masca tip servetel

MASCA TIP ȘERVEȚEL - CUM SĂ O FOLOSEȘTI

MĂȘTILE DE FAȚĂ - CE ÎȚI OFERĂ

Îngrijirea adecvată a tenului nu trebuie să se limiteze doar la curățarea, tonifierea și hidratarea pielii. Deși sunt elemente indispensabile din rutina de îngrijire, care ajută la menținerea pielii în stare bună, uneori e nevoie de o porție suplimentară de substanțe nutritive, care se găsesc într-o concentrație mai mare în măștile de față.

Cu toate acestea, eficacitatea acestui tip de produse cosmetice se datorează atât ingredientelor active pe care le conțin, cât și modului lor de funcționare. În cazul măștilor, se aplică principiul ocluziei. Când pielea este acoperită cu un strat de produs cosmetic, acesta nu se evaporă și nu pierde din umezeală, iar căldura pe care o emite pielea favorizează absorbția nutrienților. În cazul măștilor tip șervețel, stratul cosmetic este înlocuit de o țesătură specială îmbibată într-un ser hrănitor! Sub o astfel de „mantie”, pielea este capabilă să absoarbă pe deplin substanțele nutritive. Datorită acestui fapt, măștile tip servețel oferă rezultate vizibile, chiar și după prima utilizare. Desigur, cele mai bune rezultate se obțin atunci când sunt utilizate în mod regulat, adică de obicei de două până la trei ori pe săptămână.

masca

CUM SĂ FOLOSEȘTI O MASCĂ TIP SERVEȚEL?

Masca tip șervețel este o mască de față unică. Este făcută dintr-o țesătură delicată, se mulează perfect pe forma feței, și este îmbibată într-un ser hrănitor. Popularitatea de care se bucură se datorează atât eficienței sale, cât și faptului că este foarte ușor de utilizat. Deci, cum se folosește o mască servețel? Iată câțiva pași simpli:

  1. Mai întâi, îndepărtează make up-ul, curăță și usucă pielea.  Nu aplica niciodată masca pe tenul machiat sau fața necurățată în prealabil - acest lucru nu numai că va anula efectul măștii, dar poate duce și la blocarea porilor. Produsele cosmetice bune pentru îndepărtarea make up-upului te vor ajuta să îndepărtezi rapid și simplu chiar și machiajul impermeabil. Îți recomandăm NIVEA Apă Micelară Bifazică cu Apă de Trandafiri care curăță eficient dar delicat, calmează și hidratează fața. Pentru un efect suplimentar de reîmprospătare a pielii, poți folosi și un gel exfoliant.
  2. Desfă masca și îndepărtează folia de protecție (dacă există).
  3. Aplică masca tip servețel pe față, începând cu fruntea. Netezește-o astfel încât să fie bine fixată.
  4. Dacă este necesar, reglează poziția măștii astfel încât orificiile pentru ochi, nas și gură să se alinieze cu forma feței tale.
  5. Ține masca servețel pe față cât timp este indicat pe ambalaj - de obicei 10-20 de minute. Folosește acest timp ca să te relaxezi.
  6. După ce-a trecut timpul indicat pe ambalaj, îndepărteaz-o încet, începând cu marginile. Masează ușor serul neabsorbit pe gât și decolteu, astfel încât să poată beneficia și ele de un plus de îngrijire.
  7. Finalizează ritualul de îngrijire și răsfăț cu o cremă hidratantă. De exemplu, NIVEA Cremă-Gel de Zi cu Apă de Trandafiri, care revigorează pielea și asigură un ten radiant, cu aspect sănătos. O altă opțiune este crema colorantă hidratantă NIVEA Cushion 3în1 cu FPS 15 pentru ten deschis, ai cărei pigmenți delicați se îmbină ușor cu nuanța tenului tău, și-i conferă un aspect tânăr și luminos. 
 

MASCA ȘERVEȚEL - DE CE SĂ O FOLOSEȘTI?

Măștile de față tip servețel provin din Japonia. Au fost prima dată folosite de gheișe, care înmuiau resturile de mătase de la kimonouri în apă de trandafiri și își acopereau fața cu ele. Succesul lor, însă, este atribuit coreenilor, care au creat rețete mult mai eficiente. Ritualurile coreene de îngrijire au câștigat popularitate și în România, iar măștile tip șervețel au ajuns să ocupe un loc permanent în gențile noastre cosmetice.

Prin ce se deosebesc măștile servețel de măștile tradiționale și de ce merită să le folosești? Secretul eficacității lor constă atât în serul cu care sunt îmbibate, cât și în țesătura delicată. Acționează ca un fel de barieră de protecție care permite nutrienților să pătrundă în straturile mai adânci ale pielii fără a lua contact cu mediul.

Un alt avantaj al măștilor tip șervețel este faptul că oferă rezultate fantastice într-un timp relativ scurt. De obicei, câteva minute sunt suficiente pentru ca pielea să primească un set complet de substanțe valoroase fără riscul de a se irita sau de a se încărca. În plus, masca servețel este potrivită pentru toate tipurile de piele. 

MĂȘTI SERVEȚEL DE LA NIVEA

masca make up

Prin ce se diferențiață măștile tip șervețel de la NIVEA? În primul rând, prin calitatea și varietatea lor! Poți alege între măști șervețel antirid, măști hidratante sau detoxifiante. Folosește-o pe cea care răspunde nevoilor pielii tale.

Pielea ta are nevoie de hidratare, hrănire și catifelare? Alege masca șervețel NIVEA Natural Radiance, care în doar 10 minute oferă pielii tale un aspect natural, sănătos și radiant. Este îmbogățită cu ulei de argan și unt de shea și poate fi folosită cu succes chiar și dacă ai tenul sensibil. 

Dacă vrei o mască de față pentru curățare profundă, cu efect răcoritor și matifiant, masca tip șervețel NIVEA Urban Skin Detox cu ceai verde și cărbune îți va satisface așteptările în doar 10 minute. 

Sau poate ai pielea matură? Atunci nevoile sale unice vor fi satisfăcute de masca șervețel NIVEA Q10 + Vitamina C de 10 minute cu coenzima Q10 și vitamina C sau masca tip șervețel NIVEA Cellular Filler Hyaluron Volume de 10 minute, cu acid hialuronic și stimulator de colagen.

Măștile tip șervețel sunt o necesitate pentru ritualul de îngrijire a pielii.  Formulele lor extrem de concentrate oferă rezultate fantastice într-un timp scurt, iar ușurința și confortul de utilizare îți permit să te bucuri pe deplin de un ritual relaxant.