute, transpirația, iritațiile sau mâncărimile deranjante sunt doar câteva dintre problemele pe care le poți întâmpina dacă neglijezi această zona a corpului și nu îi oferi igiena și îngrijirea corespunzătoare.

Procesul de epilare este și el unul ce sensibilizează pielea subrațului, indiferent de metoda aleasă pentru epilare (lamă de ras, ceară sau aparat de epilat). 

Pentru un aspect sănătos și catifelat al pielii axilei, procesul de alegere a deodorantului pe care îl folosești după epilare este la fel de important. Alegerea deodorantului pentru zona axilelor trebuie să fie făcută cu atenție, în funcție de tipul de piele, susțin specialiștii. 

Pielea din zona subrațului trebuie să fie lăsată să respire, tocmai de aceea, imediat după epilare, sunt de evitat deodorantele solide sau cele pe bază de pudră. Motivul? Acestea pot bloca porii pielii și pot împiedica eliminarea transpirației. 

epilare
pielea din zona subrațului

 

Este indicat să alegi un deodorant fără alcool și cu agenți de hidratare pentru a avea grijă de pielea ta și a o proteja, oferindu-i hidratarea delicată necesară imediat după epilare. 

Un deodorant recomandat de NIVEA și creat special spre a fi folosit fără griji după epilare este Black & White Invisible Silky Smooth. Produsul nu conține alcool etilic care ar putea provoca o senzație de arsură. Agenții de hidratare pe care îi conține lasă pielea din zona subrațului moale și catifelată. 

DEODORANTE BLACK AND WHITE SILKY SMOOTH