Cele mai bune creme de protecție solară pentru bebeluși de la NIVEA

Pielea bebelușilor este foarte sensibilă. Îți poți proteja bebelușul de factorii nocivi ai radiațiilor UV prin folosirea unei creme de protecție solară adecvată. NIVEA Baby îi ajută pe cei mici prin oferirea unor produse de protecție solară eficiente.

Babies love the sun – make sure you protect them properly

Radiațiile solare directe sunt un factor de risc important pentru pielea delicată a bebelușilor: sistemul natural de protecție al pielii nu este încă format la copiii foarte mici. Bebelușii ar trebui să fie complet imbrăcați atunci când  petrec timp în afara casei. Folosirea cremelor de protecție solară speciale este esențială pentru a-i proteja de radiațiile UV nocive cât sunt încă foarte mici. Nu uita că și radiațiile solare indirecte pot afecta pielea. Și nu doar pielea lor este foarte sensibilă, ci și ochișorii au nevoie de protecție împotriva radiațiilor UV. De aceea este recomandat să le cumpărați o pereche cool de ochelari de soare.

De la ce vârstă este recomandat să folosesc creme de protecție solară pentru copii?

Loțiunea de protecție solară delicată NIVEA Baby protejează pielea bebelușilor încă de la 3 luni. Totuși, dermatologii recomandă să nu expuneți bebelușii și copii de până la 3 ani la radiații solare directe pe termen lung.

Protejarea bebelușilor de soare - o joacă de copii

  • Întotdeauna la îndemână: Crema de protecție solară NIVEA pentru bebeluși cu FPS 50+.
  • Aplică crema de protecție solară pe față și corp de câteva ori pe zi.
  • Păstrează capul bebelușilor la răcoare cu pălării sau șepci cu urechi.

Împotriva soarelui

Factorul de protecție solară în produsele pentru bebeluși

Când vine vorba de produsele NIVEA Sun pentru copii, trebuie să alegi întotdeauna produse de protecție solară cu FPS 50+. Deoarece pielea acestora nu este capabilă să se protejeze singură încă, se spune că aceasta este afectată de soare în numai 5 minute de la expunerea neprotejată. Copiii ar trebui să folosească produse de protecție solara cu FPS de la 30 în sus. Aceste produse le vor mări timpul de protecție cu până la două ore și jumătate. Totuși, produsele cu factor de protecție 50+ sunt ideale.
Loțiunile pentru copii
Fii sigură că aplici loțiunile de protecție solară de mai multe ori pe zi deoarece pielea bebelușilor și copiilor este prea puțin dezvoltată pentru a se proteja singură de soare în perioade îndelungate.