crema NIVEA

CEA MAI BUNĂ CREMĂ PENTRU MÂINILE STRESATE

În fiecare zi, mâinile tale trec prin multe provocări și pot deveni uscate și apre. Descoperă crema potrivită de mâini care îți va menține mâinile catifelate!

ÎNGRIJIREA IDEALĂ PENTRU MÂINI

Din cauza spălării frecvente, dezinfectării și expunerii la aer rece sau cald, pielea de pe mâini poate deveni aspră sau chiar foarte uscată. Partea bună: crema de mâini NIVEA potrivită va reda mâinior tale catifelarea și hidratarea de care au nevoie! Descoperă-le mai jos și alege-o pe cea potrivită pentru tine!
crema de maini NIVEACREMĂ DE ÎNGRIJIRE A MÂINILOR 3-ÎN-1 REPARATOARE

Îți dorești ca pielea foarte uscată a mâinilor tale să redevină frumoasă si catifelată? Încearcă noua cremă de mâini NIVEA 3-în-1 Reparatoare, cu acțiune triplă la nivelul pielii.

Aceasta hidratează instant și catifelează pielea foarte uscată, regenerează intens pielea mâinilor și protejează și previne uscarea pielii. Tot ce trebuie să faci este să o aplici pe mâinile curate și să masezi delicat până se absoarbe complet!CREMĂ DE MÂINI REVIGORANTĂ CU ALOE VERA

Oferă-le mâinilor tale îngrijirea intensivă a cremei de mâini NIVEA cu extract de aloe vera! Pe lângă senzația de prospețime, formula de îngrijire delicată are grijă de pielea ta pentru a te bucura de atingeri catifelate întreaga zi!

Crema se absoarbe rapid în piele și nu lasă o senzație grasă, catifelează pielea și în plus, îngrijește unghiile și hidratează cuticulele!

crema de maini
crema pentru mainiCREMĂ DE MÂINI HIDRATARE INTENSIVĂ

Crema de mâini NIVEA Hidratare Intensivă , îmbogățită cu ulei de migdale, hidratează intens pielea, oferindu-i îngrijire pentru 24h. Astfel, formula delicată NIVEA oferă mâinilor tale mai mult decât îngrijire: un adevărat răsfăț, lăsându-le catifelate și perfect hidratate!

Formula îmbogățită cu ulei de migdale și parfumul unic NIVEA îți va oferi mâini protejate și încredibil de catifelate întreaga zi!CREMĂ ANTIRID Q10 3-ÎN-1 PENTRU ÎNGRIJIREA MÂINILOR

dorești să ai mâini frumoase și să reduci semnele de îmbătrânire? Încearcă noua cremă antirid Q10 3-în-1 pentru îngrijirea mâinilor de la NIVEA, ce conține complexul de îngrijire Q10 și filtre UV.

Oferă rezultate eficiente la nivelul mâinilor printr-o triplă acțiune: reduce ridurile și previne apariția semnelor de îmbătrânire, catifelează pielea și îmbunătățete textura pielii!

crema reparatoare pentru maini

DESPRE MÂINILE SENSIBILE

 

Pielea de pe mâini are doar câteva glande sebacee și este mult mai delicată decât în alte părți ale corpului nostru. Prin urmare, nu orice produs este potrivit pentru îngrijire. Cremele de mâini cu adevărat eficiente sunt special adaptate nevoilor pielii sensibile de pe mâini.

Pielea de pe spatele mâinii este aproape la fel de delicată și sensibilă ca pe fața mâinii. Țesutul subcutanat conține doar o cantitate mică de țesut gras, iar astfel pielea se poate usca ușor. Semnele îmbătrânirii sunt vizibile și mai devreme pe spatele mâinii decât în alte părți ale corpului.

Palmele mâinilor sunt mai robuste decât partea din spate a mâinii și pot reține greu hidratarea, deoarece nu au glande de sebum. În plus, mâinile noastre sunt folosite toată ziua: ele tastează, gătesc, se spală, grădinăresc, sunt reci, expuse la căldură și la lumina UV.

crema pentru maini NIVEA

5 SFATURI DE ÎNGRIJIRE PENTRU MÂINI USCATE

crema reparatoare pentru maini NIVEA
  • Spală-te pe mâini cu apă rece sau caldă, nu fierbinte. Apa fierbinte usucă pielea.
  • Dezinfectanții de mâini pot sensibiliza pielea. Folosește-i doar când nu ai posibilitatea să te speli pe mâini și citește instrucțiunile de pe ambalaj.
  • Poartă mănuși de cauciuc atunci când speli vasele, faci curățenie, găteși sau grădinărești.
  • Din când în când, răsfață-ți mâinile cu tratamente și creme intens hidratante ori de câte ori simți nevoia.
  • Un peeling săptămânal îndepărtează celulele moarte ale pielii și ajută la o mai bună circulație a sângelui.
 

AFLĂ MAI MULTE

 

 

Mâinile tale sunt alături de tine non-stop și te ajută să duci la bun sfârșit orice ți-ai propune. Așa că oferă-le îngrijirea de care au nevoie pentru a rămâne catifelate! Dacă cauţi o cremă pentru mâini crăpate te poţi baza pe cremele de mâini NIVEA: au formate practice, care te ajută să le aplici ușor și formule delicate, care hidratează și hrănesc pielea mâinilor!

Descoperă întreaga gamă de creme de mâini de la NIVEA!

hidratare pentru maini NIVEA