growing a tree

AMBALAJ SUSTENABIL DIN HÂRTIE

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

AMBALAJELE DURABILE DIN HÂRTIE

Folosim hârtie și carton ca materiale naturale de ambalare pentru multe produse. Ne străduim să tratăm natura cu respectul pe care îl merită. Prin urmare, suntem convinși că materialele pe bază de lemn, precum hârtia și cartonul, trebuie obținute în mod sustenabil pentru a proteja pădurile de defrișări. Întrucât pădurile stochează CO2 într-un mod natural și eficient, distrugerea lor continuă este un factor major al schimbărilor climatice. Aceasta este o problemă pe care o luăm foarte în serios la NIVEA.

Am implementat astfel în cadrul companiei noastre proiectul “Hârtie și carton durabil” cu scopul de a trece, la nivel mondial, la hârtie și carton 100% sustenabile . Proiectul presupune utilizarea materialelor din hârtie și carton reciclate sau certificate FSC („Forest Stewardship Council”). Certificarea FSC confirmă că produsele pe bază de lemn provin din păduri gestionate în mod responsabil, care oferă beneficii de mediu, sociale și economice.

Până în 2019, 100% din cutiile noastre pliabile au fost produse folosind materiale certificate FSC. Acum lucrăm intens pentru trecerea la materiale pe bază de hârtie - certificată FSC sau reciclată.

Număr licență promoțională Beiersdorf: FSC® N003710.

holding hands
night cream

NIVEA NATURALLY GOOD CREMĂ DE NOAPTE

OrganicAloeVeraRadianceDayCare

NNIVEA NATURALLY GOOD CREMĂ DE ZI

PIELEA TA. PLANETA TA. ÎNGRIJIREA TA.

Vrem să fim 100% transparenți și să răspundem la toate întrebările tale despre sustenabilitate la NIVEA. Dacă nu ai putut găsi toate răspunsurile pe care le căutai pe acest site web sau cauți informații mai detaliate, te rugăm să vizitați site-ul web de sustenabilitate al companiei-mamă a NIVEA, Beiersdorf.